ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ… ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER – Γιατρίνα μόλις 32 χρόνων με ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ, ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ στην Εντατική

Κοινοποίηση:
mexico-koronoios-emvoliasmos-ginaika

Την περίπτωση μιας 32χρονης γιατρού, που νοσηλεύεται, αφότου έλαβε το εμβόλιο των Pfizer- BioNTech κατά του κορωνοϊού, μελετούν οι αρχές του Μεξικού.

Οι μεξικανικές αρχές γνωστοποίησαν πως μελετούν την περίπτωση μιας 32χρονης γιατρού, που νοσηλεύεται, αφότου έλαβε το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech κατά της COVID-19.
Με ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων η γιατρός -Τι συμπτώματα εμφάνισε

Η γιατρός, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενός δημόσιου νοσοκομείου, στην πολιτεία Νουέβο Λεόν, στο βόρειο τμήμα του Μεξικού, αφότου εμφάνισε δυσκολία στην αναπνοή, σπασμούς και δερματικό εξάνθημα.

«Η αρχική διάγνωση είναι εγκεφαλομυελίτιδα», ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ.

Το υπουργείο πρόσθεσε πως η γιατρός έχει ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία από τις κλινικές δοκιμές πως οποιοσδήποτε ανέπτυξε φλεγμονή στον εγκέφαλο, μετά τη χορήγηση του εμβολίου.

Οι Pfizer και BioNTech δεν έχουν προς το παρόν σχολιάσει το περιστατικό.

Περισσότεροι από 126.500 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τη νόσο Covid-19 στο Μεξικό. Η χώρα άρχισε τη διανομή της πρώτης δόσης των εμβολίων κατά του νέου κορονοϊού σε υγειονομικούς, στις 24 Δεκεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γιαγκο! Πάρε και το δικό μου.
    Δε παρεξηγεμαι εγώ.
    Χαλάλι σου.

  2. Γιαγκε σταματα κι εσυ να διαφημιζεις τα κωλοεμβολια… τραβα καντο κι ασε τους υπολοιπους να κανουν οτι θελουν.. μας τα κανατε τσουρεκια!

  3. υπάρχει έστω ένας που να πιστέυει ότι η πολιτική ηγεσία έκανε το πραγματικό εμβόλιο??

  4. Αφού είχε ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων τότε κακώς έκανε το εμβόλιο. Όσοι έχουν τέτοιο ιστορικό ας μην εμβολιαστούν. Όμως σταματήστε να χρησιμοποιείτε τέτοια περιστατικά για να αγκαλιάσετε το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

  5. Μυελίτιδα κάποιου τύπου δεν ήταν και το σύμπτωμα που ανέπτυξε κάποιο/α πειραματόζωο/α (ανθρώπινο/α) στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της Astra Zeneca που τελικά εγκρίθηκε;;;

Comments are closed.