“ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΒΑΛΑ με τον ΑΔΩΝΗ”. “Ψυχάκιας κερατάς “σε παραλήρημα καταδιώκει τον υπουργό “καταγγέλλοντας” τραγελαφικά συμβάντα για την τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου. “Είναι τρελός, δεν αποκλείω και εκβιασμό”. Τι δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ, στον Στέφανο Χίο. Επικαλείται ακόμα και τον νεκρό γυμναστή, Γιώργο Λουκανίδη, ο παλάβρας. Πως την πάτησε και ο Γιώργος Τράγκας…

Κοινοποίηση:
exofillo14-11

teaser14-11

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 14-15 Νοεμβρίου 2020 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ, 

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 9 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

alitheia-aima-banner

Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

Αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.opisthofyllo14-11


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Τελικά ο μπουμπούκια πήρε προαγωγή κι έγινε ντελικανης.

  2. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η GSK θα έχει έτοιμες εκατομμύρια δόσεις εμβολίου τα Χριστούγεννα!!!!
    Το εμβόλιο της GSK (GLAXO SMITH KLINE )
    είναι επίσης διαφορετικό και από αυτό της PFIZER και της ASTRA ZENECA.
    Αυτός ο τύπος εμβολίου περιέχει προκατασκευασμένη την πρωτεΐνη S(SPIKE)
    του κορωνοϊού ή και τμήμα αυτής που έχουν
    παρασκευαστεί στο εργαστήριο μέσω ανασυνδυασμού και έκφρασης σε καλλιέργειες κυττάρων εντόμων (η πρωτεΐνη
    S του κορωνοϊού είναι εκείνη που προσδένεται στον υποδοχέα ACE2 του κυττάρου ο οποίος αποτελεί την πύλη εισόδου του ιού).Τέτοια εμβόλια έχουν φτιαχτεί για τον ιό του έρπητα ζωστήρα και του ιού της ηπατίτιδας Β.Το πρόβλημα είναι ότι επειδή η πρωτεΐνη είναι ελάχιστη δεν κινητοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και για αυτό το λόγο χρειάζεται να προστεθούν πολλές ανοσοενισχυτικές ουσίες οι οποίες στέλνουν στο ανοσοποιητικό μας, μια πληροφορία-σήμα-εντολή η οποία του λέει ότι η πρωτεΐνη που εισάγεται είναι απειλητική και πρέπει να της επιτεθεί. Αυτές οι ανοσοενισχυτικές ουσίες είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!

  3. ο μπουμπουκοs φοβαται τον…Μανωλιδη και δεν παιρνει την λιστα!
    Αδωνιs Γεωργιαδηs<< Επι Καραμανλη η υψηλοτερη δαπανη φαρμακων-Ευτυχωs ηρθε η Τροικα!
    Αδωνιs:Η Χουντα ειχε ανθηρη οικονομια που κατεστρεψε ο Καραμανληs!
    Αμα σκασει η πραγματικοτητα για το ΝΤΥΝΑΝ,θα χρειαστει ο Μπουμπουκοs …ελικοπτερο!!!
    Αδωνιs:<>!
    Αυτο ειναι το ρουσφετι του Αδωνι στο ΚΕΕΛΠΝΟ…
    Εκανε ερωτα με τον εραστη τηs…Μαναs τηs!!!Eδω στην ελλαδα η συζυγοs νιοπαντρου πολιτικου,δεν εκανε μονο ερωτα με τον εραστη τηs μαναs τηs,αλλα τον παντρευτηκε και απο πανω.Εξ’ου και ο πολιτικοs”σκιζει”σε…Εθνικο επιπεδο!
    Εμετικο Πολιτικο Υποκειμενο Αδωνιs-Σπυριδων(<>)Γεωργιαδηs:<>
    Αδωνιs Γεωργιαδηs:Ο αυνανισμοs ειναι η πιο διαδεδομενη σεξουαλικη δραστηριοτητα…Τον 19ο αιωνα τον θεωρουσαν αρρωστεια…σημερα ειναι θεραπεια!

  4. η αληθεια ειναι οτι η πλακα πρεπει να ειναι καλοπροαιρετη και μεχρι ενα οριο. Εγω παντως δεν ξανασχολουμαι.
    Αν μη τι αλλο ο αννθρωπος τουλαχιστον ειναι μορφωμενος, ο καθενας εχει τη δικαιωμα να λεει τη γνωμη του,

  5. Το ΣΥΡΙΖΑ βγήκε απο σπόντα στη Βουλή λόγω μνημονίου. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι πως αν δεν αφήσουν τα εθνομηδενιστικά θα πέσουν πάλι κάτω απο το 3%. Θα ήταν ήδη δηλαδή αν υπήρχε ένα πατριωτικό, έστω κεντρώο κόμμα. Και σέρνεται και η ΝΔ του Κούλη και λειτουργεί θετικά για αυτούς.

  6. βρε Γρηγοριε για πεs μαs για τον ερωτυλο βαψωμαλια βοσποροχεσμενο που ειχε ερωτικη σχεση με την αρραβωνιαστικια του αλοιθωρου γιου του μπεκατωροκερατα!…. σουρλουμπουρδουτσιρλουμπουρδου;γουτσου γουτσου χλατσα χλουτσου;

  7. Πρός γνωστοποίηση τών αδελφών μου Χριστιανών, ενημερώνω ότι η λέξη «όρυσσον» εστί διαρκείας παρελθόντος χρόνου καί θά τό ερμηνεύαμε εις ξευτισμένη νεοελληνική ως «έσκαβαν ‘ή σκάβανε» τόν λάκκον τού λαού οι προδότες. Τό «όρυσσον» προέρχεται εκ τού ρήματος «ορύσσω» εκ τού οποίου προέρχονται τά ουσιαστικά «ορυχείον, εξόρυξη κλπ.». Αυτό υπάρχει εγγεγραμμένο προφητικώς περί τής Εκουσίως αποδεκτής μεγαλειώδους Σταυρώσεως Τού Κυρίου καί Θεού καί Σωτήρος μου Ιησού Χριστόν εις Ψαλμόν ΚΑ’ αναγράφων :::: «….. ώρυξαν χείρας Μου καί πόδας Μου». Ασφαλώς τά ξεμωραμένα νεοελληνόπουλα, τά οποία μετά βίας συλλαβίζουν τό όνομά των, ερμηνεύουν κατά τό δοκούν καί συμφώνως τής γραμματικής των αμαθείας, απαιδευσίας, αγνωσίας, εγκεφαλικής αναπηρίας καί διανοητικής των ανωμαλίας. Διά τούτο καί διασαφίζω τό ανωτέρω ρήμα.

    1. Περιμένουμε συμβουλές για την «ενδυνάμωσιν του ανοσοποιητικού»
      Δεκτή η διευκρίνιση αλλά ως βάραθρον νόμισα ότι αναφερόσουν στους Varathron.

    2. Διαβαζω παντα τις αναρτησεις σου αδερφε, συνεχισε να λες την αληθεια

  8. Πρός γνωστοποίηση τών αδελφών μου Χριστιανών, ενημερώνω ότι η λέξη «όρυσσον» εστί διαρκείας παρελθόντος χρόνου καί θά τό ερμηνεύαμε εις ξευτισμένη νεοελληνική ως «έσκαβαν ‘ή σκάβανε» τόν λάκκον τού λαού οι προδότες. Τό «όρυσσον» προέρχεται εκ τού ρήματος «ορύσσω» εκ τού οποίου προέρχονται τά ουσιαστικά «ορυχείον, εξόρυξη κλπ.». Αυτό υπάρχει εγγεγραμμένο προφητικώς περί τής Εκουσίως αποδεκτής μεγαλειώδους Σταυρώσεως Τού Κυρίου καί Θεού καί Σωτήρος μου Ιησού Χριστόν εις Ψαλμόν ΚΑ’ αναγράφων :::: «….. ώρυξαν χείρας Μου καί πόδας Μου». Ασφαλώς τά ξεμωραμένο νεοελληνόπουλα, τά οποία μετά βίας συλλαβίζουν τό όνομά των, ερμηνεύουν κατά τό δοκούν καί συμφώνως τής εγκεφαλικής των αναπηρίας καί διανοητικής των ανωμαλίας. Διά τούτο διασαφίζω τό ανωτέρω ρήμα.

  9. Πρός γνωστοποίηση τών αδελφών μου Χριστιανών, ενημερώνω ότι η λέξη «όρυσσον» εστί διαρκείας παρελθόντος χρόνου καί θά τό ερμηνεύαμε εις ξευτισμένη νεοελληνική ως «έσκαβαν ‘ή σκάβανε» τόν λάκκον τού λαού οι προδότες. Τό «όρυσσον» προέρχεται εκ τού ρήματος «ορύσσω» εκ τού οποίου προέρχονται τά ουσιαστικά «ορυχείον, εξόρυξη κλπ.». Αυτό υπάρχει εγγεγραμμένο προφητικώς περί τής Εκουσίως αποδεκτής μεγαλειώδους Σταυρώσεως Τού Κυρίου καί Θεού καί Σωτήρος μου Ιησού Χριστόν εις Ψαλμόν ΚΑ’ αναγράφων :::: «….. ώρυξαν χείρας Μου καί πόδας Μου». Ασφαλώς τά ξεμωραμένο νεοελληνόπουλα, τά οποία μετά βίας συλλαβίζουν τό όνομά των, ερμηνεύουν κατά τό δοκούν καί συμφώνως τής εγκεφαλικής των αναπηρίας καί διανοητικής των ανωμαλίας. Διά τούτο διασαφίζω τό ανωτέρω ρήμα.

  10. γεια σας πατριωταρες….. γεια σου χιο πατριωτη με την πατριωτικη εφημεριδα…..

  11. καλε ο βαψωμαλλιαs το κοντοκλωτσι ο μπουμπουκοs τσι βγαινιωσ;;τι θα πει ο κωμπαροs περιστεροχεσμενοs καμποτινοs κρονοληροs παρ’ολιγον διγαμοs με το εξωγαμο μικρο σπυρο τηs ζωηρηs αννουλαs…ατι μουλικο νοβαρτοσκυλο!!
    οποιαν εντροπην!

  12. Ο Τράγκας ή Φράγκας το έχει παραξυλώσει εδώ και τέσσερεις δεκαετίες. Από δημοσιογραφίσκος στην Βραδυνή του φαύλου και υποχθόνιου Τζώρτζη Αθανασιάδη μας προέκυψε μεγαλοδημοσιογράφος που το όνομα του καταγράφεται στην λίστα Λαγκάρντ και στα Panama Papers και τίς οίδε που αλλού. Έπαυλις στην κοιλάδα του Ροδανού, πολυτελέστατο ενδιαίτημα στην Πολιτεία αγορασμένο από τους τάφους της οικογενειας Χρυσαφίδη, που εφόνευσαν οι ταϊλανδοί υπηρέτες.
    Ας είναι καλά ο Κωστάκη Καραμανλής του Αλέκου που γέμιζε με κρατικές διαφημίσεις τα λαθρόβια έντυπα του Χώρα κλπ.Μέχρι και κανάλι είχε αγοράσει με το μαύρο του χρήμα.

    1. ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ… ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟ’ΜΑΘΕΣ;;;;
      ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ….. ΑΥΤΟ;……
      ΤΗΝ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΕ;;;;;…….

  13. ερε παντοφλα απο την ευγενια.αλλα αυτος δεν ειναι που πηδαει και εμας μας κακοφενετε που πηγε με την κυρια….γιασου μπουμπουκο πηδικουλα

  14. αχχαχαχαχαχαχαχα μακρια βελονες, παραμανες, και οτι αλλο μπορει να ξεφουσκωσει μπαλλονια…..αχχαχαχαχαχαχαχχα και τον ειχα για πιο καλογουστο……χααχαχχαχαχαχαχαα μου εφτιαξε την μερα ο μπουμπουκος……..εεεεε ρε ελληνικοτατα γλεντια……αχαχααχαχαχχα τελειο…….χαχαχχαχαχα

  15. «Πονηροί δέ άνθρωποι (ακριβέστερα δίποδα αναθεματισμένα σατανοειδή) καί γόητες (πλάνοι, απατεώναι, ψεύσται, δόλιοι καί καταχθόνιοι ραδιούργοι) προκόψουσιν επί τό χείρον, πλανώντες καί πλανώμενοι» (Β’Τιμ.Γ’13). Ανάγλυφον βλέπομεν επαληθευόμενον καί πραγματοποιούμενον τό ανωτέρω προφητικόν καί λίαν επίκαιρον προειρημένον ρήμα τού Απ.Παύλου. Η σταδιακή διολίσθηση, διά τόν αποστάτη λαόν, επήλθε αψωφητί (αφανώς καί αθορύβως), οι οποίοι «ουκ ηβούλοντο εν ταίς οδοίς (συμβουλάς) Τού Θεού πορεύεσθαι, ουδέ ακούειν τού Νόμου (προσταγάς) Αυτού» (Πρ.Ησαϊας ΜΒ’24…..). Οι ανέκαθεν πλάνοι καί ψεύσται πολιτικοί, κατά τό διάβα τής εξουσίας των, έδιδον υποτυπώδεις παροχάς πρός τόν αδαή λαόν, δίδοντας τήν (απατηλή καί αίολη) εντύπωση εποχής ……. ευτραφών αγελάδων !!!!!! μεταγγίζοντάς του τήν επιθυμίαν (μέσω πολυκαλοφαγίας)…….μιμήσεως τών βοοειδών (εις όγκο καί διαστάσεις)!!!!!!! Ως εκ τούτου, ο λαός αποδυναμωμένος υγειούς σκέψεως καί ανίκανος ίνα αντιληφθεί τήν πλεκτάνη καί βάραθρον τό οποίον τού όρυσσον οι πανούργοι πολιτικοί, προσφέροντάς του φρούδα ελευθερία (πρός πορνείας, μοιχείας, εκτρώσεις, ανωμαλίας καί πάσης ασωτίας) καθοδηγώντας καί καθιστώντας τον εις διαρκή καί επαυξάνουσα εχθρότητα μετά Τού Θεού καί Κυρίου μου Ιησού Χριστού. Κατά τάς αποκαλουμένας …. καλάς εποχάς!!!!!!! Παρασκευή καί Σάββατο βράδυ, εις όλα τά νυκτερινά καταγώγια, η αδιαχώρητη υπερπλήρωση ήτο σύνηθες φαινόμενο, ενώ θά όφειλε ο λαός νά προσεύχεται, δοξάζων Τόν Θεόν «εν σώματι καί πνεύματι άτινα εισί Τού Θεού»(Α’Κορ.ΣΤ’12…..). Κατά τάς Κυριακάς θερινής περιόδου, αντί προσευχής εις Ιερούς Ναούς καί οικίας, η πλειονότης τού λαού σουλατσάριζε γυμνώς καί αδιάντροπα εις παραλίας, σκανδαλίζοντας ο είς τόν έταιρον, φθάνοντας εις τό αξιοθρήνητο κατάντημα, όλες οι πόρνες καί πόρνοι τής υφηλίου, όλα τά αποβρασματικά ρεμάλια, πρόστυχα καί ανώμαλα υποκείμενα, όλοι οι πρεζάκηδες, χασικλήδες, ναρκέμποροι, σωματέμποροι καί κατακάθια τής παγκοσμίου αβύσσου, νά έχουν ως πρωταρχική επιλογή τών θερινών διακοπών των, τήν Πατρίδα μου, μετατρέποντάς την από Χριστιανικό Ορθόδοξον κράτος εις καινά σόδομα καί γόμορρα, διαφθείροντας έτι καί έτι τόν (ήδη διεφθαρμένον) γηγενή πληθυσμόν. Συνέπεια, λοιπόν, τής καταφρονήσεως Τού Θεού εκ τού άφρωνος λαού, εστίν η επερχόμενη εποχή …… ισχνών αγελάδων!!!! ευρίσκοντας τόν αποστάτη τούτον λαόν ανοχύρωτον, απροετοίμαστον καί άνευ θεμελιώσεως εις υπακοήν Τού Κυρίου μου Ιησού Χριστού, επαληθεύοντας τό Θεόπνευστο απόφθεγμα τού Πρ.Ησαΐα ΜΒ’22 «….. καί εγένετο ο λαός πεπρονομευμένος καί διηρπασμένος» εγκλωβίζοντάς τον (οι προδόται πολιτικοί) ασφυκτικώς εις στενή παρακολούθηση, δημιουργώντας αίσθηση φόβου, ανασφαλείας καί αβεβαιότητος. Εκ χειρών τών αναθεματισμένων κυβερνώντων, έχει επιτευχθεί η ψυχική νέκρωση τής πλειοψηφίας τού λαού (αποστασία εκ Θεού) ευρίσκοντες ευκαιρία καταπιέσεως καί πρός σωματική καταδίκη τού γηγενή πληθυσμού, λιμοκτονώντας τον οικονομικώς έως εσχάτης αναπνοής. Εξ άλλου αυτό υπαινίσσεται, υπαγορεύει καί εις αυτό αποσκοπεί η υποχρέωση μάσκας (υπό τών ….. μασκαράδων κυβερνητικών αντίχριστων γενίτσαρων προδοτών). Ολιγότερη εισπνοή οξυγόνου ισοδυναμεί μέ ανεπαρκή λειτουργία αντιδράσεως εις νόσους τού ανοσοποιητικού συστήματος καί τών λοιπών οργάνων τού σώματος (καί κυρίως τού εγκεφάλου), συνεπώς, βραχυπρόθεσμος καί μακροπρόθεσμος συσσώρευση ασθενειών καί αποδυνάμωση τού ανοσοποιητικού. Θεού Θέλοντος, κατά τό παρών καί διά τά επόμενα 2-3 ΣαββατοΚύριακα θά αναφερθώ περί τού θέματος προλήψεως, προστασίας καί θεραπείας τού covid 19 ‘ή κοροϊδοϊού !!!!! άνευ βλαβερών φαρμάκων καί καταχθόνιων εμβολίων. Άρχομαι μέ τήν παρασκευή αποτελεσματικού, ισχυρού καί υγιεινού απολυμαντικού (sanitizer). Διά εκτεταμένη διατήρηση, εις υάλινη φιάλη (μποτίλια) θέτομεν :::::50% οινόπνευμα (isopropyl alcohol), 25% κόκκινο (από σταφύλια) ξύδι (όχι apple cider), 15% οξυζενέ (hydrogen peroxide) καί 10% soda bicarbonate, τήν ευρίσκομεν εις φαρμακεία. Διατηρείται φρέσκο εντός ψυγείου. Θεού Θέλοντος, τήν ερχόμενη εβδομάδα, θά αναφερθώ περί τής ενδυναμώσεως τού ανοσοποιητικού (immune system)

    1. Είπα δε γ@….ται κι έφτασα ως εδώ ρε παίδες του μακελειό!!!
      «τού όρυσσον οι πανούργοι…»
      Αμάν αμάν λέω, υπάρχει κάποια αρχαία «διάλεκτος» πού η μοίρα δεν μου όρισε να γνωρίσω, «ἕν οἶδα, ὅτι οὐδὲν οἶδα!!!!»
      Αλλά μου ‘ρθε ακουσίως στο μυαλό ο
      Τζίμ Μόρισον……

  16. Όποιος θα έλεγε τέτοια πράγματα ή παρόμοια δεν θα ρίσκαρε να μιλάει με ονοματεπώνυμα αν αυτά που λέει δεν είναι αλήθεια. Αν ρισκάρεις να μιλήσεις με ονόματα τότε θα ήσουν ήδη με ζουρλομανδύα. Οπότε ο τρελός μάλλον δεν είναι τρελός !

  17. Ρε τον Αδωνούκο μας βγήκε και πηδηχτούκος!! Τα οπίσθια τελικά είναι μεγάλο προσόν για μια τραγουδίστρια!!!
    Ολόκληρες καριέρες χτίζονται πάνω σε κώλους!! Τα υπόλοιπα μαθαίνονται!! Ε δεν είναι και τόσο δύσκολο, άλλωστε η χρήση του μικροφώνου είναι παρεμφερής!!

  18. ο λαος λεει απο μικρο και τρελο μαθανεις την αληθεια….

  19. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ανύπαρκτος σαν αντιπολίτευση, αλλά και η παρουσία του ως κόμμα στη Βουλή είναι περιττή διότι η δράση του το παρελθόν εξαφάνισε κάθε μελλοντική του προοπτική. Στηρίζεται από τους
    εναπομείναντες βολεμένους, μερικά κομματόσκυλα και λίγους ηλίθιους, οι οποίοι θέλουν πάλι να εκδικηθούν την ΝΔ και όχι γιατί είναι οπαδοί. Έτσι δεν έχει και πολλά να χάσει.Εξαργύρωσε τα πάντα μέσα στη τετραετία!! Η κομμουνίστρια Μπέτυ έγινε καθηγήτρια και από την πώληση της Μακεδονίας εξασφάλισαν το μέλλον τους.Δεν είναι περίεργο, άλλωστε οι κομμουνιστές πάντα τιμούσαν, τιμούν και θα τιμούν δεόντως τον ιστορικό τίτλο τους ως
    !!!!ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!
    Το θέμα είναι ότι ζήλεψαν τη δόξα τους κι οι
    «φερόμενοι» ως δεξιοί και τους ακολουθούν πιστά. Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗΣ!!
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΛΟΓΟΥ!!!

    1. ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΝΔ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.

      1. Ζαιος αμετανόητος εισαι ΙΣΧΝ
        Τα δίνουν από τη τσέπη τους
        οπότε να τους ευγνωμονουμε

        1. Εσύ ρε συνέλληνα τα σκέφτεσαι όλα αυτά; Για δεξιό ψηφοφόρο έχεις αυξημένο İq!

    2. ================ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΩΜΑ =============
      ΟΚ (ως καλά αναφέρεις):
      “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ανύπαρκτος σαν αντιπολίτευση, αλλά και η παρουσία του ως κόμμα στη Βουλή
      είναι περιττή διότι η δράση του το παρελθόν εξαφάνισε κάθε μελλοντική του προοπτική”

      ΑΦΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ & “ΑΘΩΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ”
      ΚΑΙ ΤΟ ΑΛ6 ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ:
      Το δίς εξαμαρτείν, 2η φορά δηλαδή δεν έλαβαν υπόψη την εντολή του λαού (που τους σε ρόλο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ αντιπολίτευσης)
      ================ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΩΜΑ =============
      ΑΦΕΤΕΡΟΥ (ως καλά εσύ αναφερεις)
      “Το θέμα είναι ότι ζήλεψαν τη δόξα τους κι οι
      «φερόμενοι» ως δεξιοί και τους ακολουθούν πιστά.
      Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗΣ!!
      ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΛΟΓΟΥ!!!
      ============================================
      ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ (ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ) ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ !!!!!

Comments are closed.