ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΗ ΓΛΕΙΦΤΡΑ!!! «Πληρωμένη» απάντηση μητέρας θύματος στα Τέμπη στις δηλώσεις Βούλτεψη ότι «μπαγιάτεψε» το θέμα της τραγωδίας

Κοινοποίηση:
ΣΔΣΩΣΔΩΣΔΩΣΔ

«Πληρωμένη» και αποκαλυπτική ήταν η απάντηση μιας μητέρας που έχασε την νεαρή κόρη της στα Τέμπη στις βλάσφημες δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη η οποία χαρακτήρισε «μπαγιάτικο» το θέμα της πρωτοφανούς σιδηροδρομικής τραγωδίας!

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου χωρίς καμία ντροπή είπε στον SKAI σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την κυβέρνηση για τα μονταρισμένα ηχητικά:

«Βλέπω κύριε Οικονόμου ότι δεν περίμεναν ούτε να περάσει η εθνική εορτή όπου χρειάζεται εθνική ομοψυχία στη πράξη για να παρουσιάσουν το μπαγιάτικο θέμα, το περσινό. Θα μπαγιάτευε δηλαδή πολύ αν έμενε άλλη μια εβδομάδα να περάσει η σημερινή ημέρα εθνικής εορτής;».

Η μητέρα θύματος, Μαρία Ντόλκα, σε μια μακροσκελή ανάρτησή της, εξευτελίζει την υφυπουργό η οποία δεν έδειξε κανένα σεβασμό στα θύματα των Τεμπών και τις οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που εργάζεται ως νοσοκόμα αναφέρεται σε όλες εκείνες τις φορές που η κ. Βούλτεψη ερχόταν από την πλαινή πόρτα στο Ασκληπιείο Βούλας και ο υπεύθυνος έδιωχνε όλο το προσωπικό προκειμένου να εξετάσει το πόδι της!

«Εγώ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας…», τόνισε η κ. Ντόλκα.

Συγκεκριμένα, γράφει σε ανάρτησή της:

«Καλησπέρα κ. Βούλτεψη. Λέγομαι Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια. Είμαι κάτοικος Π. Φαληρου. Έχασα την κόρη μου στο τρένο των Τεμπών. Ήταν η μικρότερη φοιτήτρια στο τρένο. Μολις 6 μήνες φοιτήτρια. Δεν θεωρώ πως το έγκλημα των Τεμπών… μπαγιατεψε… Υπερβολές θα μου πείτε. Έτσι το συζητήσαμε για να την πούμε στον Κασσελάκη που ζήτησε…εκλογές. ΑΛΛΑ εγώ δεν θεωρώ πως τα λουλούδια του τρένου από 15 χρόνων έως 55….. μπαγιάτεψαν. Οι γονείς αυτά τα λόγια τα θεωρούν βλασφημία. Γιατί εγώ όταν με έβγαζε έξω ο κύριος Κίνας να σας εξετάσει στο Ασκληπιείο στα επείγοντα ορθοπεδικά περιστατικά κλείνοντας έξω όλο το προσωπικό το νοσηλευτικό κ αφήνοντας να περιμένουν με κατάγματα οσφυαλγίες κλπκλπ κόσμος που ερχόταν με επείγον περιστατικό να εξεταστούν αλλά… περίμεναν εσάς να εξεταστείτε που περνούσατε από την πλαινη πόρτα συνοδεία του κ Κίνα λέγοντας ο ίδιος περάστε έξω θέλω να εξετάσω την Σοφία…δηλ εσάς. Εγώ δεν αντιδρούσα γιατί θα έβρισκα τον μπελά μου και από αυτήν την δουλειά ζούσα και σπούδαζα την οικογένεια μου τα παιδιά μου… αν κ ήσασταν όντως μπαγιάτικη… και το πόδι σας ήταν να κλείσετε ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και όχι επείγον. Αυτά τα ζούσα χρόνια. Είχατε έρθει τρεις φορές κατά τον ίδιο τρόπο στα ΤΕΠ του Ασκληπιείου Βούλας, ομως εγώ ποτέ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας. Απλά σεβόμουν ότι πονούσατε και έβγαινα κλωτσιδον να σας εξετάσει ο ιατρός μας και δη διευθυντής ορθοπεδικός. Μετά τιμής Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια»

Δείτε την ανάρτηση:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. ισα μωρη λινατσα ξεχειλωμενη αν ηταν τα δικα σου παιδια θα τα ελεγες αυτα? η αν ηταν αλλο κομα στην φασιστικη εξουσια θα τα ελεγες τουλαχιστον μην μιλατε καθολου ειστε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ειτε το θελετε ριτε οχι αντε γεια

  2. ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕΣ ΕΤΣΙ ΤΣΟΚΑΡΟ

  3. Αυτοί οι ξεφτίληδες, αυτή η ηλίθια και η κτηνάρα “το μπάζο” ο φλωρίδης δεν χρωστάνε δυό ξεγυρισμένες παραιτήσεις επίσης, μετά τα έργα τους;;;

  4. Και τσιγκούνα, δεν πήγαινε σε κανενα ιδιωτικό με τόσα χρήματα που βγάζει, στο δημόσιο στο τζάμπα και από την πλαινη πόρτα, παίρνοντας την σειρά του λαουτζικου.

  5. Παλιογυναικα…σκατοψυχη…ότι και να πεις..τα λόγια σου χάνεις…ούτε για φτύσιμο.. σκουπίδι..

  6. Πως γινονται ρε καποιοι βουλευτες; Αυτη δεν κανει για τιποτα. Ο μπαμπάς;

  7. Επειδή μπαγιάτεψε η ζαρωμένη μούρη σου, δεν σημαίνει πως μπαγιατεύουν και τα κρίσιμα εθνικά και κοινωνικά θέματα που ταλανίζουν τον λαό.Γίνεσαι αισχρή,αναίσθητη, προκλητική και αχυρένια. Και η ρητορική σου; νηπιακή. Καλύτερα να κάθεσαι στο έδρανό σου, αμίλητη,αθέατη και ζαρωμένη όπως η αποτρόπαια μούρη σου.

  8. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΕΕΣ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΓΕΛΑΔΕΣ Η ΕΝΑΣ ΚΑΔΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. .ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΤΣΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  9. Πανιβλακα με τα 10 προφίλ ψοφα σκουλήκι .
    Κατά τα άλλα για τη Βούλτεψη απλά σαπιλα.

  10. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ //ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ// ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ //ΟΝΤΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΨΥΧΗ//.

  11. Αυτό το τσόκαρο την Βούλτεψη κάποια δίποδα της ΝΔ την ψήφισαν…Να την χαίρεστε ρε γίδια!!! #ΤΨΡΜ;;;;

  12. Βουλτεψη= διανοητικως καθηστεριμενο σκουπίδι.

  13. ΑΠΟΛΑΥΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΨΙΦΗΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΤΥΧΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΥΡΙΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

  14. Η έπαρση και η αλαζονεία των κυβερνητικών προκλήθηκαν από τις δικές σας ψήφους, ω Έλληνες ψηφοφόροι με τοι αλάνθαστο εκλογικό ένστικτο. Είστε, έτσι, και σεις συνένοχοι με το κυβερνητικό σκυλολόι όταν αυτοί μεγαλουργούν.

  15. Οι κατάρες της Αρετής πάνω σου παλιοβρώμα

  16. Αυτη οταν μιλαει βγαζει σ κ α τ α από το στόμα της.

  17. είναι τόσα χρόνια στην εξουσία όλοι τους … είναι τέτοια η ματαιοδοξία τους που χάνουν το μέτρο και δεν ξέρουν τι λένε…ακόμα και σε κομματική αποστολή που είναι για να υποστηρίζουν τον ζαβό γρουσούζη γουρλομάτη…δεν το κάνουν με τρόπο τα ζωάδια

  18. Καλη σκροφα η Βουλτεψη. Εχει παιδια να τους δωσω μια καταρα? Που θα παει ? Θα πιασει καποια που θα παει .

  19. η καλοπληρωμενη δεξια σκατογρια αγωνειωδως προσπαθει να δικαιολογησει τον παχυλο μισθο της.,.

    σε εντεταλμενη υπηρεσια αυτη και το υπολοιπο βουλευτικο νεοδημοκρατικο σκυλολοι για μια θεση στον ηλιο

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

  20. ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΑΤΣΟΓΡΙΑ … ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ … ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ΜΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΚΗ ΕΝΟΧΗ …

  21. Το αίμα των νεκρών ζητάει δικαιοσύνη, κάνετε λάθος αν πιστεύετε ότι θα ξεμπερδέψετε έτσι απλά, ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ.

  22. χαχα…ρε μπειτε να δειτε το ψευτικο προφιλ της ΝΤΟΛΚΑ ΝΤΟΛΚΑ μπαμπατιμπουμπα και ντουρκα ντουρκα…η 1η ανακοινωση ειναι το δεκεμβρη του 23!δλδ αυτη η μανα και καλα…απτο φλεβαρη μεχρι δεκεμβρη του 23 δν την ενοιαζε η δηθεν νεκρη κορη της…μετα το δεκεμβρη ομως,προφανως που επεσαν τα λεφτακια,εκατσε να κανει 50 ποστ και καλα για τα τεμπη!

    1. Το μπορεί οι προηγούμενες κοινοποιήσεις της να ήταν μόνο για φίλους σου περασε απο το μυαλό η μπα? Δεν θα σου δώσει λογαριασμό ποτέ ένιωσε ετοιμη να κάνει δημόσια ποστ στο fb .Ντροπή και μόνο που κανείς το συνήγορο του διαβόλου πάνω σε ένα θέμα που συγκλονίζει όλους τους Έλληνες με ενσυναίσθηση και Ελληνική συνείδηση

  23. ΝΤΟΛΚΑ?τι ονομα ειναι αυτο?τη ντολκα το σοκολατενιο γαλα θυμαμαι!!χαχαχα…ντολκα η μια,λαττα η αλλη, ρε τι γελιο με τους ηθοποιους ψευτονεκρους με αλβανοτουρκικα ονοματα!εντωμεταξυ μπαινεις στο προφιλ και δν υπαρχει τπτ για την νεκρη δηθεν κορη της εκτος απο 2-3 φοτο με λουλουδια…οπως και η κορη καρυστιανου που αναθεμα αν υπηρχε και πριν τα τεμπη…η το μπαζο η τσαγκλη με τη γρατζουνια σα κουτσουλια στη μυτη απτο φοβερο και τρομερο ατυχημα!αυτοι που επεζησαν πρεπει ναναι οι νεοι σουπερ ηρωες…αφου εζησαν απτη φωτια/κολαση του δαντη μετα τη συγκρουση που ισουται με πτωση μετεωριτη!χαχα

    1. Αποφάσισε με ποιο παρατσούκλι θα γράφεις αυτά τα φιλοσοφημένα αντιδραστικά που εμπνέεσαι, επ’ αμοιβή ή όχι (στη δεύτερη περίπτωση πιάστηκες κορόιοδο). Αποπνέεις αντικειμενικότητα και ευστροφία.

    2. Κοψε τα ναρκωτικα ρε σουργελο ουτε να γραψεις δεν μπορεις εχεις και αποψη μαλακα καμμενε

    3. Ποσες μαλακιες θα πεις για να καλυψεις τον κουλη.

  24. Δυσκολευομαι να πιστέψω πως υπάρχουν …άνθρωποι…σαν την Βούλτεψη η σαν τον άλλον τον Ταμήλο η όπως αλλιώς τον λένε να ξεστομίζουν τέτοια φοβερά πράγματα. Αρχίζω να πιστεύω πως δεν είναι ανθρωποι η πως έχουν καταληφθεί από κακά πνεύματα. Αδυνατώ να πιστέψω πως υπάρχουν τέτοια πλάσματα με ψυχή μέσα τους. Όχι, δεν έχουν ψυχή. Ούτε σκατοψυχοι είναι. Ακόμα και σκατοψυχοι να ήταν, μπορεί να τα σκεφτόταν όλα αυτά, αλλά δεν θα τα ξεστομίζαν. Άρα, είναι κάποια πλάσματα που δεν έχουν ψυχή. Ισως βέβαια και να την πούλησαν στον έξω από δω. Δεν ξέρω.
    Κι αυτό το πλασμα ας κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη να δει πως έχει μπαγιατεψει αυτή. Σαν πατημένη κουρ@δα είναι. Αι σιχτιρ πια με δαύτους. Τίποτα δεν σέβονται. Τίποτα.

  25. Εάν ήταν στη θέση αυτών των ανθρώπων τα δικά σας αγαπημένα πρόσωπα τα παιδιά σας ,πως θα σας φαινόταν εάν το έλεγαν σε εσάς?
    Μπαγιατεψαν….εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές κυρία Βουλτεψη όχι για ψωμί. Ντρέπομαι για λογαριασμό σας και για όσους ψήφισαν ΝΔ.

  26. τι ψηφίσατε ρε καθάρματα του 41 τακατό ; 🤮🤮

Comments are closed.