«ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΑ @ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συζεί με το θύμα. Είναι κοινό μυστικό. Στημένο παιχνίδι στις Βρυξέλλες. ΒΡΩΜΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ- ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ —ΧΟΝΤΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ» ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Εκβιασμός και εντολές από ξένες μυστικές υπηρεσίες: «Κάνε αυτό που σου λέμε με τη Χρονοπούλου γιατί…».

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser19-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo19-4

Στο ΦΥΛΛΟ της ΤEΤΑΡΤΗΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. δεν νομίζω να μην έγινε κάτι ανάμεσα σε Γεωργούλη και την τυπισα. Πάντως σίγουρα το έβγαλαν τώρα στην φόρα που έρχονται εκλογές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο

  2. Είδατε τι γκομενάκια τραβάω; Ψηφίστε με και θα σας σενιάρω.

  3. Ρε τι γίνεται για μια παρτούζα……

  4. Ξεκίνησε με threesome…κ κατέληξε να την κάνουν gangbang οι μισές Βρυξέλλες..αυτη είναι η ροζ αλήθεια..κ στο τέλος είδε…”ασπρη μέρα”…ο νοών νοειτω!!!

  5. Ο υφυπουργός των εξωτερικών Βαρβιτσιώτης παραδέχθηκε τελικά πως η κυβέρνηση έδωσε άδεια για εξαγωγή του παράνομο λογισμικό παρακολουθήσης Predator στο Σουδάν.
    Πριν λίγο καιρό είχε ερωτηθεί ο Μητσοτάκης και ήταν κατηγορηματικός πως η κυβέρνηση του δεν έχει καμία σχέση με αυτά.
    Στο Σουδάν σήμερα έχει εμφύλιο με εκατοντάδες νεκρούς.
    Πιθανότατα και το λογισμικό Predator να έχει παίξει το ρόλο του στον εμφύλιο.
    Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βαμμένα τα χέρια της με αίμα.
    Και οι νεοελληναράδες νεοδημοκράτες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.
    Δια της ψήφου τους στηρίζουν τέρατα και μετά υποκριτικά παριστάνουν τους πατριώτες και τους καλούς χριστιανούς τρομάρα τους.

  6. Ο Μιζοκράτης της Νέας Πουστοκρατίας φοβάται. Τον είδα να μιλάει και τα βλέφαρά του πήγαιναν με 100 χιλιόμετρα την ώρα. Για τη Μαρέβα; Υπάρχει προηγούμενο. Η γκιλοτίνα!

  7. Μέχρι τις εκλογές θα βγαίνουν πολλά στη φόρα. Όταν παρακολουθείς και καταγράφεις πολλούς για να τους έχεις στο χέρι, τότε απέναντι τους έχεις το καρπούζι και το μαχαίρι. Τσάμπα γίνονταν οι παρακολουθήσεις απ’την κυβερνητική μαφία. Κάποιοι νομίζουν ότι αυτά ήταν υπερβολές και ψέματα. Όμως το σύστημα Μητσοτάκη δεν πρόκειται να πέσει εύκολα. Ρίχνει χρήμα, ρίχνει στάχτη στα μάτια μέσω των καναλιών, απειλεί, είναι αδίστακτοι άνθρωποι μπροστά στην καρέκλα της εξουσίας και στο χρήμα. Οι Έλληνες κοιμούνται, λίγοι δυστυχώς ενημερώνονται, πολλοί έχουν όλα αυτά τα χρόνια βολευτει, αλλά και πολλοί παραμένουν στοκοι και κολλημένα μυαλά χωρίς όφελος.

  8. Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Γ@ΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙ & ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗ ΧΡΟ#Ν#ΠΟΥΛΟΥ? ΣΙΓΑ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΙΟΛΑΣ…ΓΕΛΑΝΕ & ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ…ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ & ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΠΟ#Τ@Ν@ΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙΣ? ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…

    1. Εδώ πήγαν να δωροδοκήσουν εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στη Χρονοπούλου θα κολλούσαν.
      Φυσικά και κάτι τις έταξαν.
      Και φυσικά η συμμορία ΝΔ θα κάνει πολλά τέτοια μέχρι τις εκλογές.
      Ο Μητσοτάκης είναι ένα αδίστακτο κάθαρμα και φάνηκε και με τις υποκλοπές και με τα Τέμπη και με τους 35.000 νεκρούς εκτός ΜΕΘ και με ένα σωρό άλλα.
      Φαίνεται ξεκάθαρα ότι εκβιάζουν τον Ανδρουλάκη όπως φαίνεται ξεκάθαρα πως ενέδωσε γιατί τον κρατούν στο χέρι.
      Ο Ανδρουλάκης αντί να σηκώσει το θέμα της παρακολουθήσεις του ζάρωσε και έκανε τουμπεκί τώρα θα τον ξεφτιλίσουν μέχρι να συνεργαστεί μαζί τους και αφού το στήψουν σαν λεμονόκουπα και κάνουν τη δουλειά τους θα τον πετάξουν στα σκουπίδια.
      Έτσι “δουλεύει” η συμμορία ΝΔ διαχρονικά.
      Άλλους τους εξαγοράζει και άλλους τους εκβιάζει.

  9. ο ανεπάγγελτος γιδοβοσκός ανδρουλάκης που έκανε περιουσία χωρίς να έχει δουλέψει ούτε μισή ώρα στη ζωή του, έχει σηκώσει χέρι σε γυναίκα και το παίζει τώρα φεμινιστής ; τραγικό !

  10. Κι ο Ανδρουλάκης τα ίδια έκανε με τις γυναίκες του,τις πλάκωνε στο ξύλο,αλλά ε μην το κάνουμε και θέμα.Εδώ πάμε για συγκυβέρνηση,με αυτά θα ασχολούμαστε;

  11. είναι ικανό το μουσλίμι το κάθαρμα ο ανδρουλάκης να συγκυβερνήσει με τον διαταραγμένο γιό του τάκα-τάκα.
    Προσοχή κόσμε μακριά τους!

  12. Μην ανησυχείς Ανδρουλάκη, τσάμπα σε παρακολουθούσε ο μισότρελος Κούλης;
    Θα βγουν και τα δικά σου λίγο πριν τις εκλογές

    Όσοι ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ = ΝΔ αυτόματα

  13. Κοιτάξτε τι θα ψηφίσετε, όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε.
    Στέφανε πιστεύω να δουλεύεις εναλλακτικές, τα πράγματα είναι κρίσιμα, η φασιστική ΚΝΔουλα δε θα πέσει εύκολα.

  14. Εσύ ρε κομματόσκυλο, που παριστάνεις τον Έλληνα όταν το κόμμα που υπηρετείς σαν δούλος, πούλησε την Μακεδονία μας. Εσύ που κάθε μέρα παριστάνεις τον εισαγγελέα και μας τα τα κάνεις μπαλόνια. Μετά τον Ραγκούση με την βιλάρα, και την σκανδαλάρα, αφού πήρε δάνειο ο υπουργός από τον ΟΕΚ και έκανες τον ανήξερο. Τώρα με τον βιαστή ευρωλιγούρη Γεωργούλη, μας μιλάς για στήσιμο, ενώ ήδη από τον συριζα τον έχουν παραιτήσει και του ζητούν να επιστρέψει την έδρα του. Σταμάτα να μας πρήζεις ρε σταλίνα. Τράβα στον Βαξεβάνη, στην Αυγή, στο Κόκκινο, όπου αλλού θες. Εδώ έχει μόνο ορθόδοξους πατριώτες, “φασίστες” εθνίκια, κυρ Παντεληδες, όπως μας λέει το κόμμα σου. Άντε πάρε τον μπούλο.

    1. Εγώ δεν ζω στην Ελλάδα ούτε ψήφιζα ΝΔ για να με διορίσουν στο δημόσιο όπως όλοι εσείς οι νεοδημοκράτες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό.
      Το κομματόσκυλο είσαι εσύ.
      Όσο και να ζορίζεσαι θα συνεχίσω να γράφω την άποψή μου.
      Όσο για τα κομματόσκυλα της συμμορίας ΝΔ σαν εσένα έχω τη χειρότερη άποψη.
      Μπορεί να ξεγέλατε τους νεοελληναράδες αλλά εμένα δεν μπορείτε.
      Η εταιρεία που εργάζομαι παίρνει δουλειές και από Ελλάδα.
      Σε κάθε σύμβαση οι υπουργοί της κυβέρνησης και ο Μητσοτάκης σας ζητάει μίζες.
      Οι Γερμανοί γελάνε μαζί σας.
      Η Γερμανική εταιρεία που θα κάνει τον εκσυγχρονισμό των Meko εργάζεται φίλος μου με πολύ καλή θέση.
      Ο Μητσοτάκης σας το πρώτο πράγμα που ρώτησε είναι τη μίζα θα πάρει.
      Άστο κομματόσκυλο της ΝΔ σας ξέρω τόσο καλά που δεν φαντάζεσαι.

    2. Και στο Μάτι προβοκάτσια κάνατε για να σιγουρευτεί η αυτοδυναμία του Μητσοτάκη.
      Τα λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι.
      Τα λέει έμμεσα το πόρισμα της εισαγγελέας.
      Τα ίδια λέει και γνωστός μου που ήταν στο Μάτι εθελοντής πυροσβέστης και σήμερα ζει στη Γερμανία.
      Όλοι οι επικεφαλής πυροσβεστικής και αστυνομίας που διώχθηκαν τότε από το ΣΥΡΙΖΑ για τις εγκληματικές τους ευθύνες με τη κυβέρνηση Μητσοτάκη επέστρεψαν κανονικά και αναβαθνίστηκαν προφανώς για τη βρώμικη δουλειά που έκαναν και εξυπηρέτησαν το Μητσοτάκη σας.
      Κάψατε 103 ανθρώπους για να κερδίσετε τις εκλογές.
      Τι θα κάνετε τώρα για να κερδίσετε πάλι τις εκλογές;
      Πόσους θα σκοτώσετε;
      Που τολμάς και μιλάς ακόμα παλιάνθρωπε.

      1. Βούλωσέ το, τρολ της Αλβανίας. Συνάδελφος του “αγγουράκια” Γαβρίλου είσαι;

      2. Είσαι τόσο βλάκας που μ΄ αυτά που σου έγραψα, εσύ θεωρείς ότι είμαι οπαδός της Κούλας και την νδούλας. Ουστ ρε κουμμούνι άπλυτο. Ρε Στέφανε μπλοκάρετε τον οπαδό των λαοτκι και των λαθρό. Άντε με τον μαλάκα, δέκα σχόλια σε κάθε είδηση, για να μας πει πόσο καλός είναι ο αρχιπροδότης Αλέξης,

    3. και συ μωρη πουτανα νεοδημοκρατισσα τι εκανες για το ξεπουλημα της Μακεδονιας?

  15. Ουτε γιδοβοσκος ουτε τιποτα.
    Η Κρητικη Μαφια κυβερνα τη χωρα,
    αποφασισαν,
    φυτεψαν τον Ανδρουλακη στο ΠΑΣΟΚ, ειχαν προγραμμα και σχεδιο,
    το βαθυ κρατος του ΠΑΣΟΚ υπαρχει και θα υπαρχει για πολλα χρονια,
    φυτεψαν τον “γιδοβοσκο” εκει απο το πουθενα.
    Η ώριμη κορασιδα ουτε ξερει τι της γινεται απλως,
    της ταξανε βουλευτιλικη,
    ουτε στον υπνο της.

  16. Σιγουρα δεν εκανε χρηση κοκας ο Γεωργουλης, την @ εσπαγε στο ξυλο και οταν τελειωνε η δραση της το ξεχνουσε;

  17. τωρα εξηγειται γιατι τον παρακολουθουσε το μητσοτακεικο κατεστημενο!!

  18. Δηλ για να καταλάβω.
    Για να βγάλουν απτή μέση τον ΣΥΡΙΖΑ και να πάνε συγκυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ έστησαν όλο αυτό;

    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά στο 30% μπετόν αρμέ ψηφοφόρους δεν έχει να φοβάται κανεναν

  19. Δηλαδή η Χρονοπούλου είναι η φιλενάδα του Ανδρουλάκη και συζούν;;;;;
    Και αυτή τη …”λεπτομέρεια” ….ξέχασαν να μας την αναφέρουν;

  20. Για τον πασοκο γιδοβοσκο υπήρχαν αντίστοιχες καταγγελίες για ξυλοδαρμούς συντρόφων αλλά τα κουκούλωσαν…. Ξεφτίλες…..

  21. Ουδείς αναμάρτητος. Εκτός από τον Κύριο. Το πρόβλημα με αυτούς είναι ότι δεν αναγνωρίζουν την αμαρτία τους ώστε να μετανοήσουν. Εξακολουθούν να πράττουν τα φαύλα. Και με αυτά που κάνουν μάς παίρνουν στον λαιμό τους. Στον Θεό θα δώσουν λόγο για ένα ολόκληρο λαό, όχι μόνο για το τομάρι τους όπως εμείς.

  22. Μας κάνανε ρόμπα στην Ευρώπη. Ο καταραμένος ο μπουχεσοκοπρίτης που έβαλε τον ζιγκολό και το κωλοπασόκ που έβαλε τις πουτάνες.

  23. Αυτό σημαίνει πως ο Μητσοτάκης εκβιάζει τον Ανδρουλάκη με τις υποκλοπές και αυτός χορεύει στο ρυθμό του Μητσοτάκη και ψήνεται συγκυβέρνηση νδ με πασοκ.
    Η δεξιά δεν αφήνει την κουτάλα και την εξουσία έχουν ακόμα να φάνε πολλά το ταμείο ανάκαμψης έχει πολλά δις ευρώ και οι εγχώριοι γύπες της διαπλοκής ξέρουν πολύ καλά πως με πασοκονουδού θα φάνε καλά μιας και τους έχουν στο χέρι εδώ και χρόνια.

  24. Στη Le Monde έχει ολοσέλιδη διαφήμιση της Τουρκίας με το όρο TurkAegean.
    Η κυβέρνηση σφυρίζει κλέφτικα και άφησε την Τουρκία να κατοχυρώσει το όνομα χωρίς να κάνει τίποτα.
    Και από την Τουρκία μίζες πήρε η ΝΔ για όλο αυτό.
    Έτσι έκανε η ΝΔ το 1991και με το Μακεδονικό το πούλησε και μετά τάχα πουλούσαν πατριωτικό σανό.

    1. Έτσι ακριβώς και δεν είναι τωρινό το συγκεκριμένο φαινόμενο.Όλα τα ταξιωτικα σαιτ και γραφεία ταξιδιών,πρώτα διαφημίζουν την Turkagean και μετά την Ελλάδα. Ακόμα και την περίοδο που ο Μικρόν και καλά επίσημα έκανε διπλωματικό πόλεμο στον Ερντογαν και το έπαιζε προστάτης της Ελλάδας,μόνο και μόνο για να μας πουλήσει πανάκριβα τα πολεμικά του αεροπλάνα και φρεγάτες. Επίσης οι περισσότερες διαφημίσεις που μου εμφανίζονται καθημερινά στο YouTube,οι περισσότερες είναι με τον τίτλο αίσχους Turkagean, μετά Ισπανία και Πορτογαλία και έπειτα Ελλάδα και Νότια Ιταλία, Σαρδηνία, Σικελία. Ότι ζημιά έκανε η Κουντουρατου επί κυβέρνησης Σύριζα – Ανελ, η ίδια και πολύ χειρότερη γίνεται και τώρα. Κατά τα άλλα Live your myth in Greece.Και Μην ξεχνά επίσης κανείς,ότι επί συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου,όλες οι στάσεις των λεωφορείων και τρόλεϊ στην Αθήνα, είχαν αναρτημένες στα διαφημιστικά ταμπλό,τις αφίσες με τον τίτλο… Visit Turkey for holidays.Η προδοσία του Αιγαίου,έχει ξεκινήσει επισήμως από την εποχή των Ιμίων,τότε που το απόκομμα της τωρινής κυβέρνησης,κατηγορούσε μέσα στην βουλή το Πασοκ για το ευχαριστώ στους Αμερικανούς,ως προδότες. Όμως τα τελευταία χρόνια φανερά, όλοι τους το ίδιο προδότες. Γουδί τους χρειάζεται… ΌΛΩΝ… Μαζί και με τους συν προδότες… ψηφοφόρους τους.

  25. Καλά τι περιμένατε από τον Ανδρουλάκη;
    Παιδί της εγχώριας διαπλοκής είναι αυτοί τον έβγαλαν αυτοίωτον έβαλαν να τα κάνει.
    Κάποιοι καθυστερημένοι πασοκατζήδες 80χρονοι λένε είναι καλός και υπέρ του σοσιαλισμού γιατί το είπε η τηλεόραση!!
    Γαμώ την πουτάνα μου μεγαλώσαμε και δεν μπορούμε πλέον να φύγουμε από το μπουρδέλον Ελλάς.

  26. Πριν λίγες μέρες η New York Times επιβεβαίωσαν πως για την εξαγωγή του Predator η εταιρία πήρε άδεια από το υπουργείο των εξωτερικών δηλαδή εν γνώση της κυβέρνησης.
    Ο Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως δεν είχε ιδέα και πως η κυβέρνηση δεν εμπλέκεται.
    Άρα ο Μητσοτάκης έλεγε και πάλι ψέματα.
    Αντί να ασχολούνται με αυτά οι πετσωμένοι δημοσιογράφοι 108 δημιούργησαν έναν αντιπερισπασμό σε συνεργασία με την κυβέρνηση και μέχρι τις εκλογές θα πετάνε την μπάλα στην εξέδρα για να καλύψουν το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών και της εξαγωγής του Predator σε τρεις αφρικανικές χώρες μεταξύ τις οποίας και το Σουδάν με άδεια της κυβέρνησης.
    Το σύστημα παρακολούθησης Predator απαγορεύετε στην Ευρώπη οπότε η κυβέρνηση είναι με την πλάτη στον τοίχο κυριολεκτικά.
    Εδώ μέσα μπορεί να το καλύψει με τους πετσωμένους αλλά με τους έξω κερδίζει χρόνο.
    Αν κερδίσει και τις εκλογές θα μιλάει από θέση ισχύος θα τάξει θα εξαγοράσει θα υποσχεθεί συμβόλαια και το θέμα θα ξεχαστεί.
    Υπάρχει επίσης βίντεο του Οικονόμου που βρίζει το πασοκ που λέει ” γ@μώ το πασοκ” οπότε όλο αυτό το στημένο με το Γεωργούλη τους βγάζει από τη δύσκολη θέση και είναι ένας κουτοπό ήχος αντιπερισπασμός σε συνεργασία με τα πετσωμένα.
    Οι μισοί νεοελληναράδες θα το καταπιούν κανονικά γιατί αυτό θα τους πούνε στην τηλεόραση.
    Για την εξαγωγή του Predator με παράνομη άδεια της κυβέρνησης εμπλέκεται και το Ισραήλ.
    Στους Αμερικανούς η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί εξοπλιστικά προγράμματα πάνω από 15 δις δολάρια.
    Όταν την Ελλάδα δεν την πονάνε οι Έλληνες και ψηφίζουν τη συμμορία ΝΔ θα την πονέσουν οι ξένοι που σκέφτονται τα συμφέροντα τους;
    Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη χώρα σε αργό θάνατο και με το πολτολαό που έχει δις καταδικασμένη σε θάνατο.

  27. Κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι στημένο όλο αυτό.
    Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές οι προβοκάτσιες της συμμορίας ΝΔ θα πέφτουν βροχή.
    Εδώ έκαναν προβοκάτσια στο Μάτι για σιγουρέψουν την αυτοδυναμία του Μητσοτάκη εδώ θα κολλήσει η ΝΔ;

  28. Ο/Η Αποκλείεται, δεν μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο... λέει:

    θα μιλάμε για το σκάνδαλο του αιώνα, αλλά το θεωρώ παντελώς αδύνατο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν ζούσαν μαζί θα είχε τραβήξει πίσω την μήνυση ακριβώς για να μην γίνει τόσος ντόρος αντί να το κάνει ακριβώς στις εκλογές. Φυσικά αν ήταν κάτι αληθινό θα μιλούσαμε για το άρθρο της δεκαετίας τουλάχιστον, αλλά μάλλον τζούφιο είναι.

    1. Ρε φίλε εσύ που ζεις?? Τίποτα δεν αποκλείεται στο “μυαλό” του βρωμοσογου και των υπόλοιπων μασαμπούκων προκειμένου να μείνουν στην εξουσία. Ζούμε στη χώρα της Μ@φίας που κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και γι’ αυτό την πατάτε όλοι στις κάλπες και πάτε και τους ξαναψηφίζετε!! Ποντάρουν στην άγνοιά σας και σε αυτό το “αποκλείεται” που λες εσύ!! Άιντε ξυπνήστε ρε επιτέλους!! Αντιληφθείτε ρε με ποιους έχετε να κάνετε!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ!! ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!

Comments are closed.