ΤΗΝ “ΕΙΔΕ” IRON MAIDEN!!! Τα ροκ κάλαντα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου -Με ηλεκτρική κιθάρα μπροστά στο δέντρο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ςςΨΩς

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε τα δικά του κάλαντα με ένα βιντεάκι που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Τις ικανότητές του στην ηλεκτρική κιθάρα έδειξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος καθώς είπε τα κάλαντα στους διαδικτυακούς του φίλους με ροκ διάθεση.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ανέβασε ένα βίντεο στα Social Media με τη λεζάντα «να τα πούμε;». Σε αυτό παίζει στην ηλεκτρική κιθάρα στα κάλαντα των Χριστουγέννων, ενώ πίσω του είναι ένα στολισμένο δέντρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Γιαούρτι στραγγιστό που θα έτρωγες μπουγδάνε….. Φθηνά τη γλύτωσες και φέτος καραφλένγκο….. Πολύ φθηνά..

  2. Από εκεί που έκλασε η ΣΙδηρά Παρθένος πετάχτηκε ο φαλακρός φιλόσοφος – κιθαρίστας…….Kατι τέτοια κάναμε τέτοιες χρονιάρες μέρες και εμείς στα 14 μας με την μελόντικα….. Αν έχεις κότσια παίξε και SODOM ρε……… Χρόνια Πολλά σε όλους..

  3. Αντί να πασπατέψει καμιά γκόμενα χρονιάρες μέρες βγήκε σαν 15χρόνο να μας παίζει την κιθάρα του μόνος και έρημος δίπλα στο στολισμένο δέντρο. Εγώ αν ήμουν βολεφτής θα τα είχα φάει στις γκόμενες τους μισθούς τους βολεφτή άλλοι καθώς φαίνεται υλιστές κάνουν αποταμιεύσεις κατά του πνεύματος των Χριστουγέννων.

  4. ΤΟ MUTING ΣΤΙΣ ΧΟΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΣΑΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΣΑΛΕΠΙ;

  5. Τον κύριο Μπογδάνο τον διέγραψε η ΝΔ επειδή αποκάλυψε ότι τα Ελληνάκια στα σχολεία του κέντρου των Αθηνών είναι μειοψηφία!

Comments are closed.