ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ… ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ… ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_29

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
    Ο Leonidas Jaworski, ειδικός εισαγγελέας στο σκάνδαλο Watergate, είχε πει ότι «όταν οι δικτάτορες και οι τύραννοι επιζητούν να καταλύσουν τις ατομικές ελευθερίες, ο πρώτος τους στόχος είναι το δικηγορικό λειτούργημα».
    απόσπασμα από το άρθρο ” Η Δικηγορία στο απόσπασμα” του Δικηγόρου Αλέξανδρου Μαντζούτσου
    ΥΓ : Δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη υπόθεση η άσκηση της Δικηγορίας στην Ελλάδα.Ποσο μάλλον από την επιβολή των μνημονίων από το 2010.Όπου συν τις άλλοις έχουν κακοποιήσει,υποβαθμίσει και απαξιώσει έκτοτε επανειλημμένα οι εκάστοτε νομοθετούντες όχι μόνο τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται αλλά επιπροσθέτως αφενός το ευρύτερο πλαίσιο λειτουργίας,απονομής και ποιότητας της Δικαιοσύνης και αφετέρου το Δικηγορικό Λειτούργημα.
    Μέσα σε αυτά τα 14 χρόνια άνθρωποι στην Ελλάδα υπήρξαν φοιτητές της νομικής,ασκούμενοι Δικηγόροι,Νέοι Δικηγόροι….που εκπαιδεύτηκαν σε ένα παρακμιακό καθεστώς… απαξίωσης της νομικής επιστήμης. ..
    Και δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των ανθρώπων επέλεξαν την εύκολη λύση της υποταγής σε μια παρακμιακή κατάσταση,αφού εσφαλμένα πίστεψαν πως δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι…Δυστυχώς την ίδια επιλογή έκανε και ένα μεγάλο ποσοστό των παλαιότερων Δικηγόρων.
    ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ( ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ) ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΝ έχει εμπνεύσει και πάντα θα εμπνέει παιδιά που θέλουν να σπουδάσουν νομικά,φοιτητές της νομικής,νέους και παλιότερους Δικηγόρους και Νομικούς.Και αυτή ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ.
    Έσπειρε τον σπόρο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στην νομική επιστήμη και στον θεσμό της δικαιοσύνης.Έριξε φως στην καταχνιά.ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι και ένας Δικηγόρος μόνος του αν βγαίνει μπροστά μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.Και ότι η ΠΙΣΤΗ,η θέληση,η αφοσίωση,η σκληρή εργασία,η υπομονή,η επιμονή,η γνώση,η στρατηγική,η αυτόκυριαρχία ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ οδηγούν στην επιτυχία,στην νίκη,στην επίτευξη του σχεδίου.Και πως όλα γίνονται στην ώρα τους.
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΜΥΝΑΣ.ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΕΙ.

  2. Ο Νίκος Αντωνιάδης έχει ξοδέψει ( διακινδυνεύοντας την φυσική και οικονομική επιβίωση της οικογένειάς του ),μια περιουσία στον νομικό αγώνα που διεξάγει από την άνοιξη του 2020,αγώνα τον οποίο στηρίζει (και οικονομικά) πλήθος ανθρώπων.
    Αφοσιώθηκε σε αυτόν τον αγώνα επιλέγοντας να πληρώνει χιλιάδες ευρώ για κάτι που ωφελεί και θα ωφελεί το καλό της κοινωνίας, ενώ θα μπορούσε να αδιαφορήσει.
    Αφοσιώθηκε ξοδεύοντας χιλιάδες….χιλιάδες ευρώ ( μια μόνο απλή επίδοση από έναν δικαστικό επιμελητή σε έναν άνθρωπο μπορεί να κοστίζει για πλάκα 50 ευρώ) , ενώ θα μπορούσε να κερδίζει πολλαπλάσια χρήματα από πελάτες-εντολείς του (παλαιότερους και νεότερους,ενδιαφερόμενους και θιγόμενους από την εν γένει και εξειδικευμένη ανομία στην χώρα).
    Και μάλιστα ενώ επέμεναν να τον πληρώνουν ως αμειβόμενο δικηγόρο τους.Ενώ θα μπορούσε να συνεχίζει να έχει μεγάλα οικονομικά κέρδη και ακόμη μεγαλύτερα.
    Και ενώ είχε επί 3 δεκαετίες μία ουσιαστικά και οικονομικά πολύ πετυχημένη δικηγορική πορεία και καριέρα.Διαχειριζόμενος νικηφόρα δύσκολες,μεγάλες και απαιτητικές υποθέσεις , κάποιες από τις οποίες μεταξύ άλλων αφορούσαν την δημόσια υγεία , το περιβάλλον , την παιδεία και την διαφθορά σε αυτούς τους τομείς.Πραγματικά μαχόμενος δικηγόρος που και παλιότερα είχε κινηθεί δικαστικά κατά ανώτατων δικαστικών και είχε δικαιωθεί.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.
    Στον αγώνα αυτόν (συν)εργάζονται,συμβάλλουν και τον βοηθούν από ελάχιστα έως τα μέγιστα άνθρωποι με διάφορες ιδιότητες και τρόπους φανερά και αφανώς,επώνυμα και ανώνυμα.
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.
    Ο ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    Ο Νίκος Αντωνιάδης είναι το αρχέτυπο του Δικηγόρου που υπερασπίζεται την Αλήθεια,το δίκαιο,τον άνθρωπο,τον πολίτη,τα δικαιώματα,την αξιοπρέπεια,την ελευθερία και πρωτίστως την υγεία σωματική και ψυχική.
    Επέλεξε να ασκεί την ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ όπως ιδανικά θα έπρεπε να την ασκούν όλοι οι Δικηγόροι ( πόσο μαλλον σε μια εποχή με προκλήσεις τέτοιου μεγέθους ).
    ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 1/10 ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ…

  3. Προσωπικά δεν είχα καμία αυταπάτη ότι ο Άρειος Πάγος θέλει γκρέμισμα μαζί με το ΣΤΕ.

    2500 χρόνια τα ίδια σκτ είναι, μία εγκληματική ομάδα που νομιμοποιεί την ολιγαρχία και καταπάτηση της Δημοκρατία. Στο παρελθόν χρειάστηκαν άνθρωποι σαν τον Εφιάλτης (ο Αθηναίος) να κάνει ντου και να τους αφαιρέσει όλες τις εξουσίες, πετώντας βίαια από την πόλη όλους τους αριστοκρατικούς και τους Αρειοπαγήτες, φτιάχνωντας την Δημοκρατία του Εφιάλτη, που κληρονόνησε ο Περικλής.

    Στην σύγχρονη Ελλάδα επί 200 χρόνια τους βλέπουμε πως δρουν ως μία σύμμορία κατάπτυστων λαμόγιων.

Comments are closed.