ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ! Ανεπιθύμητοι Νικολαΐδης – Αρβανίτης στην Κατερίνη – Θα τους έπαιρναν στο κυνήγι αν δεν ήταν οι ΣΥΡΙΖΟΦΡΟΥΡΟΙ αστυνομικοί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
collage

Επεισοδιακή ήταν απόψε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στο Επιμελητήριο στην Κατερίνη με ομιλητές τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη που πραγματοποιήθηκε υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό, ενώ από νωρίς Κατερινιώτες που είχαν συγκεντρωθεί απέναντι αποδοκίμαζαν άγρια, όχι μόνον τους υποψήφιους, αλλά και όσους εισέρχονταν στην εκδήλωση.

720_639819_820faf2080-b2a7145f0e7c7872

Το ίδιο έγινε και κατά την αποχώρηση από το Επιμελητήριο, όπου μερικοί που συμμετείχαν στην εκδήλωση αποδοκιμάστηκαν άγρια από τους οργισμένους διαμαρτυρόμενους κατά του ΣΥΡΙΖΑ και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από την αστυνομία, προκειμένου να καταφέρουν να διαφύγουν από το σημείο.

Η αστυνομία στο τέλος δημιούργησε ισχυρό “φράγμα” στην οδό Εφέσου, για να σταματήσει τους διαδηλωτές.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lefteria.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Γυφτοπόντιος και Αρβανίτης έτσι εξηγείται.

  2. θα είχε λιντσάρει τους περισσότερους και θα είχε πέσει η κυβέρνηση, ο Γραικός τώρα κοιτάει να πληρώσει εφορία και ένφια “για να έχει το κεφάλι του ήσυχο” και αν περάσει κανένας συριζαίος να κάνει ομιλία βγαίνει και φωνάζει μέχρι να τις φάει από τους μπάτσους. Μετά θα πάει και ψηφίσει τον γιο του Τέρη Χρυσού για να κάνει “ισλαμικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ”.

  3. Σοβαρά τώρα,υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει ότι αυτοί οι δύο άσχετοι και προπανός αντεθνικοί τύποι, είναι σε θέση ή θέλουν να υπερασπιστούν την Ελλάδα μέσα στο άντρο των λυκόρνιων,όπως είναι το ”ευροκοινοβούλιο”;Δυστυχώς ο ύπνος του κόσμου συνεχίζεται γαλήνιος,μακάριος και αδιατάρακτος…

  4. Αρε νικολαιδη βρωμοσκουληκο εισαι και ποντιος

  5. Δε βλέπω τόσο ισχυρή Αστυνομία που να εμποδίζονται ν’αντιδράσουν οπως θα έπρεπε και θ’αρμωζε στους δυο και κυρίως τον προκλητικό και αισχρό έποικο της ΕΡΤ. Δυστυχώς μεχρι τώρα δεν ακύρωσαν καμμιά συριζαίικη ομιλία οπουδήποτε, έστω κι ασήμαντη ή αμελητέα, ώστε να έχη σταλεί μήνυμα στους υπόλοιπους συριζαίους, αλλά και πολλούς άλλους πολιτικούς. Κρίμα, διότι παραμένουμε στα λόγια μόνο τα οποία δεν εχουν κανενα αποτέλεσμα. Έργα!!!

Comments are closed.