ΤΕΡΑΤΑ ΑΣΧΗΜΙΑΣ!!! Μα δεν υπάρχει κανένας όμορφος σε αυτή τη φαμίλια;;;

Κοινοποίηση:
ωσδωδσωδσ

Με μία οικογενειακή φωτογραφία υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία στην οποία καταγράφεται ο ίδιος παρέα με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, και τα τρία τους παιδιά, Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνο, να ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Θαυμάστε την αγία οικογένεια με τα τέρατα ασχήμιας όπως και οι προγόνοι τους αφού το DNA του δρακουμέλ Μητσοτάκη ήταν φαίνεται ισχυρό:

 

Η Πρωθυπουργάρα μας όμως πρέπει να προσλάβει και έναν στυλίστα γιατί η γυναίκα του μάλλον δεν έχει ιδέα. Μαύρη ζώνη με καφέ παπούτσια φοράει ο τυπάκος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΣΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑΚΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ….

  2. Ολοφωτο το παλατι, ποσο μας κοστιζουν τα ρεβεγιον του μητσοτακη;;

    1. Σκασε πληρωνε και μην ρωτάς τωρα πατριωτη.

  3. Ο Ισλαμολάγνος υπαλληλάκος των Φορολογούμενων Ελλήνων πήρε άδεια για τις ημέρες των εορτών & δείχνει την οικογένεια του, για την οποία δεν ενδιαφέρεται σχεδόν κανένας Έλληνας.
    Να τσακιστεί να πάει πίσω στο γραφείο του & να απευθύνει Ειδικό Χαιρετισμό στους Πακιστανούς, στους Αφγανούς, στους δήθεν Παλαιστήνιους και κάθε άλλου Λαθραίου που ήταν στο Σύνταγμα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

  4. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ 🤣

  5. Αυτοι με ένα 20% και 40 + αποχη κυβερνούν, απ της αρχές του 74 ο Ελλην δεν έχει εθνικη συνείδηση και ιδανικά κοιτάει να γεμίζει την μπακα του . Αυτοι τους ψηφίζουν που τρώνε και πίνουν εις βαρος της πλειοψηφίας αυτή είναι η δημοκρατια και εγώ απεχθάνομαι αυτο το πολιτευμα. Οταν ερθει η ώρα της κρίσης ολοι αυτοι οι ελληνοφωνες καλοπερασακηδες θα με καλέσουν στα οπλα;;;;; αυτοι που τόσα χρονια με αποκαλούν φασιστα , νεοναζί, ρατσιστή κτλ; οταν αρχίζουν να τους σφάζουν οι λαθροισλαμηστες και να εκλειπαρουν για την σωτηρία τους εγώ θα έχω κλειστά τα αυτιά. Οταν θα στέλνει ο Ερντογαν της ορδές του εδω ας πάει το 20% να πολεμήσει και καλα ξεμπερδέματα.

    1. μεγαλη ιδεα εχεις για τον ευατο σου φιλε φασιστα . Να κατσεις εκει που εισαι , δεν χρειαζομαστε τις « πολεμικες » σου υπηρεσιες

    2. Η ταυτότητα σου τελευταία φορά που κοίταξες όταν ήσουν νηφάλιος έγραφε Τζον ραμπο;;καλά για αρχή πλήρωνε τους φόρους σου πήγαινε σούπερ μάρκετ και αν χρειαστεί θα συμπληρώσεις μια φόρμα να σε προσλάβουμε αλλιώς πλωτό ερυθρά στο 17Ν και να λες ιστορίες με τους όμοιους σου όχι πόσους έφαγες και τα λοιπά πόσους άφησες εσύ και οι άλλοι καταδρομείς κομαντα ουκαδες να περάσουν τόσοι Αλβανού αλγερινοι γοτθοι βισιγοτθι στην Ελλάδα ξηλώστε τα γαλωνια μόνοι σας κοιτάξτε ψηλά και φτυστε στον αέρα και η βαρύτητα θα κάνει τα υπόλοιπα

  6. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ . ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ . Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΑΜΙΕΣ ΣΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

  7. Έπρεπε οταν εγινε η εθνοσωτηριος να ειχε αναλάβει κανενας Λαδας να τους έκοβε ολους ,μα ολους Βασιλιαδες ΜητσοτακηδεςΚαραμανληδες Παπανδρέου και φυσικά τα αναρχοκομμουνια ,αλλα ο καημένος ο Παπαδόπουλος ήταν ψυχουλα και τους χαρίστηκε, πιστευε στην εθνική συμφιλίωση. Ολους έπρεπε να τους δώσει στα χέρια της Ε.Σ.Α. να ησυχάσουμε.

  8. Καλά σας κανουνε τετοιους θελετε να σας μαμανε Παπανδρέου Μητσοτακη ,Τσιπρεσκου ,Σαμαροβενιζελους…..και μελλοντικά θα ψηφισετε Κασσελακη αλαφροισκιοτοι ραγιάδες.

  9. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙ.
    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΛΕΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΞΟΦΑΛΤΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ

  10. Παναγία μου Adams family ειναι;🕷🦇👹👺☠👻👁

  11. Τώρα κατάλαβα γιατί διάλεξε ο Μιζοτακης την Καλογεροπουλου για ΠτΔ…..
    Δεν μας γλιτώνει τίποτε από την ασχήμια τους….παρά μόνο το μαύρισμα τους στις εκλογές….

  12. ΜΟΝΟ Ο ΠΙΝΑΤ ΑΞΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ…🐶😸

  13. Ο/Η δουλεύουμε να ταίζουμε τα σιχαμερά μιάσματα του Μητσοτακέικου λέει:

    οτι και να λέμε, πάλι αυτούς ψηφίσανε τα γίδια οι Έλληνες
    ας τους λουστούμε τώρα και να πίνουν και να τρώνε στην υγειά των κορόιδων που είμαστε εμείς

  14. ποσο μαλακας μπορει να εισαι, αλλα σαν την κολοβη αλεπου ,επειδη εσυ εισαι πατσαβουρα ολους ετσι θες να τους βλεπεις

  15. ΜΗΔΕΝ ΕΝΣΗΜΑ

    ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

  16. ΡΕΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ… ΕΥΓΕ.

  17. Ήρθε η κόρη για λίγες μέρες διακοπές που σπουδάζει στο Yale…

  18. Η κομψότατη οικογένεια?Επιτέλους το είπε κάποιος χύμα!ΤΙ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΡΙΚΙΑ?

  19. Οία η ψυχή τοιάδε και η μορφή, που θα έλεγαν περίπου και οι αρχαίοι ημών…

  20. Η διαβολοοικογένεια. Είναι στη λίστα Επστάιν ο μπάσταρδος. Τους γαμάει όλους και η πολωνέζα παίρνει μάτι. Κακή χρονιά κι ανάποδη για τα ερπετά, τα γεννήματα εχιδνών.

  21. Τι ξέκ@λα -π@υταναρι@ είναι αυτά.. μέχρι το μ@@νι είναι τα φορέματα, για βίζιτες είναι έτοιμες

  22. ρε μάγκες τώρα σοβαρά αυτό το σόι πόσα χρόνια θα κυβερνάει ακόμα την Ελλάδα? γιατί τους ξαναψηφίσατε? εμείς τι φταίμε?

  23. Αυτό σκέφτηκα και εγώ…κ αυτοί και τα παιδιά τους…

  24. Στις κορασίδες πάντως έμπαινα με το κεφάλι μέσα. Στη μαρέγκα μιας και το λέει και τ όνομα θα της έλεγα να φτιάξει κάνα κέικ, μπορεί σ αυτό να ναι καλή.

Comments are closed.