ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: «ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» – Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΡΡΩΣΤΙΑΣ

Κοινοποίηση:
teaser15-2

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

Βλαντιμίρ Πούτιν. “Βρήκα το φάρμακο για τον καρκίνο”. Τεραστίων διαστάσεων επιστημονική αποκάλυψη, εκπλήσσει ευχάριστα την παγκόσμια κοινότητα που περιμένει γιατρειά της παλιαρρώστιας. Ξινίζουν τα μούτρα τους οι ευρωλιγούρηδες, οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι που έτρεξαν πρώτοι και βγήκαν τελευταίοι. 10.000 καρκινοπαθείς μπαίνουν σε ίαση μέχρι το 2030

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ενταξει σε πιστεψαμε .Δοκιμασε το πρωτα στο κολληταρι σου τον Ερντο

  2. χα χα χα, ποιος ειπε οτι ο τουρκοπουτιν δεν ειναι αστειος?

  3. ….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!…

  4. εμβολιο αλλα πουτιν που σε στελνει σε ενα 24ωρο!
    τι πολεμος και μαλακιες!

  5. Βλαδιμηρε μακαρι να σε θυμαται η μανα Γη για χιλιετιες! Σιγουρα εχει να κανει με τα γονιδια , τη κληρονομικοτητα και το περιβαλλον που ζουμε!

  6. σιγά ο παίχτης των εβραιοφονιαδων που κάθεται στο σκαμνί μην την υπόλοιπη ελίτ και παίζουν πάνω σε ένα τεράστιο χάρτη του κόσμου να θέλει να δώσει το φάρμακο για τον καρκίνο που έχει ήδη βγει εδώ και πολλά χρόνια στον απλό κοσμακι .
    θα το θεωρούσα μια κίνηση ματ πάνω στο χάρτη για την υπόλοιπη ελίτ δείχνοντας πως μπορεί να παίξει το παιχνίδι εξυπνότερα .

  7. Κι άλλα μπόλια που θα μας γιατρεύουν; Μπα, δεν θέλουμε…

  8. Κι εμεις δεν τους πιστευουμε. Ακομα ενα εμβολιο θαναι σαν τα περιφημα RNA και τις ξαφνικιτιδες. Κρατάμε μικρό καλαθι. Ειδαμε ποσο αγαπαει “και” η ρωσια τον υπολοιπο κοσμο που σκοτωνει κοσμο στην ουκρανια επειδη τους αγαπα; Ολα για τα ρουβλια γινονται και για τα δολαρια.

  9. Ο/Η Αν είναι αλήθεια σώθηκε η ανθρωπότητα από το τέρας λέει:

    Αν είναι αλήθεια και δεν είναι ρουκέτα, χίλια μπράβο τους. Ολόκληρη η ανθρωπότητα θα τους ευγνωμονεί. Επιτρέψτε μου όμως να έχω κάποιες επιφυλάξεις.

Comments are closed.