ΤΕΜΠΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ! ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ. ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ – ΚΟΜΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ – ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. “ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ” – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το μήνυμα και τα βίντεο που μας έστειλε αναγνώστρια μας!

ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ

“Καλησπέρα σας, κατά τη 1 η ώρα σήμερα πριν λίγο ήμουν επιβάτης του λεωφορείου Α3 (Ακαδημία-Γλυφάδα μεσω λ. βουλιαγμένης), και από τύχη βγήκαμε ζωντανοί από κει μέσα. Στην οδό Αθανασίου Διάκου 38 κάποια στιγμή σταμάτησαν τα λειτουργούν τα φρένα ή το γκάζι (?) δε κατάλαβα μεσα στο πανικό μου και άρχισε να κατρακυλά το λεωφορείο προς τις διασταυρώσεις μπροστά που κυκλοφορούν αυτοκίνητα. Αν δείτε το σημείο στο Google maps θα δείτε πόσο επικίνδυνο είναι καθώς περνά και το τραμ από εκεί.

Εάν δεν υπήρχε εκείνη την ώρα το αμάξι μπροστά από το λεωφορείο θα είχαμε γίνει κομμάτια. Σας στέλνω και σχετικά βίντεο από το συμβάν.  ‘Οπως θα δείτε το άσπρο αμάξι μπροστά απο τ0 λεωφορείο έχει διαλυθεί, και επαναλαμβάνω αν δεν υπήρχε αυτό το αμάξι εκείνη την ώρα να πατήσει φρένο να μη μας πάρουν όλους σβάρνα, τώρα θα είχαμε σκοτωθεί όλοι μέσα.

Να σημειωσω επισης και τη διαρροη υγρου του λεωφορειου μετα το συμβαν. Εντύπωση μεγάλη πάντως μου κάνει πως ενώ όλοι ούρλιαζαν να κατέβουν και κοπανούσαν τη πόρτα, μόλις κατεβήκαμε και ενώ άρχισαν να βρίζουν Μητσοτάκη και τα κ@λολεωφορεία που κυκλοφορούν, μετά από λίγο οι περισσότεροι έφυγαν! Δε πάμε πουθενά έτσι δυστυχώς. Εμ κυκλοφορούν ακόμα τέτοια σαπάκια οχήματα, εμ δε γίνεται καμία κατακραυγή ουσιαστική.

Αντί να μαζευτούμε όλοι να δούμε πως θα κάνουμε μια ομαδική καταγγελία, σηκώθηκαν και έφυγαν. Τι να πω πραγματικά ακόμα είμαι σε σοκ, από τύχη ζούμε σε αυτη τη χώρα. Και ήταν ανάγκη σήμερα να επιβιβαστώ σε αυτό το λεωφορείο αλλιώς σιγα μην έμπαινα. Κανενα όχημα δεν είναι ασφαλές πλέον, ούτε τα τρένα ούτε τα λεωφορεία(ειδικότερα τα παμπάλαια οχήματα) ούτε το τραμ, καθώς και αυτό από ότι έχω ακούσει παρουσιάζει βλάβες ειδικά στο νέο κομμάτι που φτιάξανε στον Πειραιά.

Αν είναι εύκολο θίξτε το ζήτημα , καθώς και για τη λεωφορειακή γραμμή 608 που κάθε τρεις και λίγο αρπάζει φωτιά το πίσω μέρος του λεωφορείου. Σε αυτό το κράτος ζούμε δυστυχώς, με λεωφορεία 30ετιας και με καινούργια οχήματα που στην ουσία δεν είναι, είναι παλια λεωφορεία από το εξωτερικό και απλα τα αγοράζουμε. Κανενας δε πρέπει να ξαναπαρει παμπάλαιο λεωφορείο πλέον, καλύτερα με λίγα ευρώ παραπάνω να πάρεις ένα ταξί.

Σας ευχαριστώ που το διαβάσατε.”

Δείτε τα βίντεο ντοκουμέντα



ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Σιγά μη νοιαστουν οι Μητσοτακηδες για τα λεωφορεία. Εδώ ρε πρόβατα διέλυσαν το ΕΣΥ εν μέσω πανδημίας κι εσείς περιμένετε να δώσουν τα χρήματα απο τη φορολογία σας σε λεωφορεία;;;
    Αφού βλέπετε μετα απο όλα αυτά υπαρχουν ακομα πρόβατα σαν τον Πελασγό και την τρελοκουνελα που θα πάνε να τον ψηφίσουν με χέρια και με πόδια 🤣😂

  2. Η καλυτεροτερη χωρα του πλανητη…για διακοπες, για επενδυση, για την επιγεια ζήση….😂😂😂 τυχερακιδες….στα καλυτερα σας εχουν οι ηγετες σας….και ιδιως ο τωρινος!!!! διοτι ειναι χρεος του να περνούν καλα τα κατοικιδια του στην ηγετικη του αυλη…..οικογενειακη η μπιζνα της ‘φροντιδας’ των ανικανων κατοικιδιων της επικρατιας του!!!! Ηγεταρος ο μεγας!!!!! αυτος πρεπει να επανεκλεγει για να συνεχιση την μεγαλοπρεπεστατη και ηγετικη αλλαγη και αφαιμαξη των κονδυλιων….τον καλυτεροτερο ηγετη εχετε!!!!

  3. Εσυ μωρή καριόλα που ήσουν στο λεωφορείο δεν έχεις ψηφίσει ποτέ αυτά τα τσογλάνια του δημοκρατικού όχλου;;;;;; Άντε ρε ψοφίστε όλοι τσιφτετέλληνες παλιοτόμαρα κομματόσκυλα.!!!

  4. Έχει δίκιο ο κύριος είναι και αυτός αγανακτησμενος πολίτης κλπ υπομονή χρόνια περνώ λεωφορείο κλπ εμάς λίγο καλιτερα έβαλαν γυναίκες οδηγούς έμπειρες πως το έπαθαν κλπ καλιτερα είναι η γυναίκες στο τιμόνι να φύγουν η άντρες κλπ η γυναίκα αν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει σωστά το σταματάει άκρη του δρόμου κλπ είναι πολλή ποιο έμπειρες στην εργασία αυτήν

    1. Κάνω μαθήματα ελληνικής γλώσσας τιμές προσιτές.

  5. ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΗΡΧΕ;;
    Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ “ΦΡΕΣΚΟΣ” & ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ;;
    ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΦΡΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  6. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

  7. Αυτό έλειπε να δώσει ο Κούλης λεφτά για συντήρηση τρένων ή λεωφορείων και να μην τα βάλει στην τσέπη του.Ο Κούλης έγινε πλέον από το κλέψιμο ένας από τους πλουσιότερους της Ευρώπης και έτσι βγει ή δεν βγεί στα παπάρια του.Το ότι πολεμάει για να βγεί όπως όλοι οι 300 οφείλεται στο ότι θέλει να κλέψει αλλά τέσσερα έτη πολλαπλά δισεκατομμύρια του ραγιά Έλληνα.

  8. Αυτά τα λεωφορεία λειτουργούν εδώ και 30 χρόνια. Λογικό είναι να φταίει πάντα η παρούσα κυβέρνηση αν και θα έπρεπε να έχουν αλλαχθεί εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. Από την άλλη ακόμα και με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, οι περισσότεροι που μπαίνουν δεν έχουν τέτοια, οπότε λαμβάνουν και τις υπηρεσίες που πλήρωσαν, δηλαδή τις υπηρεσίες ενός οργανισμού που είναι σε συνεχή πτώχευση. Τελικά αυτό το κράτος θα διαλυθεί εντελώς γιατί όλοι οι χωριάτες (κυρίως στα μυαλά) βουλευτές συνεχίζουν να κάνουν χάρες στον κάθε μ…κα και συνεχίζουν να σκάβουν το λάκκο του κράτους για να συνεχίσουν να εκλέγονται από ζόμπι ψηφοφόρους που νοιάζονται για το πως θα βάλουν τον τεμπέλη γιο τους ή κόρη τους στο Δημόσιο.

  9. Κυβερνηση…υποδομων! Διαλυμενα μεσα αστικων / υπεραστικων συγκοινωνιων, με μια βροχη πλημυρα, με λιγο χιονι black out, νταλικες συνεχεια παραναλαμα του πυρος στις εθνικες οδους, μηδεν υγειονομικο προσωπικο εν οψει εναρξης τουρισμου, Κουλαρα το “τειχος” στον Εβρο σιωνιστη αυτιστικε και τα ματια σου ! Μασαμπουκα στο τελος θα σκασεις! Ειμαστε στη τυχη του Θεου!

  10. Τοσα χρονια ο ελλην γονιος. Το 95% των ελλην γονιων εδιναν στο παιδι τους την εξης συμβουλη. ΕΣΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝΦΙΔΙ ΑΠΚ ΤΗΝΝΤΡΥΠΑ και επισης το ΑΛΛΑΖΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΝΕ ΟΤΙΝΔΕΝ ΕΙΔΕΣ κτλ. Ετσι τωρα φτασαμε σε αυτα που ζουμε. Επισης τωρα καινμε το να τρακαρει κ να σπασει ενα φαναρι ενα λεωφορείο βρισκομαστε στην αντιθετη πλευρα οπου γίναμε ξαφνικά υπευθυνοι πολιτες που νοιαζομαστε για το κοινο καλο. Απλα πραφματα . Ειμαστε λαος με νοοτροπια του κ@λ@υ. Αντιρατσιστες του κ . Φιλοζωοι του κ. Δημοκρςτες του κ. Ολα του κ@λου. Καιναυτο δεν φταιμε εμεις. φταει που εχουμε την τρελα στο dna . Αυτο το αλλοπρόσαλλο των τουρκων που επρεπε να περασουν 400 χρονια για να ξεβολευτουν απο τα επιδοματα κ τις ψευτοελευεθεριες που μας εδιναν. Η μοιρα της χωρας ειναι μια . Σε 10 με 20 χρονια θα εχουν αφανιστεί καξ οσοι μαζεψαν εννοω εκλεψαν λεφτα κςι δεν ειμαι μονο οξ γνωστοί και πιστευουν οτξ θα ζησουν ανετα εξω να ξερουν οτι πρπει να μαθουν καλα την γλωσσα οπου ζουν γιατι θα τους ψαχνουν οι υπολοιποι ελληνες που διελυσαν τις ζωες τους οσο ζουσαν ολοι μαζι στον χωρο ελλαδα.

    1. Εσένα ο πόνος σου κομμούνι, είναι μη πειράξει κανείς τους συνδικάλες που μασάνε με 100 μασέλες σε όλους τους κρατικούς οργανισμούς. Λες και μόνοι τους χρεωκοπήσανε. ΔΕ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ, είναι πολλά τα ποντίκια, μικρά μεγάλα, το ακούς κομμούνι;

  11. Οι οδηγοί των λεωφορείων αντιλαμβάνονται τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας με τον όγκο των οχημάτων τους, όπως και οι οδηγοί των φορτηγών, καθώς επίσης με το καθεστώς μη ιδιοκτησίας των οχημάτων, για τα οποία δεν ενδιαφέρονται αν προκαλέσουν ζημιές. Έτσι, ποτέ δεν δεν παραχωρούν προτεραιότητα σε διατάξεις στοπ, σε οχήματα εκ των δεξιών και παραβιάζουν συστηματικά τους φωτεινούς σηματοδότες. Τα ρουσφέτια που είναι οδηγοί είναι σφαγείς εν κινήσει. Προσφάτως δε, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, σκουπιδιάρα του δήμου, επιχείρησε να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να παραχωρήσει προτεραιότητα και όταν κόρναρα για να προειδοποιήσω τον οδηγό της, εκείνος υστερικά άρχιζε να μου φωνάζει “θα σε λιώσω, θα σε πατήσω, θα σε κάνω κομματάκια, θα σε σκοτώσω” και άρχισε να με καταδιώκει με το όχημα του για να με χτυπήσει. Αναγκάστηκα να αυξήσω ταχύτητα και να στρίψω σε στενό για να τον αποφύγω. Αυτοί είναι οι επαγγελματίες οδηγοί του δημοσίου, φονιάδες και άχρηστοι. Και αυτό συμβαίνει διότι υπάρχει η απόλυτα απουσία της τροχαίας από τους δρόμους, η ατιμωρισία των αυθαίρετων και ασυνείδητων οδηγών. Και φυσικά οι υπουργοί που ξεκοκαλίζουν τα δεκαχίλιαρα, κρυμμένοι πίσω από τη βουλευτική ασυλία και τη μη ευθύνη υπουργών, άχρηστοι που ισχυρίζονται μόνο “ντροπή, που θέτετε θέματα ασφάλειας”, αυτοί που η τροχαία εμφανίζεται μόνο για να τους ανοίξει δρόμο στα φανάρια, μην τυχόν και κολλήσουν, όπως οι υπόλοιποι και αργήσουν να πάνε στα γαμοσπιτάκια τους. Άντε γαμηθείτε κοπρόσκυλα.

Comments are closed.