ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ. Αποκαλύπτουμε τα πλαστογραφημένα βιογραφικά τους. 4 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΙΣΟΒΙΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ, Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. Ούτε ένα ένσημο, ούτε ένα μεροκάματο, ούτε μια σταγόνα ιδρώτα

Κοινοποίηση:
exofillo3-6

teaser3-6

Τεύχος 1914, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης  3-6-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

24_sportβ.inddΣυνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

 Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.


***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Πιστοποιητικο εμβολιασμου, δηλωση υγειας….
    Τι αλλλη μαλακια…θα ζητησουνε…τα κοπροσκυλα του δημοσιου… ?
    Τραβατε στην πρεσβεια Ουγκαντας, να ζητησετε ασυλια….
    Εκει, δεν ζητανε ,ουτε πιστοποιητικα ουτε δηλωσεις…
    Παλιοπουστες…

  2. Ο σκατοψύχης “εθνάρχης” Καραμανλής δέν πήγε τό 1940 στό μέτωπο τής Αλβανίας λόγω ΒΑΡΗ-
    ΚΟΙΑΣ.
    Ο Τρελαντώνης Σαμαράς καί ό βουβαλοκέφαλος Ευάγγελος Βενιζέλος εξαγόρασαν τήν στρατιωτική του θητεία.
    ΓΑΠ εξαγόρασε 16 μήνες θητείας γιά 19.000 χιλιάδες δραχμές.
    Γιάννης Βαρουφάκης
    “Τάγμα Ανεπιθυμήτων Σύρου1999 Δ.4 μήνες ώς σαραντάρης μετανάστης.Εκεί συμφωνώ μέ τούς αναρχικούς.Ούτε μία ώρα στό στρατό.
    Γιάννης Λάκων

    1. Εδώ φίλτατε συνέλληνα, σφάλλεις σφάλμα μέγιστον. Καί θέλω να το προσέξεις ιδιαιτέρως. Καλώς ή κακώς, αυτοί εξήσκησαν ένα νόμιμο δικαίωμά τους. Άρα, δεν θα πρέπει να τους κατηγορείς περί της εξασκήσεως του επιμάχου δικαιώμματός τους, αλλά αντιθέτως να κατηγορείς εκείνους οι οποίοι θεσμοθέτησαν την εξαγοράν της ενόπλου θητείας.-

  3. Τα λεφτά που μάζεψαν στο τέλος θα τους βγουν ξινά…. Τρέχω για μακελειό..

  4. Ειν αι μια ενδειξη αλλα δεν λεει και πολλα.Δηλαδη ο Μπαρουφακις που εχει καποια ενσημα και σπρωθηκε να γινει ενας μασονοκαθηγητης ποσο καλυτερος ειναι?
    Η ο αλλος τσαρλατανος που πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες θα μας σωσει? κοιταζει να αρπαξει οσα μπορει

  5. καλά κάνουν, εις υγείαν των κορόιδων!!τέτοιους ψηφίζει και θέλει ο κόσμος αρα Στέφανε τζάμπα προσπαθείς να ανοίξεις τα μάτια κάποιων….τους εαυτούς τους βλέπουν σε αυτούς που ψηφίζουν…στο ελλαδιστάν, τετοια κοπροσκυλάν θα μας κυβερνάνε!

  6. Έννοια σου πορδοσαλτε; μα ξέρουν καλό σημάδι..στο σταυρό θα την φας..σουρωτηρι θα σε κάνουν ξεφτιλισμενε

  7. Ο/Η Μη '''τζαμπατζης''' και βλακας δουλευταρας....μια ζωη.... λέει:

    ……natan mono aytoi oi της ελλαδος κουραδες!!!! περασμενες δεκαετιες να δειτε κουραδες !!!!!~ΟΛΩΝ ΤΩΝ ”’ΤΥΠΩΝ”’ και επιπεδων του κοινωνικου γιγνεσθαι……”’ρωτησα γνωστο μου τελικα τι δουλεια εκανε επι τριαντα πεντε χρονια σε μια νομαρχια και δεν μπορουσε να με εξηγησει””…..ο οποιος ειχε τε λειωσει και πανεπιστημιο !!!!!!!

  8. Θα γινη κατι και θα σιχαθη ο κοσμος τους πολιτικους Νατα που βγενουν

  9. Τσο + λο στους 301 κοτζαμπάσηδες του κΥνοβουλίου

  10. “””Ούτε ένα ένσημο, ούτε ένα μεροκάματο, ούτε μια σταγόνα ιδρώτα””” Z H T Ω που χ@στ@κατε!!!!!!!!!!!! σε αυτους εχετε αφησει να μανατζαρουν τις τυχες σας Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Α και Π Ρ Ο Θ Υ Μ Α

  11. Μόνος παλεύεις ρε Στέφανε μέσα σε αυτή τη σαπίλα των 300 που κυβερνάει αυτόν τον τόπο.

  12. Καληνύχτα γλυκούλη
    Το τελευταίο αμα το δω εγώ θα το δεις κι εσύ

  13. Αυτοί οι δύο πήραν το χρίσμα από τη Διεθνή Μασονία για να γίνουν πρωθυπουργοί δυστυχως. Όταν τους στρατολόγησαν δεν έλαβαν υπόψιν τους ούτε τα βιογραφικά τους,
    ούτε τα βιβλιάρια ενσήμων τους
    Έλαβαν υπόψιν το γενεαλογικό δέντρο τους και το επίθετο τους. Άλλωστε αυτά δεν ενδιαφέρουν κανένα πια ως προσόντα ούτε καν στο δημόσιο.

    1. επισης απο τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ πηραν ΕΓΚΡΙΣΗ για να ναι ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Comments are closed.