ΤΕΛΟΣ οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

Κοινοποίηση:
eurogroup-768x448

Το Νοέμβριο θα ληφθούν οι αποφάσεις για την έγκριση η όχι του ελληνικού προϋπολογισμού, και συγκεκριμένα στο έκτακτο Eurogroup που θα έχει ως θέμα την εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε αξιωματούχος της ευρωζώνης από τις Βρυξέλλες, αυτό που έχει σημασία σε ό,τι αφορά τον ελληνικό προϋπολογισμό είναι να επιτευχθεί ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα στο 3,5% του ΑΕΠ.

Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι το ζήτημα της μη περικοπής των συντάξεων βρίσκεται υπό συζήτηση σε συνδυασμό με το πακέτο θετικών μέτρων που έχει παρουσιάσει η ελληνική κυβέρνηση. Πρόσθεσε, δε, ότι σημαντικό είναι τα όποια μέτρα να συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη.

Ερωτηθείς για το αν η Επιτροπή έχει εντοπίσει απόκλιση από τους δημοσιονομικούς στόχους, στο προσχέδιο του ελληνικού προϋπολογισμού, ο ίδιος παράγοντας της ευρωζώνης ανέφερε ότι η Επιτροπή εξετάζει τις δημοσιονομικές επιπτώσεις διαφόρων σεναρίων εφαρμογής μέτρων.

Σχετικά με το πότε θα ληφθεί η τελική απόφαση για την έγκριση του ελληνικού προϋπολογισμού, ο ίδιος αξιωματούχος είπε ότι, εξ όσων γνωρίζει, η Βουλή των Ελλήνων θα πρέπει να τον εγκρίνει ως τα τέλη Νοεμβρίου. Επομένως, είπε ότι η απόφαση θα ληφθεί εν ευθέτω χρόνω και ενδεχομένως στο έκτακτο Eurogroup που θα γίνει το Νοέμβριο, με βασικό θέμα την εμβάθυνση της ΟΝΕ.

Ο ίδιος παράγοντας ανέφερε ότι στο Eurogroup της 5ης Νοεμβρίου θα βρεθεί στο επίκεντρο το ιταλικό ζήτημα, ενώ η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. pipi ετσι ειναι φιλε μου για να μαζευουν ψηφαλακια διοριζαν απειρα κοπριταρια στο δημοσιο που ηταν περιτοι και μετα στα 40 εφευγαν με συνταξαρα οπως λες εγω δουλεψα 40 χρονια και παιρνω τριχες κατσαρες και αυτοι ουτε 20 χρονια και παιρνουν λεφτα κοπριταρια ανευ προηγουμενου και οταν πας για μια δουλεια σου φερονται πολυ σνομπ λες και εισαι παρακατιανος,εκει θελει να τους κανεις κιμα

  2. Τελεια, αν και απο την αλλη και 100 ευρω να τις πανε δε προκειτε να ξυπνησετε και να παρετε το νομο στα χερια σας, σκλαβοι μια ζωη. Τετοιοι που ειστε τετοιους θελετε.

  3. δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να υπάρχουν συνταξιούχοι ανω των 999 € την σήμερον ημέρα , θα μπορούσε να γινει μια εξαιρέσει σε αυτους που πραγματικά εχουν πληρώσει , ελεύθερους επαγγελματιες και μισθωτούς του ιδιωτικού τομεα , ολοι οι αλλοι δεν εχουν πληρώσει τιποτα , λογιστικές εγγραφές εκανε το κρατος πχ. έδινε εναν μισθό 4.000 € και θα έπρεπε να δινει 2.000 € για ένσημα και ασφάλεια , τα οποία ποτε δεν έδωσε , αρα όλοι αυτοί του δημοσίου ΔΕΚΟ κλπ δεν εχουν πληρώσει τιποτα και εισπράττουν της μεγαλύτερες συντάξεις .
    τι εχει πληρώσει ο υπάλληλος του Ο.Δ.Ε.Π που το 1988 ο Παπανδρέου τον κατάργησε , έβγαλε ολους τους υπαλλήλους που δούλευαν εκει στην σύνταξη , ανεξαρτήτου ηλικίας και εχω τον φιλο μου τον Γ.Μ.του Α. απο τα 39 με μια συνταξαρα , ακομη και σήμερα, που παραπονιέται !!!

Comments are closed.