ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ!!! Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της «Δήμητρας» της Λέσβου

Κοινοποίηση:
dimitra-lesvos

Με κάθε επισημότητα ταυτοποιήθηκε το άψυχο σώμα του Δημήτρη Καλογιάννη, γνωστού και ως “Δήμητρα” , που είχε εξαφανιστεί από τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του 64χρονου διεμφυλικού άνδρα που ήταν γνωστός ως η «Δήμητρα της Σκάλας Συκαμιάς» ενημερώθηκε λίγο μετά τις 20:30 απο το Τμήμα Καλλονής οτι ο δακτυλοσκοπικός έλεγχος έδειξε οτι θύμα του τροχαίου ήταν ο Δημήτρης Καλογιάννης. Η οικογένεια, έχει αναθέσει την υπόθεση στη δικηγόρο κυρία Λίλα Ραγκούση ενώ ως τεχνικός σύμβουλος έχει οριστεί ο ιατροδικαστης κ. Σωκράτης Τσαντίρης.

«Δυστυχώς γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για την αναζήτηση του Δημήτρη Καλογιάννη.  Μετά την ενημέρωση της οικογένειας από το ΑΤ Μυτιλήνης ότι η σορός του θύματος του τροχαίου από 9.4 ταυτοποιήθηκε με αποτυπώματα και είναι ο Δημήτρης Καλογιάννης, η οικογένεια είναι συντρτριμμένη και επιθυμεί να τιμήσει τον νεκρό της και να πενθήσει για την απώλεια της. Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας αγώνας για την ανάδειξη των αιτιών και την απόδοση των ευθυνών ώστε να μην υπάρξει ξανά άλλος “Δημήτρης”. Έχω καθήκον ως υπερασπίστρια, σε συνεργασία με τον κ. Τσαντίρη, τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας και τον κ. Κουρούκλη από το Silver Alert,  να φωτίσουμε κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής» τονίζει η δικηγόρος της οικογένειας του Λίλα Ραγκούση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άμα έχεις καιρό να εκκλησιαστεις αφήνεις τη πόρτα ανοικτή στους δαίμονες.Σε πολεμούν νυχθημερον και στο τέλος σε καθιστούν αβουλο,έρμαιο των παθών σου.Βαλε Σταυρουδάκι στο λαιμό και ένα κομποσχοίνι στον καρπό,πες το Πάτερ ημών κάθε πρωί και γινεσαι ατρωτος.
    Θαρθρει ο δαίμονας θα καθήσει για λίγο μέσα στη σκέψη σου αλλά μόλις διαπιστώσει ότι υπάρχει έστω και ένα αγιασμένο σταγονιδιο φεύγει σαν σφαίρα.

  2. Τι θα τράβηξε στη ζωή του ο άτυχος αυτός άνθρωπος Είχε ψυχολογικά προβλήματα σοβαρά από ότι λένε τον έβαλαν τον τσουβάλιασαν στο Δαφνί Και από εκεί το έσκασε ποιος ξέρει τι θα τράβηξε κοροϊδίες ισως βία ξυλοδαρμό γελοίοποιηση από νοσηλευτές γιατρούς ασθενείς και το έσκασε Κριμα ίσως τον σκότωσαν και κανένας δεν ξέρει που είναι το σώμα του σε ένα κράτος μπάχαλο με παλιανθρωπους Θεος ας τον αναπαύσει

Comments are closed.