“ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ” Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΝΕΟ ΑΓΡΙΟ “ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “FINANCIAL TIMES” – ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Δεν έχουν τέλος τα “χαστούκια” που δέχεται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από τον διεθνή Τύπο, μεταξύ άλλων, για τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών και για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Shoppers in central Athens

Shoppers in central Athens. A high cost of living has compounded the suffering of Greeks following years of austerity

Ακόμη και στο παρά ένα της κάλπης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταφέρει η Ελλάδα να φιγουράρει στα αρνητικά πρωτοσέλιδα του Τύπου, με τους έγκριτους “Financial Times” να επιφυλάσσουν δηλητηριώδη σχόλια για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ενώ ταυτοχρόνως κάνουν λόγο και για περιορισμό της πολυφωνίας των ΜΜΕ.

 

Αν και το επίμαχο άρθρο αναφέρει αρχικώς πως η Ελλάδα είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στο ευρωπαϊκό μπλοκ, ταυτόχρονα τονίζει με νόημα πως με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα με το κράτος δικαίου και ότι οι παράνομες παρακολουθήσεις αμαύρωσαν την εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως επισημαίνεται από τους «Financial Times», οι οποίοι δίνουν ακόμη ένα ράπισμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα από τα εκατοντάδες από όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων και φίλων, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών.

«Η κυβέρνηση έχει επίσης κατηγορηθεί για παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων στα σύνορά της και ότι ευθύνεται για έναν ανησυχητικό περιορισμό της πολυφωνίας στα μέσα ενημέρωσης» αναφέρει ακόμη η εφημερίδα, ενώ για την τραγωδία στα Τέμπη το άρθρο αναφέρει πως το θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα έχει αναδείξει την άθλια κατάσταση ορισμένων δημόσιων υπηρεσιών και υποδομών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Τα πρόστιμα των 150 ευρώ στους ανεμβολίαστους παππούδες και γιαγιάδες, άνω των 60 ετών, ΔΕΝ τα έχει διαγράψει!!!! Ντροπή του. Να μη περιμένει την ψήφο μας!!!!!

  2. Εσείς που υποστηρίζετε κασσιδιαρη και θα ψηφίστε σύριζα το χετε. Κάψει εντελως

  3. Ετσι έχει μάθει η ΝΔ να πολιτεύονται με προπαγάνδα fake news και πλάτη από τους πετσωμένους.
    Δημόσια ξεφτίλα της υφυπουργού Ζωής Ράπτη.
    Πήγε να παραποιήσει δηλώσεις Τσίπρα και πιάστηκε επ αυτοφόρω.
    Η πιο αποκαλυπτική στιγμή της προεκλογικής περιόδου.
    Η Τσαπανίδου γελοιοποιεί και ξεφτιλίζει τον κυβερνητικό εκπροσωπο Σκέρτσο στο Σκάι που δείχνει πως στήνει τα fake news η υπογα του Μαξίμου
    Πως «πλαστογραφεί» δημόσια έγγραφα και πως χρησιμοποιει μεθοδους υποκόσμου.
    Ο Σκέρτσος παρουσίασε ψεύτικα στοιχεία δήθεν μελέτη κρατικής υπηρεσίας (Γενικό λογιστήριο του Κράτους) που δήθεν κοστολογεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ 83 δις ευρώ.
    Σε απάντηση του το Γενικό λογιστήριο του κράτους αρνήθηκε πως έχει κάνει μελέτη για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο δε Κοσιώνη στο Σκάι άφησε τον Σκέρτσο να επαναλαμβάνει το ψέμα χωρίς να τον εγκαλέσει για το fake news.
    Η παραποίηση κρατικών εγγράφων θεωρείται κακούργημα.
    Λεπτομέρειες για τη συμμορία ΝΔ που προσπαθεί να ξεγελάσει τους πολίτες λίγο πριν τις εκλογές και σε συνεργασία με τους πετσωμένους.
    Στη ΝΔ θεωρούν τους Έλληνες πολίτες ηλίθιους και νομίζουν πως μπορούν να τους ξεγελάσουν.

  4. Και το γερμανικό ρ/τ δίκτυο RND μιλάει για το σκάνδαλο των υποκλοπών το έγκλημα Τεμπών και πυρκαγιές που ρίχνουν βαριές “σκιές” στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
    Εδώ βέβαια αυτά όλα έχουν εξαφανιστεί από την επικαιρότητα με τους πετσωμένους παπαγάλους και τους ολιγάρχες να δίνουν αγώνα υπέρ του Μητσοτάκη.
    Το κάνουν τόσο ξεδιάντροπα που ξεφτιλίζονται ακόμα περισσότερο.

  5. Σε συνέντευξη του Δένδια στην ναυτεμπορική μιλάει για αμοιβαίες υποχωρήσεις σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ αλλά για τους πετσωμένους που βάζουν πλάτη στη συμμορία ΝΔ το μέγα θέμα είναι η προσωπική άποψη του Κατρούγκαλου και η διαφωνία που εξέφρασαν στελέχη του σύριζα με της δηλώσεις γλύψιμο στο Μητσοτάκη του Σαββόπουλου.
    Πάμε στις εκλογές με προπαγάνδα γκεμπελική από τη συμμορία που χάνει την κουτάλα.

  6. Από τους πετσομένους και τα κανάλια λείπουν οι ξεδιάντροπες δηλώσεις Μητσοτάκη για τους συγγενείς των Τεμπών.
    Το ξέπλυμα στο Μητσοτάκη είναι αδιανόητο.

  7. Τρεις μέρες πριν από τις εκλογές κι έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης ο Κατρούγκαλοςκαι η δήθεν επίθεση για τις δηλώσεις Σαββόπουλου που γλείφει ΝΔ. Ούτε υποκλοπές, ούτε Τέμπη, ούτε ακρίβεια, ούτε εγκληματική διαχείριση πανδημίας, ούτε ακρίβεια σε είδη πρώτης ανάγκης, ούτε πεταμένα λεφτά σε απευθείας αναθέσεις, ούτε διορισμούς ημετέρων ούτε πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα ούτε τίποτα. Τα λύσαμε όλα αυτά.
    Δημοσιογραφία 107
    Με αυτά τα τέρατα θα παλέψουμε την Κυριακή στην κάλπη.

  8. Η φράση που είναι συγκλονιστική και ανατριχιαστική είναι( για ένα κωλοτραινο να χάσουμε την εξουσία)….ανεξάρτητα τι θα ψηφίσεις ανεξάρτητα αν είσαι δεξιός αριστερός κέντρο και άκρα….αυτή η φράση αλήθεια πρέπει να χαραχτεί κάπου να τη βλέπουμε…ότι και αν γίνει στις 21.5 και χωρίς υπερβολές και λαϊκισμούς…να αναλογιστούμε τι θα αισθανόμασταν αν ήταν το δικό μας παιδί στο τραίνο…ΝΤΕΠΕΤΑΙ η ΝΤΡΟΠΗ

  9. Τέμπη, πυρκαγιέςδλδ εμπρησμοί παντού=δολοφόνος της ελληνικής φύσης,
    40.000 δολοφονιες με εντολές του, εντός νοσοκομείων, ταχα το χτικιο, αυτοκτονιες, ανθρωποι με παρενέργειες από τις φόλες του που εξαναγκαστηκαν, φόβος, τρόμος τυραννία, ακρίβεια,φτωχεια, συγκάλυψη παιδοβιαστων, ο ίδιος στα ασυνόδευτα,κ.οίδιος παιδοβιαστης οχι φυλακή με ανέσεις, αλλα ΘΑΝΑΤΙΚΉ ΠΟΙ ΝΗΣΤΟΥΣπερισσότερουςδρακουλοτυραννους. έτσι να μην υπάρχουν τα τέρατα της Ελλαδας

  10. Ο Άδωνις είπε στο Σκάι δεν παρακαλάω για τους ψήφους από τους φασίστες δείχνοντας όλους εμάς τους πατριώτες και τους εθνικιστές.
    Δεν είμαι αριστερός αλλά θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή για εκδίκηση και μόνο.
    Ο μόνος τρόπος για να φύγει η συμμορία του Κούλη.

  11. Οι νεκροί των Τεμπών για το κάθαρμα Μητσοτάκη είναι θυσία, ο πόνος των συγγγενων τους εργαλειοποίηση, η κατάθεση μήνυσης συμπεριφορά αδικαιολογητη και ο Μητσοτάκης το καθαρμα που μισεί θανάσιμα όποιον του χαλάει την εικόνα ακόμα κι αν αυτός ο κάποιος έχει χάσει το παιδί του.

  12. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως όποιος ψηφίσει Μητσοτάκη στις εκλογές, ψηφίζει συνειδητά το μεγαλύτερο κάθαρμα της μεταπολίτευσης που αντιμετωπίζει τις τραγωδίες που ο ίδιος προξενεί ως “μύγες που κάθισαν στην μύτη του και ακτινοβολούν απελπισία” που θα έλεγαν και οι Τρύπες.

  13. Αφού πιστεύουμε πως για να τιμωρήσουμε τον Κορλεόνε πρέπει να φέρουμε ξανά στην εξουσία εκείνον που μαυρίσαμε στις προηγούμενες εκλογές είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Το ενδεχόμενο να ψηφίσουμε μαζικά ένα άλλο κόμμα όπως ΕΠΑΜ για παράδειγμα ή άλλο ούτε καν περνάει από το μυαλό μας ε?…..βάλτε το καλά στην κεφάλα σας αν δεν μαυριστούν και οι τρεις νεοταξίτες και δεν πάρει την εξουσία ένα άλλο κόμμα εκτός από τα κόμματα των προδοτών η Ελλάδα τελείωσε, εντελώς όμως. Βέβαια αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί η μ@λ@κί@ του Νεοέλληνα δεν έχει ταίρι…άντε καλά ξεμπερδέματα με τα μουν@π@ν@ που θα ψηφίσετε πάλι.

  14. Προσοχή στην εκλογική διαδικασία, θα την κάνουν με πολύ περίεργα μέσα και λένε πως σε 1,5 μόλις ώρα μετά το κλείσιμο της κάλπης θα ξέρουμε λέει και το αποτέλεσμα!!!! Σε 1,5 ώρα! Να προσέξει ειδικά ο Βελοπουλος πάρα πάρα πολύ, θα γίνει νοθεία και κλοπή ψήφων. Και μην ξεχνάμε πως η χρυσή αυγή δεν μπηκε τάχα στην βουλή για μερικές εκατοντάδες μόλις ψήφους. Ψήφοι που κλάπηκαν που πετάχτηκαν τόσοι όσοι για να φανεί πως δεν μπήκε στην βουλή. Ούτε ο γουρλοματης τραβάει ούτε ο Ζηκος, αυτοί κάτι θα μαγειρεψουν έχοντας την στήριξη του ξένου παράγοντα. ΜΌΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΆ ΚΌΜΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ.. ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΆΣΟΥΝ ΠΆΛΙ Μ@ΛΑΚΕΣ, ΌΧΙ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ………

  15. Οι γονείς των αδικοxαμένων παιδιών στα Τέμπη δίνουν τον δικό τους αγώνα και την δική τους μάxη ώστε να σωθεί η Πατρίδα από τον φονιά.Να μην σταματήσουν ούτε την ώρα των εκλογών ώστε να δικαιωθούν οι ψυxούλες των παιδιών που πλήρωσαν το τίμημα στο ότι οι 300 φάγανε τα xρήματα της αναβάθμισης του ΟΣΕ.Μαύρο στον Κούλη και στους μέγιστους απατεώνες της Βουλής.

  16. …”«Η κυβέρνηση έχει επίσης κατηγορηθεί για παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων στα σύνορά της…”…

    ΑΥΤΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΉΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ!…

  17. κάποια κόμματα σαν της ‘φιλελευθερης συμμαχίας’ και της ‘νεας πνοής’ εχουν υποψήφιους που ανήκουν στον στενό κύκλο του μητσοτακέικου….προφανώς ψαρεύουν αφελείς, ουτως ώστε να ενισχύσουν στις δεύτερες εκλογές τον Μιζοτάκη….που δεν πιάνει την αυτοδυναμία…

    Τουτέστιν είναι σίγουρο ότι περιμένουν ‘μαυρισμα’ από τον ελληνικό λαό για τα πεπραγμένα της εξουσίας του Μιζοτάκη και Σια….και ελπίζουν σε ανάκαμψη σε δευτερο γύρο…πλην όμως ματαιοπονούν….

  18. Για να καταλάβετε ποσό πρόβατα σας θεωρούν.! Το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ , μετά από κυβέρνηση , Μακεδονικό , μνημόνια κτλ και ενώ όλοι ξέρανε ότι θα χάσει τελικά έπιασε το 32.2% στις εκλογές ένα τεράστιο ποσοστό με βάση τ φθορά που είχε… 3.5 χρόνια μετά οι δημοσκοπήσεις τον εμφανίζουν 28% χωρίς να έχει κυβερνήσει , χωρίς να έχεις φθορά κυβερνούντος κόμματος κτλ κτλ.. Αυτο σημαίνει ότι έχει μια γερή βάση κοντά στο 30% κ από εκεί κ πέρα ότι άλλο πάρει.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ποσοστό 36-37% η ΝΔ 33-35% και το ΠΑΣΟΚ κάτω από 9%.
    Πιστεύετε δεν πίστευετε λίγες μέρες υπομονή και θα τ δείτε..

  19. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ .

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΓΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ , ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ

  20. Έχει χάσει εντελώς την αξιοπιστία του στο εξωτερικό. Και ο τούρκος το ξέρει.

  21. γελοιοτητες! Το αρθρο εξυμνει την οικονομικη πολιτικη της κυβερνησης.Ο δε “τελειωμενος” μητσοτακης οπως λετε αυτη τη στιγμη ειναι στο 37 % και μαλλον παραπανω θα παει μετα τα αυτογκολ του συριζα

      1. εσυ θα ρουφηξεις την Κυριακη και θα ειναι και 37 ποντους

    1. Τα δελτία για το φαγητό και τα καύσιμα τα πήρες ΜΟΥΛΕ με την καταπληκτική οικονομική πολιτική;

      1. αντε πηγαινε πλυσου ρε αριστερο σκουληκι

    2. Την Κυριακή σας στέλνουμε στο διάολο βδέλλες της ΝΔ.

      1. Καλα νομιζεις, μην κλαψεις ομως την Κυριακη

Comments are closed.