ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ;;; Πολίτης απειλεί να πάρει το Νόμο στα χέρια του – Μιλάει για δημόσιες εκτελέσεις και στοχοποιεί εισαγγελείς

Κοινοποίηση:
arnites

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ακραίο αρνητή να καλεί σε ένοπλη εγρήγορση και αγώνα τους πολίτες, κάτι που αποδεικνύει ότι η υγειονομική χούντα που έχει επιβάλλει ο Μητσοτάκης μπορεί να φέρει τεράστιο κακό στην Πατρίδα.

H δράση πολιτών που οργισμένοι από την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με τα νέα ντοκουμέντα , δεν διστάζουν να υπογράψουν δήθεν ιερές δηλώσεις ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους και απειλούν ακόμα και με εκτελέσεις.

Η «ιερή δήλωση» ορισμένων, η οποία βρίθει από απειλές, ακόμα και για επιθέσεις με όπλα, εναντίον πολιτικών, δικαστών, στρατιωτικών, αστυνομικών αλλά και πολιτών που έχουν διαφορετικές απόψεις από εκείνους, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Το κείμενο της «ιερής δήλωσης» είναι διαθέσιμο στην κεντρική σελίδα των «θεματοφυλάκων του άρθρου 120 του Συντάγματος». Σε αυτό αναπτύσσεται μια άκρως επιθετική ρητορική, με έντονα ακροδεξιά χαρακτηριστικά, ενώ όποιος υπογράφει το κείμενο δηλώνει ότι έχει το δικαίωμα, όπως αναφέρεται αυτολεξεί, να «πυροβολεί» και να «εκτελεί»!

Η “ιερή δήλωση” για ένοπλο αγώνα

«Η πατριωτική συνείδηση και το Σύνταγμα μας υποχρεώνουν να ενεργήσουμε με οποιοδήποτε μέσο αυτοδικώντας ακόμα και εκτελώντας τον κάθε έναν από εκείνους τους πολιτικούς ή οποιονδήποτε άλλο που το όνομα του θα εμπλακεί στην απόπειρα του εθνικού εγκλήματος της αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία».
Αυτά που αναφέρονται στην «ιερή δήλωση» είναι από μόνα τους ανατριχιαστικά, καθώς γίνεται λόγος για εκτελέσεις «προδοτών», που ευθύνονται είτε για την οικονομική είτε για την υγειονομική κρίση που βιώνει όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και ο ολόκληρος ο πλανήτης.

«Όπως μου δίνει το δικαίωμα το άρθρο 120 του Συντάγματος να εκτελέσω όποιον διασπείρει τον ιό η δέχεται αναποτελεσματικά ιατρικά σκευάσματα και κυρίως όσους λαθρομετανάστες έχουν μπει στη χώρα μου και είναι φορείς του ιού», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Θα βρίσκομαι σε ενάσκηση καθήκοντος και συνεχώς διατηρώ το δικαίωμά μου και την υποχρέωσή μου στην οπλοκατοχή και τη διαρκή ετοιμότητα», σημειώνεται στο κείμενο. Επιπλέον, οι υπογράφοντες την «ιερή δήλωση» απαιτούν από τις αστυνομικές Αρχές της χώρας να τους ενημερώνουν και να τους βοηθήσουν στις… εκτελέσεις που θα αναλάβουν για κάθε πράξη σε σχέση με την υγειονομική κρίση:

«…ζητώ από εσάς, κύριε διοικητά, αλλά και από όποιο νόμιμο δικαστικό όργανο, να με συνδράμει στα παραπάνω (δολοφονίες, εκτελέσεις προδοτών) για τα οποία σας καθιστώ υπεύθυνους σε περίπτωση που τυχόν αγνοήσετε τις προειδοποιήσεις μου. Να με ενημερώνετε συνεχώς για τα όποια ευρήματά σας με επίσημες και νόμιμες διαδικασίες στη διεύθυνση που αναγράφεται στο πεδίο με τα στοιχεία μου».

Στο στόχαστρο και οι εισαγγελείς

Ένας από τους υποστηρικτές του αρνητή που καλεί σε ξεσηκωμό είχε αναρτήσει στο παρελθόν βίντεο στα social media επιδεικνύοντας τα στρατιωτικού τύπου μαχαίρια του, ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή του στο στόχαστρο μπαίνουν και οι Εισαγγελείς.

Ο τελευταίος πολιτικός που απειλήθηκε είναι ο Δήμαρχος Κιλκίς.

Σε επικοινωνία της ΕΡΤ με τον Δήμο Κιλκίς αναφέρθηκε ότι το έγγραφο παρελήφθη από αντιδήμαρχο που το πρωτοκόλλησε, ενώ ενήμερες είναι οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

Στις έρευνες για τη χαρτογράφηση των επικίνδυνων πυρήνων αρνητών σε όλη τη χώρα συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Λέει κάτι άδικο; Καταπατούν τους νόμους, καταστρέφουν τα πάντα, εκτελούν γενοκτονία και Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

    Κύριοι γιατί σκίζετε τα ρούχα σας; Είμαστε πίσω στο 1820 με ένα στυγνό ανθελληνικό καθεστώς

  2. Απο μυαλο κουκουτσι βγαζουν και τα μουτρα τους στο Facebook για να τους συλλαβουνε πιο γρηγορα… Μυαλα οχι αστεια!

  3. Η ΕΥΠ και οι εισαγγελείς γιατί δεν ασχολούνται με τον Μητσοτάκη που λέει ότι δεν πήρε ποτέ στα χέρια του την έρευνα Τσιόρδα-Λύτρα;;;

  4. Θα αναγκαστεί ο κόσμος να πάει στην έσχατη λύση όταν δεν μπορεί να βρει αλλού το δίκιο του…

  5. Σε λίγο όπως πάμε θα κυκλοφορούν ένοπλες ομάδες κι όποιον πάρει ο άγιος Πέτρος. Δεν θα τους γλυτώνουν ούτε αυτοί που τους φυλάνε.

  6. Πολεμο εχουμε! Γιατι λοιπον σας κακοφαινεται, τα οσα λεγονται για εκτελέσεις “προδοτών”; Με τις νοθευμενες εκλογες, θα σωθουμε; Ή μηπως, θα φωναξουμε ξανα “Αερα” και θα εξαφανιστουν; Αφηστε που οι Δωσιλογοι, βρισκουν ευκαιρια ωστε να αποδομησουν το αρθρο 120 του Συνταγματος! Εσεις συνεχιστε να παιζεται, το παιχνιδι τους! Γιατι δυστυχως, κανεις δεν εμβαθυνει, σε τιποτα!

  7. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν μόνο σανοφάγοι σε αυτήν την χώρα.

  8. Εντάξει υπερβολές ο καθε καραγκιόζης βγαίνει και μιλάει για ενοπλο αγώνα και επανάσταση, που ήταν αυτός τόσα χρονια; εδώ περάσαμε μνημόνια τροικες κτλ και δεν μιλησε κανενας τώρα το παίζουν θεματοφυλακες; αν τον πανε σε εισαγγελεα θα κανει κωλοτουμπες και θα κλαίει ο μαλακας.

    1. Αφού τον πήγαν το μαλακα στον εισαγγελέα γιατί δεν τον μπουζουριασαναι ?
      Ένα είναι το σίγουρο ότι δεν πήγες να τούς καταγγείλης τούς πολιτικούς στο ΑΤ τής περιοχή σου όπως έκανε ο μαλακας
      Μήπως σου διαφεύγει ότι εκκρεμεί μήνυση για έσχατη προδοσία από το 2011?άρθρο 120 με σήμα το μαύρο ταύρο με τα χρυσά κέρατα

  9. Η ΕΥΠ που αφήνει τους τούρκους πράκτορες να αλωνίζουν στην κυριολεξία ειδικά στην Θράκη, μας φέρνουνε τζιχαντιστές, μας βάζουν φωτιές, θα ασχοληθεί με τους αντιεμβολιαστές. Ρε πάρτε όλοι δρόμο σκουλήκια που σας πληρώνουμε κιόλας! Μαζί με τους πολιτικούς και τους εισαγγελείς τον πούλο και όσοι είναι στην ΕΥΠ. Άχρηστοι, επικίνδυνοι, φασιστόμουτρα. Όλο το σύστημα βλέπει σαν εχθρούς τους Έλληνες γιατί τουρκόσποροι μας κυβερνάνε.

Comments are closed.