(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) – ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ: “ΒΟΥΛΙΑΞΕ” ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΠΟΥ “ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ” ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΕΣ, ΓΚΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ… ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! “ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ! ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ;”- ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”)

Κοινοποίηση:
συ

Σε εξέλιξη το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, το οποίο διοργανώνουν οι αγρότες με τη συμμετοχή κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων, αλλά και πολιτών κάθε ηλικίας που επιθυμούν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στα δίκαια αιτήματά τους, με τις Αρχές να εκτιμούν πως στο κέντρο της Αθήνας έχουν συγκεντρωθεί περίπου 6.000 άτομα.

Στο κέντρο της Αθήνας έχουν φτάσει κτηνοτρόφοι, αγρότες, μελισσοκόμοι από τη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Κρήτη, με τα τρακτέρ τους, αλλά και με πούλμαν και αγροτικά οχήματα. Μπροστά από το Κοινοβούλιο, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας είναι γεμάτη από τρακτέρ και επαγγελματικά οχήματα, αφού στους διαδηλωτές έχουν προστεθεί ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων από δεκάδες τομείς, που βρίσκονται στο Σύνταγμα για να συμπαρασταθούν στους αγρότες, τους οποίους υποδέχτηκαν με το σύνθημα «Εργατιά, αγροτιά ενωμένοι μια γροθιά».

Με συνθήματα και πανό για την επαγγελματική τους επιβίωση, αλλά και τη σημασία του πρωτογενούς τομέα για το σύνολο της κοινωνίας, όπως «χωρίς εμάς, τί θα φας;», «μείωση του κόστους παραγωγής σημαίνει μείωση των τιμών στα ράφια» και «no farmers, no food, no future» χιλιάδες αγρότες δίνουν το παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Οι Έλληνες αγρότες, μετά από περίπου ένα μήνα στα μπλόκα, όπως και οι συνάδελφοί τους σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες επέλεξαν να κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους στο κέντρο της Αθήνας. Συνολικά τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα που έφτασαν στην Αθήνα ξεπερνούν τα 200.

συνταγμα

Το συλλαλητήριο, πραγματοποιείται συντεταγμένα και σε απόλυτη συνεννόηση με την αστυνομία, προκειμένου να περιορισθούν όσο γίνεται οι συνέπειες στη λειτουργία της πόλης.

Οι αγρότες εξακολουθούν να επιμένουν στην ικανοποίηση των αιτημάτων παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε χθες ότι «δεν έχουμε να δώσουμε», ωστόσο χαρακτήρισε το σημερινό συλλαλητήριο μέσο πίεσης στα χέρια του προς τις Βρυξέλλες.

Γύρω στη 1 το μεσημέρι το κονβόι των πάνω από 120 τρακτέρ από περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας πέρασε τις Αφίδνες και συνέχισε για την Αθήνα. Πρέπει να σημειωθεί ότι το κόστος για να φθάσει ένα τρακτέρ από τη Θεσσαλία στην Αθήνα και να επιστρέψει υπολογίζεται περίπου στα 500 ευρώ για καύσιμα.

Τα κονβόι των τρακτέρ από τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα μπήκαν στην Αθήνα σε τρία γκρουπ- το πρώτο από την Εύβοια με 9 αγροτικά μηχανήματα και ακολούθησαν το 2ο και 3ο γκρουπ με τα 78 τρακτερ και τα 50 τρακτέρ αντίστοιχα.

μπλοκο

Τα αιτήματα των αγροτών

«Θα δώσουμε τον τόνο και την απαίτηση από την κυβέρνηση να λύσει τα προβλήματα μας», λέει για το σημερινό συλλαλητήριο ένας από τους αγρότες που θα συμμετέχουν σε αυτό, ο πρόεδρος ενωτικής ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Καρδίτσας, Κώστας Τζέλλας. Οι αγρότες διεκδικούν άμεση αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία, μείωση του κόστους του ρεύματος, άμεση βελτίωση στους όρους της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και μείωση του κόστους του αγροτικού πετρελαίου.Από τα παραπάνω, το ουσιαστικό αίτημα που απομένει, μετά από τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό (καθώς έλαβαν ικανοποιητικές, όπως τις χαρακτηρίζουν, προτάσεις για τα υπόλοιπα, με χαρακτηριστικότερο το σχέδιο για το ρεύμα), είναι το αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο. Η κυβέρνηση απάντησε σε αυτό το αίτημα με επιστροφή του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, ύψους 83 εκατομμυρίων ευρώ και δέσμευση ότι η προκαταβολή ύψους 40 εκατ. ευρώ από την επιστροφή του ΕΦΚ θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου. Οι αγρότες, όμως, δεν ικανοποιήθηκαν με τον ΕΦΚ και διεκδικούν αφορολόγητο, ζήτημα που χαρακτηρίζουν «άμεσο και επιτακτικό».

Εντείνονται οι διαδηλώσεις εβδομάδων με αιτήματα την αύξηση του κόστους, τον ξένο ανταγωνισμό και τις καταστροφικές πλημμύρες, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

“Οι αγρότες οδηγούσαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, κόρναραν στις επευφημίες των περαστικώνΔεκάδες τρακτέρ στάθμευσαν μπροστά στο κοινοβούλιο ενώ αναμένεται να καταφτάσουν κι άλλα”.

Το Associated Press με τίτλο «Χωρίς εμάς δεν τρως»: Έλληνες αγρότες οδηγούν περίπου 200 τρακτέρ στην Αθήνα για να ζητήσουν οικονομική βοήθεια, αναφέρεται στις διαμαρτυρίες των αγροτών.

“Αγρότες από όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν στην Αθήνα με κονβόι τρακτέρ την Τρίτη για να ζητήσουν περισσότερες οικονομικές παραχωρήσεις από την κυβέρνηση καθώς αυξάνεται το κόστος ζωής.

Περίπου 200 τρακτέρ από την κεντρική Ελλάδα κατευθύνθηκαν νότια, ενώ χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα με ναυλωμένα λεωφορεία”.



μεσα

“Οι Έλληνες αγρότες κλιμακώνουν τις διαδηλώσεις καθώς τα τρακτέρ φτάνουν στην Αθήνα”, είναι ο τίτλος του Bloomberg.

“Oι Έλληνες αγρότες κλιμακώνουν τις διαμαρτυρίες τους οδηγώντας τα τρακτέρ τους στην Αθήνα, ακόμη και αφού ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο για περαιτέρω οικονομική ανακούφιση”.

μεσα

«Χωρίς εμάς δεν τρως»: Έλληνες αγρότες οδηγούν περίπου 200 τρακτέρ στην Αθήνα για να ζητήσουν οικονομική βοήθεια, γράφει και η Washington Post.

Με τις κόρνες να αντηχούν, η αργοκίνητη αυτοκινητοπομπή κινήθηκε από την κεντρική ελληνική πόλη Κάστρο, 120 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας, με ελληνικές σημαίες, μαύρες σημαίες και πανό διαμαρτυρίας στερεωμένα στα τρακτέρ. Ένα έγραφε: «Χωρίς εμάς, δεν τρως».

agrotes-koudounes

Αγρότες με κουδούνες, γκλίτσες και αυτοσχέδιο… μαγειρείο στο Σύνταγμα
Με γκλίτσες, κουδούνες, κομπολόγια, φέρετρα είναι συγκεντρωμένοι με τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Θεσσαλίας, της Στερεάς αλλά και της Βόρειας Ελλάδας, στο Σύνταγμα.

Μπροστά από τη Βουλή βρίσκεται και ένα τρακτέρ με φέρετρο και πανό στο οποίο αναγράφεται «σήμερα πέθανε η κτηνοτροφία».

Πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του συλλαλητηρίου των αγροτών
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, αστυνόμο Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου σε εφαρμογή έχουν τεθεί πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον οδικό άξονα που περιλαμβάνει τις οδούς Δεληγιώργη, Πειραιώς, Σταδίου, Φιλελλήνων και Ξενοφώντος λόγω του συλλαλητηρίου των αγροτών στο Σύνταγμα.

AA

Τα τρακτέρ «πολιορκούν» τη Βουλή – Όλες οι εξελίξεις από το κέντρο της Αθήνας

Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται εκατοντάδες τρακτέρ των αγροτών που μετέβησαν από την περιφέρεια για τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις. Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο.

Το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό, ενώ διαρκώς ακούγονται συνθήματα που σχετίζονται με τον αγώνα των αγροτών, καθώς και κόρνες από τα τρακτέρ.

Η διαμαρτυρία των αγροτών, η πρώτη στο κέντρο της πρωτεύουσας με αυτόν τον τρόπο εδώ και πολλά χρόνια, γίνεται σε συνεννόηση με τις αστυνομικές Αρχές, που έχουν κλείσει τους δρόμους πέριξ της Βουλής.

Αυτή τη στιγμή ισχύει διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από το ύψος της Διάκου, και από τη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη.


Παράλληλα, αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας με λεωφορεία και άλλα μέσα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναμένονται να φτάσουν στην Αθήνα περισσότερα από 60 λεωφορεία. Όπως είχε ανακοινώσει η ελληνική αστυνομία προκειμένου να μην υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση της κυκλοφορίας έχει προγραμματισθεί τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν αγρότες να σταθμεύσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

D1D3

(ΔΕΞΙΑ) – Xαράλαμπος Γιώτης Επικεφαλής της παράταξης “Ελεύθεροι Αθηναίοι” του Ηλία Κασιδιάρη στον δήμο της Αθήνας. (ΑΡΙΣΤΕΡΑ) – Αγρότης από Βοιωτία 

αρχείο λήψης (1)6123080 6123094

Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών στην Αθήνα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024. Στόχος του συλλαλητηρίου είναι σύμφωνα με τους παραγωγούς να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας και να δοθούν λύσεις στο αυξημένο κόστος παραγωγής των τελευταίων ετών. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών στην Αθήνα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024. Στόχος του συλλαλητηρίου είναι σύμφωνα με τους παραγωγούς να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας και να δοθούν λύσεις στο αυξημένο κόστος παραγωγής των τελευταίων ετών.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

6122976

Επιπλέον, κατέφτασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά αγρότες από την Κρήτη για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Νωρίτερα, με κόρνες έφτασε στην πρωτεύουσα το κομβόι των αγροτών, πέρασαν ελεύθερα τα διόδια, πέρασαν τον Άγιο Στέφανο, αλλά και την γέφυρα Καλυφτάκη και προχώρησαν προς το κέντρο όπου έχουν προγραμματιστεί τα ραντεβού και οι προσυγκεντρώσεις για τις κινητοποιήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  2. Σήμερα κατέβηκαν νέοι άνθρωποι και όχι αγρότες του καναπέ, τα περιττά λόγια να τα αφήσουμε στην άκρη

  3. ΤΗ ΘΑ ΦΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ???ΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΟΥΤΕ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΟΛΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΜΑ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ…ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑΧΑΝ ΛΟΙΜΟΥΖΙΝΑΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ 200.000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΨΙΦΗΖΑΝ ΟΠΠΟΤΕ ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

  4. Οι περισσοτετοι απο αυτους εχουν κατεβει με κατι πελώρια τρακτερ τα οποια ειναι πανακριβα και ολοι αυτοι ειναι καταχρεωμενοι μεχρι τα μπουνια κι αυτο το ξερουν πολυ καλα οι κυβερνώντες γιαυτο και δεν θα ιδρωσει κανενος το αυτι.
    Αλλωστε τα περισσότερα προϊόντα ερχονται απο τουρκία και φτηνα

    1. Οι του καμπου αγροτες ερχονται πτωτοι στις καταθεσεις στιν Ελβετια

  5. Συμφωνώ με τα σχόλια. Τους βλέπουν σαν γραφικούς, χεσμένους τους έχουν.

  6. Δεν μπορώ να καταλάβω, αν όλο αυτό το πανηγύρι-συλλαλητήριο, είναι τεχνικό ή αυθόρμητο. Αν είναι αυθόρμητο και πραγματικό αγροτικό θα πρέπει να διαρκέσει μια εβδομάδα τουλάχιστον με κόστος και συγκρούσεις με την αστυνομία. Τότε και μόνο ίσως ικανοποιηθούν τα περισσότερα από τα δίκαια αιτήματά τους. Το εύχομαι!..

  7. Οι γεροματσαλέοι ….Ουστ τεμπελχανάδες.μια ζωή….. Δουλειά 3 μήνες το χρόνο και ζεστό χρήμα επιδότηση…. Ενοίκιο ούτε που ξέρουν τι σημαίνει στα κωλοχώρια τους κτλ κτλ κτλ….

  8. ήρθαν να κάνουν να γούστα τους έδω στο τρελοκομείο να βγάλουν και μια selfie και απο εδω πάν και οι άλλοι και θα μας ταλαιπωρήσουν εμάς που εργαζόμαστε!!!

  9. Κουμουνιστες μεγαλοσυνδικαλιστες που δεν δουλεψαν ποτε…. έπαιρναν και παίρνουν τεραστια επιδοματα για να τα τρωνε στις π…ες και να κάνουν ζωαρα…κράτα καλά ρε Κουλαρε και μην λυγίζεις μπροστα στους χορτασμενους μπουρζοβλαχους κοιλαραδες της επαρχιας

  10. Καλα το φαγαμε νομιζετε ? Πηγανε μια βολτα στο Συνταγμα και ενταξει ολα. Τα ειπανε αυτοι τα ακουσανε οι αλλοι απο τις ταβερνες και απο τις βιλες τους βλεποντας ΝΣΡΦΛΙΞ και θα περασει το κακο. Θα τους χτυπησουν λιγο στη πλατη και ολα καλα. Αντε να διαλυεστε σιγα σιγα .Το θεατρικο τελειωσε.

  11. Τι τι θα φάω ρε μαλακά λεμόνια Αργεντινής σκόρδα Κίνας κρεμμύδια όσπρια Τουρκίας εν ολίγης αυτά υπάρχουν στα μάρκετ ενώ εσύ καθιστεριμενε αγρότη ψάχνεις επιδοτήσεις ξεριζώνοντας ελιές χιλιάδων χρόνων κτλ κτλ επιδοτήσεις για να έχεις καλό αμάξι λεφτά για πρέφα μπουρλότο κτλ και λεφτά να τρως στα κωλομπαρα με ουκρανες και μολδαβεζες και ύστερα στην κάλπη ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ μην τυχόν και κυβερνήσει κανένας άλλος αρε μπαγλαμαδες ραγιάδες εσείς ραγιάδες και τα παιδιά σας

    1. Το κακό αδελφέ είναι ότι ψηφίζουν…

    2. Μια φορα ρε κοπριτη απο τον αγροτη τρως ειτε ελληνα,ειτε κινεζο.βλαμμενε!!!!!

      1. Σιγα μην τρωμε απο αυτους τους πατσοκοιλαραδες αρχικοπροσκυλο παλυ καλα που υπαρχη η Αιγυπτος και η Τουρκια

      2. Ρε τραβά να ζητήσεις καμία επιδότηση επαγγελματία επιδόματακια και μην λες πολλά και ξέρεις τώρα που είσαι στην Αθήνα σου πηδάνε την γυναίκα οι Πακιστανοί εργάτες γης που τους έχεις στο παράπηγμα να μένουν ξεφτίλα αγρότη

  12. Αν παραμείνουν ένα μήνα με τους υπουργούς μέσα στη βουλή τους βγάζω το καπέλο και έρχομαι αλλά έτσι ποτέ ωραία η παράσταση καλό βράδυ

  13. Οι μισοι απο αυτους τους πανυγηρτζηδες στις επομενες εκλογες παλι Κουλα θα ψηφισουνε!

  14. Από το πολύ μπιμπερό μπιμπερό μπιμπερό βλεπω να μένουν από μπαταρία οι λεβεντες

  15. ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ…
    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ…
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ ΧΙΟ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ…

    1. Αγγουρια αντισταση…Οι μισοι απο αυτους και περισσοτεροι στις επομενες εκλογες Κουλη δαγκωτο παλι…..Για το χαβαλε κατεβηκαν

    2. Ο λαός είναι ενωμένος όταν είναι ανιδιοτελής και όχι ο καθένας για τον κωλο του με βολεμενους και πληρωμένους, εδώ λειτουργεί το να την έχω εγώ καλά και για τον άλλον έχει ο Θεός, τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την πρωθυπουργία Μητσοτάκη ζούμε τραγικές καταστάσεις, ο λαός ούτε αντέδρασε ούτε διαμαρτυρήθηκε μόνο παθητικότητα και ηλιθιότητα έδειξε! Για να γεμίζουν τα γήπεδα όμως όταν παίζει η ομάδα τους ξέρουν να τρέχουν…

  16. Θα αναστενάζουν τα μπουρδελα στην Αθήνα, και μετά η αγρότες θα γυρίσουν στα καφενεία στα χωριά τους και θα έχουν να λένε για τα μπουρδελα της φυλής και Ομονοίας??? Εάν εσείς ή αγρότες με αυτά τα μυαλά πάρετε κάτι να μάς γράψετε???

  17. Έχεις ξαναδεί πορεία διαμαρτυρίας με συνοδεία-προστασία της αστυνομίας; Μπράβο κουλή, 50ΤΑΚΑΤΟ στις επόμενες εκλογές!
    Ω ρε πλάκες !

  18. Δεν πειθουνε οι επιδοματακιες των καφενειων! Λιγος σεβασμος στους μακαριστους παππουδες τους και τις γιαγιαδες τους δεν βλαπτει! Η Κουλαρα παντως παιζει μπαλλα με το επικοινωνιακο της κατι μερες μετα που επισημοποιησε τους πισωγλεντηδες και τα καπριτσια τους!

  19. Ωραία παρέλαση με καθαρά και απαστράπτοντα τρακτέρ σε τέλειους σχηματισμούς.
    Ιδανικά οργανωμένη από την ΝΔ και άψογα φυλασσόμενη από την ΕΛ.ΑΣ.
    Το όλο σκηνικό, είναι πλαισιωμένο με μουσική, μικρές εκδηλώσεις, δρώμενα, τραγούδια, χορούς, κατά τόπους ψησταρίτσες, σουβλάκια και μπυρόνια.
    Ωραίο φολκλόρ για φωτό και βίντεο για τους ξένους και ντόπιους τουρίστες.
    Αλήθεια θα έχει και εισιτήριο ;;;

  20. Και το βράδυ, όλοι στο Million Dollars. Ξέρουν απ’ αυτά οι μπαστουνόβλαχοι..

Comments are closed.