ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που κάνει το γύρο του διαδικτύου… Μόνο σεβασμός…

Κοινοποίηση:
227298104_4331462870222121_3998019542146638536_n

Η φωτογραφία που σήμερα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει δύο πρότυπα, δύο σπουδαίους ανθρώπους. Αυτοί οι σύγχρονοι ήρωες έχουν ονοματεπώνυμο και είναι ο Kimon Pantelides και η Stephanie Kollintzas της Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών.
Άξιοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. σε αυτα τα ατομα επρεπε να δωσεις ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΠτΔ …και οχι στους ΦΕΛΟΥΣ που μαζεψες εκεί πιθηκομουτσουνη…

  2. Σε μερικά ο εθελοντισμός είναι σωστός και οι εθελοντές άξιοι. Αλλού ο εθελοντισμός είναι ρουτίνα και μπορεί να διαλύσει ολόκληρη υπηρεσία

  3. Απέραντο σεβασμό στα παιδιά της Πυροσβεστικής, διότι δεν επηρεάζονται από πολιτικές καταστάσεις και κάνουν πάντα το καλύτερο υπό συνθήκες εμφανώς ακραίες. Εξηγούμαι: Ενώ η αστυνομία μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια και να δεχθεί πολιτικές πιέσεις, όταν κάποιος προσπαθεί να σου κάνει κακό, η Πυροσβεστική θα έλθει να σου σβήσει τη φωτιά είτε είσαι δεξιός είτε είσαι αριστερός είτε είσαι κεντρώος. Το ίδιο θα κάνει και στον απεγκλωβισμό ή στην πλημμύρα. Πριν πολλά πολλά χρόνια ο αλήστου μνήμης υπουργός Δημοσίας Τάξεως του ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Σκουλαρίκης είπε στην πρώτη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την μεγαλύτερη βρισιά όλων των εποχών για το σώμα της Πυροσβεστικής, όταν του πρότειναν να δοθεί αύξηση στους πυροσβέστες. Είπε: μα αυτοί είναι ταβλαδόροι. Εννοώντας ότι δεν κάνουν τίποτε. Και δεν βρέθηκε ένας να τον φτύσει κατάμουτρα, όταν απεκάλεσε έτσι το ηρωικό σώμα της Πυροσβεστικής. Δηλαδή ο αποθανών Σκουλαρίκης ήθελε να υπάρχουν φωτιές ή μήπως να γίνονται πλημμύρες και εγκλωβισμοί ή πνιγμοί, ώστε να δικαιολογείται η βάρδια των πυροσβεστών; Κάποτε είχα πει σε πυροσβέστες και το λέω πάντα – τονίζω ότι δεν είμαι πυροσβέστης – «Να είστε καλά και στην βάρδια σας να παίζετε τάβλι». Εννοώ, για όσους δεν κατάλαβαν, ότι εύχομαι να κυλήσει καλά η βάρδια τους και να μην έχουμε έκτακτα συμβάντα, που κάποια από αυτά μπορούν να αποβούν και μοιραία. Το ίδιο, άλλωστε, δεν ευχόμαστε και για τους γιατρούς ή τους αστυνομικούς ή τους στρατιωτικούς;
    Να το ξαναπούμε, για όσους δεν το κατάλαβαν; Απέραντος σεβασμός στους ήρωες Πυροσβέστες.

  4. Μπράβο σας και η Παναγιά μαζί σας. Έχετε ηθική και αξίες και φαίνεται από την κούραση και τον ιδρώτα σας. Μόνο σεβασμό σε αυτά τα άτομα τους αφανείς ήρωες, δυστυχώς.

  5. Το μισθό τους τον παίρνουν τα λαμόγια που τον έχουν ανάγκη. Αυτοί πουλάνε φιλότιμο, αισθήματα και γενναιότητα. Αυτά πληρώνονται μόνο με σεβασμό και εκτίμηση από εμάς. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

  6. Η εικόνα και η ιστορία έκαναν τη μέρα μου! ΜΠΡΑΒΟ!

  7. και όμως αυτούς τους ανθρώπους αν δεν εμβολιαστούν θα τους διώξουν τα καθάρματα.

  8. Αυτοί οι άνθρωποι είναι καταδικασμένοι να αναλάβουν το αύριο του Έθνους μας.
    Όταν λοιπόν ξεφορτωθούμε τα τρωκτικά τότε θα μιλήσει η ψυχή των ηρώων που αγωνίζονται.

  9. και αναρωτιέμαι για τι μισθο το κανει αυτο το πράγμα

Comments are closed.