ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ Ο 27χρονος τζιχαντιστής! Καταγγέλει βασανιστήρια από τους αστυνομικούς. Δεν έπεισε και προφυλακίστηκε

Κοινοποίηση:
syrios

Ο 27χρονος Σύριος που κατηγορείται για συμμετοχή στον ISIS, βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, μετά την προθεσμία που έλαβε χθες ώστε να βρει δικηγόρο. Προανακριτικά είχε παραδεχθεί ότι ανήκε στον ΙSIS , και μετά την απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή, αλλά σήμερα μπροστά στην ανακρίτρια σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε όλα όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι η ομολογία του ήταν προϊόν βασανισμού του από τα αστυνομικά όργανα. Κανείς δεν τον πίστεψε και έτσι, προφυλακίστηκε.

Ο 27χρονος απολογήθηκε για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και άμεση συνδρομή σε ανθρωποκτονία από δόλο ως τρομοκρατική πράξη. Εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς φερεται να παραδεχτηκε τη συμμετοχή του σε δολοφονικές ενέργειες του Ισλαμικού Κράτους χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία παρά μόνο ότι συνέβησαν το 2014.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ

  2. Τι θα έλεγε ο μούλος; Ένα τεράστιο βάρος στις πλάτες του Έλληνα νικητή στον πόλεμο ήταν οι αιχμάλωτοι.

  3. Μολις το κοπροσκυλο καταδικασθει δεν χρειαζεται ο Ελληνικος λαος να πληρωνει και να ταιζει αυτον τον εγκληματια, αμεσως απελαση στον Ασαντ!!!!!! Τωρα ανακαλεσε την ομολογια του και πουλαει τρελα οτι τον βασανισαν οι αστυνομικοι!!!!!!!! Γρηγορα πισω στον Ασαντ!!!!!!!! Μετετρεψαν οι τελευταιες Εθνοπροδοτικες κυβερνησεις την Ελλαδα σε κεντρο διερχομενων πασης φυσεως λεχριτων ολων των φυλων!!!!!! Καποιοι πρεπει να πανε φυλακη γι’ αυτη την καταντια της χωρας να νταντευει τζιχαντιστες!!!!!!!!!!

  4. ΚΟΤΑ.ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟ.ΤΩΡΑ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ.

  5. Θα μπορούσαμε να τον απελάσουμε πίσω στην Συρία και μάλιστα να τον δώσουμε δώρο στον Ασάντ! Μαζί βέβαια και την γυναίκα και τα μούλικα του….

Comments are closed.