ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ κ’ ο ΣΕΡΝΙΚΟΘΗΛΥΚΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ. Σκάει βόμβα με τεράστιο κύκλωμα παιδεραστίας, με τα “τσακάλια” του Λιγνάδη. Εμπλοκή πολιτικών προσώπων και κυβερνητικών αξιωματούχων. Η υπόθεση με βιαστές ανηλίκων λαμβάνει ανεξέλεγκτες και μη αναστρέψιμες διαστάσεις. Εμείς, για τους ενδιαφερόμενους, δεν θα σταματήσουμε…

Κοινοποίηση:
exofillo10-2

teaser10-2

Τεύχος 1821, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Tετάρτης 10  Φεβρουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.
Banner_6Years_1000X500

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.

alitheia-aima-banner

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

opisthofyllo10-2

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. O Μαρκουλακης ο κολλητος του τι λεει για ολα αυτα ?

  2. Ορίστε, αυτή είναι εφημερίδαρα, τους ξεβρακωνει όλους!!!

  3. Στέφανε μην το αφήσεις το θέμα! Τους κάλυπτε τόσα χρόνια το σύστημα και βίαζαν και κακοποιούσαν παιδιά. Να βγουν όλα στη φόρα και ας έχουν περάσει χρόνια. Να μάθουν όλοι ποια είναι τα καθάρματα, να σαπίσουν τα κτήνη που βίαζαν παιδιά!

  4. Στεφανος Χιος : ο μοναδικος δημοσιογραφος που δεν θα κουκουλωσει την πολιτικη σαπιλα που καλυπτε τον ανωμαλο…Στις ΗΠΑ αυτο το σκανδαλο θα εριχνε κυβερνηση…Κουλη , μην σφυριζεις αδιαφορα

  5. Δεν έχει πάτο η βρωμιά τους κι η ανωμαλία τους. Ας τους εκτελέσουν να ξεβρωμισουμε καμία φορά! ΉΜΑΡΤΟΝ

  6. πολλά μπράβο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το Στέφανο που τους βγαζει φορα παρτίδα.
    Βγάλτα όλα Στεφανε.

  7. Μακελειό,” γλέντα τους”. Oλα τα καθάρματα που φοράνε τη μάσκα του ευπρεπή, να ‘χουν το φόβο σου και να μην ξέρουν τι τους ξημερώνει.

  8. ο παπακαλιάτης δεν πήγαινε σε χωρες οπως η Γκάνα και το Νεπάλ και έκανε τον στάρ? και εβγαινε φωτο αγκαλια με ταλαιπωρημένα ανήλικα?

  9. Έτσι, όλα στη φόρα. Με ονόματα και διευθύνσεις. Κράτος στο οποίο παιδεραστές γίνονται μεγάλοι και τρανοί και φτάνουν ως τις κυβερνήσεις και τη Βουλή από όπου θα νομοθετήσουν είναι κράτος παραδομένο στον Σατανά και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τα παιδιά των ανθρώπων, τα οποία αργά ή γρήγορα θα επιδιώξει να βάλει στο χέρι. Συνειδητοποιήστε το, Έλληνες.

  10. Ως αναθεματισμένος….. εξωγήϊνος εξ αβύσσου!!!!! αντίχριστος, μισέλλην, τουρκόσπορος, γενίτσαρος καί απόλυτα γνήσιος απόγονος τού πανομοιοτύπου του κανίβαλου κεμάλ ατατούρκ καί μεταμορφωμένος δαίμων, δέν θά ηδύνατο νά εκφραστεί διαφορετικά, τό πανάθλιο αυτό τσογλάνι μετά τής υπολοίπου κουστωδίας καί συμμορίας του τών υπολοίπων τού σατανοκαρκινοβουλίου. Θεού Θέλοντος καί Ευλογούντος, τό ερχόμενο Σάββατο, θά ανακοινώσω εις τήν παρούσα (τής εφημερίδος) στήλη, τήν αποτελεσματική αντιμετώπιση καί απόλυτη θεραπεία (άνευ ουδεμίας παρενέργειας) τού καραγκιοζο-ιού. Μείνατε συντονισμένοι. Νά είστε καλά.

  11. “Ημουν και εγώ στο κότερο” και όποιος καταλαβε-καταλαβε…Κύριε Χιο ανεβασε το θέμα με το κότερο Λυμπέρη…Θα κλάψουν μανούλες….

Comments are closed.