ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΜΠΑΛΛΟ”. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 01:00 ΜΕ 08:00, ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κοινοποίηση:
stylianidis2

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία «Μπάλλος» .

 

Πρωτοφανή μέτρα για την προστασία των πολιτών από την κακοκαιρία «Μπάλλος» αποφασίστηκαν κατά τη σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το βράδυ της Πέμπτης (14.10.2021).
Αναλυτικά τα μέτρα: 

-1 π.μ. έως 8 π.μ. απαγορεύεται η διέλευση ΙΧ και ΜΜΜ σε Κηφισό και παραλιακή
-Κλειστές οι δημοσιες υπηρεσίες στην Αττική
-Ενθαρρύνεται η τηλεργασία στην Αττική σε όλο τον ιδιωτικό τομέα που θα συνεισφέρει στην αποσυμφόρηση των δρόμων
-Κλειστά τα σχολεία σε Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία, Αττική, Χαλκιδική και Εύβοια, καθώς επίσης οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και οι δομές ΑμεΑ
-Θα αξιοποιούνται όλα τα αναγκαία μέσα από ιδιωτικές εταιρείες ώστε ο ιδιωτικός τομέας να συνδράμει με μηχανήματα που διαθέτει.

Δείτε τις ανακοινώσεις από τον Χρήστο Στυλιανίδη:

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του Υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη, του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου και του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.-

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. τι μαστούρα είανι αυτός ο Τουρκόσπορος?Δείτε φάτσα….α ρε τι μας κυβερνάει

  2. Επειδή οι …αρνητές(όπως τους λένε τα καλοταισμένα βοθροκάναλα) μπορεί να φταίνε και για τη βροχή(που τη λένε τώρα …κλιματική αλλαγή!), προτείνω να δοθούν .. βάρκες μόνο στους μπολιασμένους για να μετακινούνται και οι αμπόλιαστοι να παραμείνουν σπίτι τους. Επειδή συγκρίνουν την αγγλία που βρέχει εβδομάδες με την βροχή μίας ημέρας στην ελλάδα, προτείνω να δώσει η κυβέρνηση άλλα 40.000.000 στα κανάλια! Τέλος, ζητώ να ξαναγυρίσει ο χαρδαλιάς στην πολιτική προστασία γιατί αυτός που ενάμισι χρόνο μίλαγε μόνο για το εμβόλιο, είναι αρμόδιος να δώσει και τις βάρκες στους μπολιασμένους! Για τον συμβολισμό να είναι παρόντες τσιόδρας, παγώνη, βασιλακόπουλος, σύψας, και ο πλαστικός χειρούργος εξαδάκτυλος κλπ… Δίνετε πίσω την ελευθερία ….μετακίνησης ….με βάρκα στους μπολιασμένους! Και αφήστε τα αντιπλημμυρικά έργα για όταν τελειώσει η …πανδημία που δεν κολλάει στην αμάλ, στα γήπεδα και στα μπουζούκια που ανοίξατε!

  3. Μπά(χα)λο παντού. Μητσοτάκη (και όλη η συμμορία σου) γ@μιέσ@ι.

  4. Βρήκαν την λύση οι κουράδες……Αρώστιες, λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί, φωτιές μέσα……. Μόνο όταν έρθουν οι εκλογές θα μας αμολήσουν……..Υ.Γ. Τράβα ξουρίσου μωρή παλιόγρια……….

  5. Αποφασίζουν οι μη εκλεγμένοι απο τον λαό. Είχαμε τους Χαρδαλιάδες, βάλαμε και άλλους.

  6. Κλείστα όλα που να σε κλείσουν μέσα για μέσα, άχρηστε βρυκόλακα.

    1. Βρηκανε ολοι το κολπο τωρα…με τις πυρκαγιες “να φυγουν ολοι”…με τις πλημυρες “απαγορευση κυκλοφοριας”.
      Τι λετε ρε παλιοκηφηνες…!
      Σας πληρωνει ο κοσμος ρε ρεμαλια!

  7. Πνίγηκε η Αθήνα,εμάς εδώ στη Φιλαδέλφεια έγινε ο κακος χαμός, ξεχείλισε ο κηφισσος στο ύψος του νεκροταφείου, Μεταξουργείο ποτάμια οι δρόμοι και ο μπουχεσας θέλει τον περίπατο νούμερο 2!!!

  8. ρε αμε και στο διαλο κοπροσκυλα διαλυσατε την χωρα δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο

  9. Έκανα μια αναζήτηση στο ίντερνετ σε ρεπορτάζ ειδήσεων της κακοκαιρίας σε κανάλια.Τα γνωστά κανάλια δλδ και σε όσα είδα ειδήσεις είχαν πρώτη μούρη μηχανήματα τσάπες να ανοίγουν ρέματα κλπ.
    Φωτοτυπία γεγονότα ,όπως στις φωτιές που κυνηγούσαν τα συνεργεία των καναλιών, το ένα ελικόπτερο και το ένα αεροπλάνο και το ένα πυροσβεστικό όχημα.
    Καλά ρε δε ντρέπεστε ;;;;
    Κατόπιν εορτής, τελευταία μέρα προτού τις καταιγίδες να καθαρίσετε τα ρέματα;;;
    Είναι αυτό Πολιτική Προστασία;;;;;
    Δεν είναι δυνατόν να καθαρίζουν τα ρέματα και ο κόσμος να πνίγεται στο νερό, ούτε να σβήνουν τις φωτιές και να καίγεται η Ελλάδα όλη.
    Μια εβδομάδα πριν το γνώριζαν.
    Τι να πω ρε😡

    1. Επίσης ΔΕΝ είναι δυνατόν να μπολιαζεται ένα μέρος του κόσμου και να κολλάει, να νοσεί,να μεταδιδει, να τρέχει για οξυγόνο, να νοσηλεύεται σε μεθ και να πεθαίνει. Αυτό σου ξέφυγε!
      Έτσι ακριβώς, δεν είναι δυνατόν να λένε ότι όλα τα κάνουν καλά και να μας παίρνει ο δι@ολος κάθε λίγο.

  10. Ολοι οι αχρηστοι σε ενα τραπεζι,ενας σεισμος 8 ριχτερ μονο εκει για τα ξεκουμπιδια μια και καλη, ολης αυτης της πολιτικης συμμοριας η μονη τους εννοια να μην χασουν την καρεκλα τους,και μετρα η ……φυλακιση παλι ολων των Ελληνων και ελευθερας σ ολους τους λ@θρομεταναστες να αλωνιζουν χωρις μασκα ,ανεμβολιαστοι ολοι αυτοι οι κοπροι εργο στα υπουργεια τους μηδε ,αν πεις για τον υπουργο Δημοσιας ταξης αυτος ειναι εκτος τοπου και χρονου,Χαρταετος. Εχω μια μεγαλη απορια καθως και χιλιαδες Ελληνες.Γιατι τοσο ΜΙΣΟΣ εχει αυτη η …κυβερνηση στους Ελληνες προσπαθει με νυχια και με δοντια να εξαφανισει το γενος των Ελληνων,οικογενεια τελος,θρησκεια τελος ,γεννησεις τελος.Πατριδα τελος,Αξιοπρεπεια τελος,φτωχεια δυστυχως οχι τελος !!!!

    1. Εχουν μισος γιατι ειναι οβρια σκουλικια!

  11. Όπως έκαναν lockdown για τον ιό έτσι θα κάνουν και για τη λεγόμενη κλιματική αλλαγή.

  12. Θέλουμε ο πρώην δημοσκόπος και νυν υπουργός της κυβερνησης των αρίστων του καντέμικου Μητσοτακέϊκου να μας απαντησει σε 3 ερωτησεις
    μπορώ να βγω στην βροχη άμα δεν είμαι εμβολιασμένος;;;
    αμα βγω να φοράω και την μάσκα μου;;;;
    αμα δεν φοράω μάσκα θα πληρώσω διπλό πρόστιμο;;;

    Ευχαριστώ
    Ελληνας μακάκας φορολογούμενος πολίτης

  13. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΕΚΕΙ;

  14. Αυτά τα μέτρα έπρεπε να τα έχουν πάρει για σήμερα και να ίσχυαν και για αύριο! Κόντεψε να πνίγει ο κόσμος γιατί δεν είπαν τίποτα παραπάνω παρά μόνο ότι έρχεται η κακοκαιρία μπαλος και ότι θα βρέχει!
    Όχι όμως όπως έβρεχε… Δεν έχουν βαθμίδες οι κακοκαιρίες ας πούμε κόκκινο, πορτοκαλ , κίτρινο ανάλογα με την επικινδυνότητα;;;
    Αμπαλα μυαλά απλά βάφτισαν την κακοκαιρία μπαλο και το παίζουν προφεσοροι! Ουστ άχρηστοι!

  15. Οι τεμπελχαναδες δημόσιοι υπάλληλοι να μείνουν σπίτι τους Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι αν δεν τηλεργαστουν θα πάνε με κίνδυνο της ζωής τους μέσω των αποσυμφορημενων δρόμων στη δουλειά τους.Ολα προς όφελος των δημοσίων κοπρόσκυλων. Στυλιανίδη δίνεις την εικόνα διαχωρισμού των εργαζομένων και αυτό σε κάνει αντιπαθή.

    1. Το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του δημοσίου είναι παραλία αυτό δεν εξιλεώνει τον ιδιωτικό όπου οι περισσότεροι εργοδότες είναι από κ-α και λαμόγια μέχρι κοινοί εγκληματίες. Είπε για τηλεργασία και προαιρετικά, κανονικά έπρεπε να είναι υποχρεωτική για το διάστημα αυτό. Φυσικά ο αποθηκάριος θα πάει στο πόστο και ο εργοδότης θα δικαιολογηθεί πως το κράτος δεν τον υποχρέωσε για τηλεργασία αν γίνει κάποιο ατύχημα.

  16. Μπραβο τους η χωρα εχει ζηλεμενες υποδομες! Μιλαμε οχι για χουντα που ολα πηγαιναν ρολοι αλλα για… “επιτελικες” μπαμιες στη κυβερνηση λουλη που το μυαλο τους ειναι καρεκλα μιζα και δηθεν budget! Εχουμε να δουμε ακομα σεισμους στην Αττικη και πολεμο! Υγεια ναχουμε! Τοτε θα εκκενωσουμε την Αττικη και πιθανον την Ελλαδα κατα τα σχεδια της πολιτικης προστασιας! Ζητω οι λοατκι, ζητω το Αφγανισταν που θα προστατεψει τις περιουσιες μας στα μετοπισθεν!

  17. Η λύση πασπαρτού για την κυβέρνηση των αχρήστων. Τα κλείνουμε όλα.

  18. ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟ
    ΛΟΓΚ ΝΤΑΟΥΝ…..

Comments are closed.