ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! Ουκρανός εθνικιστής οπαδός του Σιωνισμού – Μαζί με το καλάσνικοφ κουβαλάει και την βιογραφία της Γκόλντα Μέιρ – ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Χωρίς σχόλια. Δείτε τι ανθρωπόμορφα τέρατα φέρνουν τον πλανήτη στο κατώφλι του Ολοκαυτώματος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εμεις οι Εβραιοι ,το θελετε η δεν το θελετε ειμαστε οι “”CHOSEN “”

  2. Εγω ενα πραγμα εχω διδαχτει απ την ιστορια! Ο ρωσος ειναι υπομονετικος αλλα αμα τα παρει γινεται το χειροτερο γουρουνι!

  3. …..ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ….ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ!!!

  4. σταματηστε τη προπαγανδα υπερ του καγκεμπιτη φασιστα πουτιν.

    1. …..ποιος ασχολειται με τον υπηρετη Σαχα – Γιαμαλη των Ουραλιων Πουτσιν ? Κοινος υπηρετης-χειριστης και αυτος για την εξαφανηση των ελληνων της Κριμαιας με συνεννοηση με τον εβραιο ζελενσκι….

  5. Κι εγώ θά ήθελα νά ήμουν Ισραηλινός γιατί “τά πολιτικά μαλάκια τού Χάρβαρντ” με διώχνουν από την Ελλάδα.
    Θέλω άντρες πού θυσιάζονται για την Ελλάδα. Όταν βλέπεις άνθρωπο πού έχει υπηρετήσει στα ΛΟΚ, ό πατηρ του είναι μεγάλος Έλληνας, καί γίνεται μέρος τής προδοσίας μόνο κ μόνο για νά είναι Υπουργός, φεύγεις τρέχοντας για το Ισραήλ!!
    Εκεί βλέπεις ανθρώπους πού κρατανε όραμα 3.000,4.000 ετών ζωντανό κι αγωνίζονται για το Ισραήλ. *Ούτε ό ΕΛΑΣ, ούτε ό Μελάς, ούτε ό Μαχαλάς!!!*.🤔🤫
    Επειδή είστε αργοστροφοι= *Οί Κομμουνισταίοι *οί Δεξιοί,*τά Εξάρχεια.
    Όλοι μαζί για τό Ισραήλ!

  6. …..οι αρκουδιαραιοι σκηνητες ασιατες εβραιοι ποσους πολιτισμους και λαους εξαφανησαν μεχρι σημερα σαν υπηρετικο προσωπικο λεφταδων-πειρατων-εφοριακων και μετεπειτα εκβιαστων-τραπεζιτων ? συνεχιζουν και σημερα καθαρα και ξαστερα ……..

  7. ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΟΙ…………………..

    1. Έτσι απατιούνται όλα τι έγινε στο Β Παγκοσμίο πολεμο!

Comments are closed.