ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΜΕ ΚΛΟΥΒΕΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑ

Κοινοποίηση:
Agrotes3_61ec7

Φραγμό έστησε η Ελληνική Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευή στα Μάλγαρα προκειμένου να μην αποκλείσουν οι αγρότες την Εθνική Οδό.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής τα τρακτέρ κινήθηκαν αιφνιδιαστικά με τους αγρότες να έχουν ως στόχο τον αποκλεισμό της ΠΑΘΕ.

Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις ενώ όπως οι αγρότες μετά τις 7 θα αποκλείσουν για λίγη ώρα το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Agrotes1_363a7.jpgAgrotes3_61ec7.jpgAgrotes2_4a570.jpg

Την ίδια περίπου ώρα στο κέντρο της Καρδίτσας βρίσκονται οι αγρότες με τα τρακτέρ τους καθώς πραγματοποιούν πορεία με στόχο να ρίξουν γάλα στην κεντρική πλατεία.

Παράλληλα, οργανώνεται συλλαλητήριο με τρακτέρ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Το δικό τους «παρών» μάλιστα στο συλλαλητήριο αναμένεται να δώσουν εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς της Καρδίτσας και των Φαρσάλων.

Αγρότες απέκλεισαν την Ε.Ο Χαλκιδικής – Νέων Μουδανιών

Ακόμα, στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών προχώρησαν στις 18:00 το απόγευμα οι αγρότες στον κόμβο των Μουδανιών.

O δρόμος θα παραμείνει κλειστός για λίγες ώρες. Σημειώνεται ότι οι αγρότες αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν τους συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων μέχρι την Τρίτη, οπότε έχει οριστεί η συνάντηση της 15μελούς επιτροπής των αγροτών με τον πρωθυπουργό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Εκατομμύρια σε μηχανηματα, αγροτικη γη, καταθέσεις, σπιτια θελουν επιδοτηση απο ανθρωπους με μισθους 2500 ευρω το μηνα
    Ουστ κοπριτες τεμπελχαναδες. Προσωπικα θα ζηταω ονόματα απο την τροχαία και θα κανω αγωγες εναν εναν.

  2. Τέτοιο καιρό πίναμ τσίπουρο με μεζέ προβατίνα.

  3. Νοιώθω υγρά στην κάλτσα, τι νάναι άραγε.

  4. Κλείδωσε τα τρακτέρ οσα ποιο πολλά μπορείτε κ φύγετε για μια βδομαδα ν μν περνάει τίποτα , το ίδιο κ μέσα στις πόλεις θ πέσουν τ πολιτικοσκουπιδια ,αλλά δν εχετε αρχιδια……γιατι είστε μπροστινοι συνδικαλιστές π τα περνάτε ,κοιτάξτε λίγο Γαλλία ,Γερμανία τι κάνουν γιατι ειναι γνήσιοι Αγρότες κ τ κανουν γιατι ειναι Άνθρωποι μ αξίες ,….

  5. Σημερα οι αγροτες στη Γερμανια (ζω εδω) αντι για δρομους εκλεισαν μεγαλα SuperMarket..αυτο πονεσε
    ποιο πολυ στην Κυβερνηση παρα με τους δρομους!!

    1. Κανονικα επρεπε στα τρακτερ να κοτσαρουν και τις πλατφορμες τους γιατι ζουμε πλεον στη νεα ψηφιακη εποχη και ολα μεσω πλατφορμας γινονται.

  6. Τα τρολάκια δουλεύουν υπερωρίες. Τα παραμύθια τους είναι δύο 1) οι αγρότες είναι τεμπέληδες και παίρνουν επιδόματα και 2) η κυβέρνηση πήρε 41 τακατό Προσπαθούν να διαιρέσουν την κοινωνία για να σώσουν τον Κούλη από την κατάρευση. Ακόμη και με την επιστολική ψήφο η συντριβή του Κούλη στις ευρωεκλογές είναι αναπόφευκτη

  7. Στην Καρδίτσα λέει θα ρίξουν γάλα στην πλατεια. Λαμακιες βλάχων.
    Τοσοι Έλληνες πεινάνε και αυτοι θα το παίξουν αγωνιστές πετώντας γάλα αντί να το μοιράσουν στον κόσμο και να ζητήσουν να συστρατευτεί μαζί τους.
    Και μόλις πάρουν τα ψίχουλα που θα τους πετάξουν θα αραξουνε στο καφενείο μέχρι την επόμενη φορα τετοια εποχή που ουτε όργωμα ουτε σπορά αλλα ουτε και μάζεμα χρειαζεται.
    Με λίγα λόγια δεν έχουν τι να κάνουν τετοια εποχή και το παίζουν αγωνιστές.

  8. Ορμάτε αγρότες! Αφήστε τα τρακτέρ (που τα πήρατε με επιδοτήσεις) και ελάτε με τις Cayenne (που τις πήρατε με επιδοτήσεις), για πιο γρήγορα. Ανυπομονούμε..

  9. 41 ΤΑΚΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΓΙΑΤΙ ΝΔ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΛΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ

  10. Βαρατε τους ρε…κάθε χρόνο τα ίδια κάνουν οι επιδοτακηδες.να πάνε να κλείσουν τα υπουργεία.εφοριες.δημαρχεια.και όπου υπάρχει δημόσια υπηρεσία και να τα κάψουν κιολας..ο δρόμος τι σας φταίει να ταλαιπωρείται τόσους εκατοντάδες μεταφορείς.κοταρεεες.μα@@κες.

  11. Η Κουλαρα οπως παντα καραπρωτη στο διχασμο! Εμαθε καλα το διαιρει και βασιλευε! Δινει και επιδοματακια αυξανοντας το χρεος της χωρας αμα λαχει!
    Αντε ρε καραγκιοζη απο δω περα πουκανες την Ελλαδα σοβιετ με δανεικα!

  12. Αγρότες ορματε να ΣΏΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ……..
    ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…..

  13. ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΒΑΡΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ, ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ

Comments are closed.