ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ “ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ”, Μ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΑ ΚΑΪΛΗ. ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΣΑΝΟ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Κοινοποίηση:
dimitrakopoulos

Τα βρώμικα παιχνίδια του “περουκάκια ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ”, δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου
Διαρρέει εγκυμοσύνη και μετά διαψεύδει για να βγάλουν έξω την αρχιμαφιόζα Έυα Καϊλή.

Οι δηλώσεις την Μαρίνας Πατούλη που άναψαν φωτιές και δεν ήταν καθόλου τυχαίες.

Τι είχε πει η Μαρίνα Πατούλη
«Η αλήθεια είναι πως ως γυναίκα και ως άνθρωπο με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Και με λυπεί γιατί η Εύα είναι ένα φωτεινό πρόσωπο. Δε θέλω να μπω ούτε σε μικρότητες ούτε να κρίνω. Αυτά θα φανούν στην πορεία» είχε πει αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, δεδομένου ότι έχει τον σύντροφό της, ακούγεται ότι είναι έγκυος, στηρίζω και στενοχωριέμαι με όλο αυτό που έχει συμβεί» συμπλήρωσε η Μαρίνα Πατούλη, ανάβοντας φωτιές.

Ο γνωστός περουκάκιας ποινικολόγος διέψευσε τώρα τα σενάρια για εγκυμοσύνη ενώ τα άφησε ο ίδιος να κυκλοφορήσουν σε site, κανάλια και εφημερίδες.

«Είναι ψευδές, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Οι Βέλγοι δεν μασάνε σανό ρε απατεώνες!!!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Τι θα πει ο περουκακιας. ολοι γνωριζουμε το ρητο που λεει “ου μπλεξεις με γιατρους και δικηγορους”
    Η ουσια ειναι οτι η ευρωβουλευτης τα πιασε χοντρα.και ναταν μονο αυτη? εδω ο αλος την εβγαλε απο τη φυλακη της κινας και οταν γυρισε το “μοντελο” την κανανε μπατσινα.τι αλλοο να περιμενει κανειςΓι αυτο σκιζονταιι να γινουν ευρωβουλευτες.Εχει μασα καμποση. Γι αυτο ορυονται οι αλλοι “μενουμε ευρωπ稔. Για να πηγαινοερχονται αθηνα βρυξελλες δωρεαν και ταυτοχρονοα να πουλανε image.δικαιοσυνη της πλακας

  2. Μέσα πουταναρα βρώμα του κερατά, τι βέλγιο δεν είναι βρωμοελλαδα, θα σε ξεσκίσουν εκεί, αρχικαριολα, ΖΑΜΕ ΚΩΡΟΠΙ

  3. Γιατί δεν παριστάνει την άρρωστη και αυτή, όπως ο Κούβελος, να τη γλυτώσει;

  4. Τριτη Πεμπτη μακαρονια
    και την Κυριακή έχει κρέας
    τσαμπα είναι και ο κουρέας.

  5. ‘’Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ’’
    Κοντεύω να κατουρηθώ απ’ τα γέλια ρε μλκς.
    Να είστε καλά!
    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
    😂😂😂😂😂😂😂😂

  6. Για αυτό στην Ελλάδα γλυτώνουν όλοι. Πρώτα όλοι μαζί φωνάζουν το μαχαίρι στο κόκκαλο, μετά τα κολοκαναλα αναδεικνύουν τάχα το θέμα, μετά οι δικηγόροι τους βγάζουν άλλον τρελό, εν βρασμό ψυχής, μετά βγαίνει ένα άλλο θέμα και πάει η υπόθεση
    τέλος. Αν ήταν αυτή στην Ελλάδα θα την έβγαζαν σίγουρα έγκυο. Αφού θα το έλεγαν δύο τρείς επώνυμοι και όλοι στα δελτία τελικά έγκυος την άλλη μέρα. Είμαστε το βασίλειο του ψέματος, της απάτης, της ατιμωρησίας ,του παράνομου πλουτισμού και του εμπαιγμού της κοινωνίας που δυστυχώς κοιμάται βαριά και δίχως όνειρα.

  7. Εντάξει ρε μπορεί να είχε καθιστερηση με το στρες και επανήλθε κλπ εδώ με χάπια μπορεί να την κρατήσεις μέχρι 100 τώρα γεννάει η γυναίκα των 100 ναι αλλά η σωστή γιατροί λένε άσε την φύση να κάνει σωστά την εργασία της

  8. Ο περουκακιας νομιζει οτι θα δωσει καμια βαλιτσα νομιζοντας οτι ειναι Ελληνες δικαστες και θα ξεμπερδεψει

  9. Ας τον βάλουν κι αυτόν μέσα οι Βέλγοι να ησυχάσουμε

  10. Άντε γαμήσου μωρή πατούλαινα. Η ιέρεια του Σατανά είναι φωτεινό πλάσμα. Όσο βρωμιάρα είσαι εσύ άλλο τόσο είναι και αυτή ξευτιλισμένη.

  11. Κάτσε μέσα στη φυλακή καριόλα. Δεν είσαι καλύτερη από την άλλη που πέταξε το μωρό της. Αλλά εσένα σε είχαν στα ώπα ώπα οι γαμιάδες σου, αυτή την σούταραν και τρελάθηκε. Να το βιώσεις και συ αυτό παλιοπόρνη, πώς είναι να χάνεις το μυαλό σου.

  12. Στέφανε, θα ήθελα να σε δω να του χτυπήσεις μια σφαλιάρα στο σβέρλο και να δεις που πέφτει η μπερούκα.

    1. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.

  13. ΝΔ=Υποκρισία, δήθεν, ψεύτικη εικόνα, όλα για το ιματζ, ψέματα και αυταρχισμός

  14. Καλά πότε πρόλαβε η λυσσάρα. Δεν έχει αφήσει δεσμοφυλακα σε ησυχία. Της έριξαν δίπλα τον Τζορτζι, επιρρεπης αυτή στο πηδημα και την χρησιμοποίησαν δεόντως. Όταν αντί για το μυαλό σκέφτεσαι με το μ@@@ι αυτα παθαίνεις.

  15. Οι Βέλγοι λειτουργούν διαφορετικά από εμάς. Η εξαπάτηση έχει γίνει κανόνας ζωής στην Ελλάδα. Ο περουκακιας ειναι μεγάλη απάτη. Διαθέτει ένα τριώροφο κτήριο κοντά στα δικαστήρια, στην είσοδο έχει μπράβο – αλλοδαπό με δικό του θυρωρειο που δεν σε αφήνει να μπεις μέσα αν δεν έχεις ραντεβού, πρώτα βλέπεις τις βοηθούς κάτι ζώα και ούφο μαζί, για να δεις αυτόν σε πάνε οι βοηθοί μέσω ασανσέρ που εχει κωδικό για να σε πάει στον όροφο του. Ανάλογα την περίπτωση μπορεί να μην πάρει περισσότερα από ένα άλλον μικρο δικηγόρο, εμείς είχαμε περίπτωση απλού διαζυγιου, αλλά θα σε πουλήσει και θα τα πάρει από τον αντιδικο.

  16. η περούκα του είναι χειρότερη και από την περούκα του χάρη (β)ρώμα (και οι δύο ανήκουν στη ΝΔ, τυχαίο 😉

  17. Σανό… Γι’ αυτό… μέσα… Και πιο μέσα και πιο μέσα…

Comments are closed.