Σ αυτούς να υποκλιθείτε – Αυτούς να φοβάστε – Ένας στρατός από Μυρμιδώνες, από χωριό σε χωριό στη φωτιά της Βόρειας Εύβοιας

Κοινοποίηση:
φωτια

Ο Εχθρός ανελέητος , ασταμάτητος έσπερνε πανικό και φόβο στο διάβα του. Ο Ήλιος χάθηκε , η γη έκαιγε κι ο καυτός αέρας έκοβε την ανάσα . Το τοπίο απόκοσμο , φόβιζε  τον ίδιο τον εφιάλτη , λες και η κόλαση ξεπήδησε από τα έγκατα της γης .

Παντού φωτιά και καταστροφή , απόγνωση και υστερία . Πυροσβέστες και λοιποί αποκαμωμένοι από την πολυήμερη μάχη  με το τέρας που ξερνούσε φωτιά και θανατικό κι άφηνε πίσω του καμένη γη , έδιναν την ύστατη μάχη με ό,τι δυνάμεις τους απέμειναν  . Η μάχη όμως είχε ήδη κριθεί .

Κάπου εκεί η αντεπίθεση ξεκίνησε . Ατρόμητοι σαν άλλοτε , μπαρουτοκαπνισμένοι , ξεπρόβαλαν ο ένας μετά τον άλλο από το βάθος της σκοτεινιάς και του καπνού,   κατά δεκάδες , έως και 100 μαζί , σα να φορούσαν περικεφαλαίες και στα χέρια τους να κρατούσαν δόρυ και ασπίδα . Με αυτά χτυπούσαν το τέρας , σε κάθε φαράγγι , σε κάθε ρεματιά  σε κάθε πλαγιά και στράτα , από χωριό  σε χωριό ,από σπίτι σε σπίτι.

Οι μαχητές  των χωριών της Βόρειας  Εύβοιας , οι σύγχρονοι μυρμιδώνες , ήταν εκεί .Ποτέ δεν έφυγαν εδώ και χιλιάδες χρόνια , ποτέ δεν εγκατέλειψαν , κι ούτε πρόκειται να εγκαταλείψουν. Ήταν εκεί για να στείλουν ΞΑΝΑ το μήνυμα «Μολών λαβέ»!!

Δήμητρα Χ , μέλος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΙΠΑΜΕ… ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ….ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΤΖΟΥΤΣΕΚΙ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΛΑΚΙΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ… ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ… ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ# ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΧΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ… ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΕ 2 ΔΙΣ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΤΙ ΚΟΥΔΑΣ ΤΙ ΙΟΥΔΑΣ… ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ… ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΦΑΓΕΣ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…. Η ΛΥΣΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΕΛΙΤ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ…. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ 25 ΜΕΧΡΙ 50 ΕΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ HOT SPOT ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ….. ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ….ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΙ ΈΧΕΙ Ι ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΤΙ ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ… ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΜΩΝ ΟΣΩΝ ΕΜΕΙΝΑΝ… ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ

  2. ουάου ομάδα υψηλής αστυνόμευσης
    μας εφτιαξες με το κειμενο.

  3. Mυρμιδώνa πὀτε θα σε ξανακουσουμε και σε ποιον σταθμο??

  4. Σκεφτομαι τους συμπολιτες μου και ποναει η ψυχη μου…να μην χαθει ανθρωπινη ζωη…😭

Comments are closed.