Σ. Πέτσας: «Οφείλουμε όλοι συγγνώμη και για την ελληνική κοινωνία και για τις οικογένειες των θυμάτων» – Και παραιτήσεις οφείλετε κ. Πέτσα αλλά που να βρείτε τα…

Κοινοποίηση:
petsas

Ο Στέλιος Πέτσας είπε σήμερα ότι «οφείλουμε όλοι ως πολιτικό σύστημα συγγνώμη και για την ελληνική κοινωνία και για τις οικογένειες των θυμάτων για τις διαχρονικές παθογένειες των ελληνικών σιδηροδρόμων που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα που έχει πληγώσει όλους μας».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας σημείωσε πως «Εκτός από τη συγγνώμη απαιτείται να αποδοθούν άμεσα, δίκαια και ονομαστικά οι ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα αλλά και να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί ποτέ κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο κ. Πέτσας.

Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι «υπάρχουν υπερδεκαετείς καθυστερήσεις σε αυτό το έργο. Το πολιτικό σύστημα διαχρονικά δεν έδειξε την ευαισθησία που έπρεπε στο ζήτημα των σιδηροδρόμων», υπογραμμίζοντας: «δεν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο μόλις αυτή η πολυπαθή σύμβαση που έχει να κάνει με την τηλεδιοίκηση μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 θα έχει ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο 30% που απομένει».

«Δεν είναι πανάκεια κανένα αυτοματοποιημένο σύστημα. Οι κανόνες ασφαλείας πρέπει να διέπουν όλους μας, πρέπει να τις λαμβάνουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας», είπε ο κ. Πέτσας.

Αναφορικά με τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με σχέσεις του σταθμάρχη με βουλευτή της ΝΔ, ο κ. Πέτσας είπε ότι «μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις με αυτό που έχει συμβεί προκαλούν εμετό στην ελληνική κοινωνία», διευκρινίζοντας: «προκηρύχθηκαν 18 θέσεις μέσω της κινητικότητας και εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από δύο πρόσωπα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αν πατήσεις κατά λάθος κάποιον ζητάς συγνώμη, αν σπρώξεις κατά λάθος κάποιον ζητάς συγνώμη, αν σκοτώσεις 100 ανθρώπους και ζητάς συγνώμη τότε λέγεσαι ψυχοπαθής! Διαφορετικά θα έπρεπε να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να μην έχεις μούτρα ούτε για τον εισαγγελέα

  2. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ “ΣΥΓΝΩΜΕΣ” ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ

  3. Λυπάμαι αγαπητοί συνάνθρωποι, αλλά δεν θα γίνει τίποτα. Σε μια εβδομάδα όλα θα έχουν ξεχαστεί και θα μιλάμε για εκλογές και θα χεραιταμε τους υποψήφιους στην επαρχία,θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις υπέρ τους. Οι μόνοι που θα θυμούνται θα είναι οι άμοιροι συγγενείς των θυμάτων. ΑΥΤΟΊ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΜΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ.

  4. Παραιτήσεις?Όχι φίλε φυλακή θέλουν ειναι κλέφτες και δολοφόνοι.Να μπει Ευρωπαίος εισαγγελέας και να τους γαμ@@@ τα πρεκια την σημερινή και σε όλες τις προηγούμενες κοιβερνησεις.

  5. Ο λαος πρέπει τούτη δω την δυσκολη ωρα να πάρει την κατασταση στα χέρια του.
    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΗΣ ΝΔ.
    Δολοφόνησαν και βίασαν τα παιδιά σας ρε ζώα τι άλλο περιμένετε.. .

  6. Από όταν βγήκε το. ” συγνώμη ” έχασε ο φτωχός το δίκιο του..

  7. Αι Σιχτιρ καραμυζηθρα που εχεις ακομα δημοσιο λογο! Στα κεφαλια σας και στα παιδια σας το αιμα των αδικοχαμενων νεων! Γουρνοπετσα σκατα !

  8. Αν ο κόσμος δεν κατέβει εδώ και τώρα που μιλάμε όλοι δεν θα μείνει Έλληνας.Θα τους μαυρίσω λέει στις εκλογές χεστηκανε χαθήκανε τόσες ζωές.Πρεπει άμεσα να κατέβουμε όλοι κάτω και να πάνε τουλάχιστον φυλακή.Ηθελα να ξερά τα παιδιά σας δεν σας φτύνουν ρε μλκς?πως γυρνάτε σπίτι ρε ? Βλέπεις ότι οι Έλληνες δεν ξυπνάνε και να τους πάρουν με τις πέτρες όταν φτάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί στο συμβάν γιαγφτο ακόμα θα χαθούν πολλές ζωές.Αν δεν έχει πληρωθεί κάποιος για να γίνει αυτό το έγκλημα κάτι άλλο συμβαίνει μέσα στη νύχτα που δεν ξέρει κανένας.Η ιστορία επαναλαμβάνεται…Κανένα πολιτικό κοπρόσκυλο π.ειναι εκεί μέσα μην το πιστεύετε ούτε το Βελόπουλο μην κάνετε το λάθος και τον βγάλετε.Οι μυστικές υπηρεσίες ξέρουν να απαλύνουν το πόνο για λίγο αλλά μετά θα σου δώσουν μόνο λύπη.Εγκλημα.

Comments are closed.