Σ.Μπαλάσκας για δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Πρόκειται για σεσημασμένους αλλοδαπούς δολοφόνους»

Κοινοποίηση:
glyka-nera-fonos_0

Ο Σταύρος Μπαλάσκας εξέφρασε την σιγουριά του ότι οι δολοφόνοι της νεαρής κοπέλας στα Γλυκά Νερά είναι σεσημασμένοι αλλοδαποί δολοφόνοι.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο MEGA, εκτιμά πως οι δράστες ήταν σεσημασμένοι αλλοδαποί.

«Ξέρουν το διαρρηκτικό αντικείμενο, άρα είναι σίγουρα σεσημασμένοι διαρρήκτες. Δεν είναι Έλληνες. Kατάλαβε ο νεαρός πιλότος ότι είναι αλλοδαποί, από τα σπαστά ελληνικά» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.
Παράλληλα, τόνισε πως έπειτα από εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. επιλέχθηκαν οι πιο άξιοι αξιωματικοί για να αναλάβουν την υπόθεση, ενώ στο πλευρό του 33χρονου που είδε τη γυναίκα του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του, βρίσκονται οι ειδικοί σε περίπτωση που θυμηθεί λεπτομέρειες που θα συμβάλλουν στο έργο των αρχών για τον εντοπισμό των δολοφόνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο Μπαλασκας ενα πιονι της αστυνομιας. Ειδικος φρουρος κι αυτος. Ολοι ειμαστε ειδικοι φρουροι τσολια μου. Λιγα λογια και πιαστε τους αμα εισαι μαγκας. Μπαμ και κατω παιδια.

  2. Τρολακι του κ@λου με δείκτη νοημοσυνης κάτω του μετρίου , Έλληνα my ass , O πιλότος ΠΟΤΕ δεν είπε τις σαχλαμάρες σου. Είπε ότι μιλούσαν σπαστά Ελληνικά .

  3. Ο πιλότος είπε ότι μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

  4. τι λες ρε μπιντέ γι αυτό σε πληρώνουμε? πιάστε τα καθάρματα κ κόψτε τους τα @@δια

Comments are closed.