Σ.Μαυροειδάκος: «Περιπολίες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στις παραλίες»

Κοινοποίηση:
mavroeidakos

Ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) Στράτος Μαυροειδάκος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τόνισε πως «δε φτάνουμε να πάμε και στις παραλίες, αλλά έξω από αυτές θα βρισκόμαστε».

«Βλέπετε τι γίνεται, υπάρχει πρόβλημα στη ΔΕΗ, παίρνουν την αστυνομία να πάει να βάλει σε σειρά τον κόσμο… Έχουμε επανέρθει στην κανονικότητα και στην εγκληματικότητα που αυξάνεται, είχαμε μια ύφεση 40%, αλλά τώρα αυξάνεται η μικροεγκληματικότητα, τσαντάκηδες, πορτοφολάδες, αυτοί όλοι επανήρθαν. Έχουμε ξεκινήσει τις συλλήψεις, αλλά δε φτάνουμε», υπογράμμισε ο κ. Μαυροειδάκος.

«Στις παραλίες όντως θα υπάρχουν περιπολίες από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ περιμετρικά και θα κάνουν ελέγχους για να αποτρέπουν το συνωστισμό. Οι ίδιες οι παραλίες είναι αρμοδιότητα του Λιμενικού».

Ο γενικός γραμματέα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών είπε ακόμη πως ήδη έχουν αρχίσει και οι αποσπάσεις αστυνομικών στα νησιά λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου που ευχήθηκε να πάει καλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ & ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΘΡΕΥΕΣΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ , ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΕ & ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝΕ & ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ & ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ !!

  2. τι θα πει δεν φτανετε ρε να δουλεψτε 8ωρο κ οχι 2ωρο σαν θαλαμοφυλακες,εχετε καταντησει δημοσια υπηρεσια μερικης απασχολησης ,τι να πει κ ο στρατος που παει για φωτιες για σεισμους για πυρκαγιες κ φυλαξη της χωρας χωρις μισθο κ ανταλαγματα,εχεις δει ρε ουκα υπερβαρο,πεζοναυτη,λοκατζη ακομη κ στρατιωτη αλλων σωματων μονο η δικη σας υπηρεσια διαθετει

  3. πρεπει να στειλουν τον μαυροειδακο γρηγορα στους λαθρομεταναστες τον βαρεθηκαμε κ τον σιχαθηκαμε να βγαινει στα καναλια με περισπουδαστο υφος ενω ειναι απλα ανοητος

  4. ΑΥΤΗ Η ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΣΤΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΝΕΙ?ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ,ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Comments are closed.