Σύψας : «Μπορεί να αλλάξουμε ξανά άποψη για τη μάσκα»… Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Μη φοβόμαστε τον επιστήμονα που αλλάζει γνώμη αλλά εκείνον που είναι δογματικός – Προσαρμόζουμε τις οδηγίες μας – Μπορεί να ξαναλλάξουμε άποψη για τη μάσκα….

Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος και πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο» δήλωσε ο Νίκος Σύψας, καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας.

Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε την ανησυχία του γιατί το κίνημα “κατά της μάσκας” παίρνει διαστάσεις και είναι ζήτημα παγκόσμιο. «Είναι φοβερά επικίνδυνο, είναι η λεγόμενη επιδημία της παραπληροφόρησης, είναι το ίδιο επικίνδυνο με την επιδημία γιατί είναι παράγοντας που πυροδοτεί την επιδημία και επαυξάνει τις συνέπειες της πανδημίας».
Αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων, ο Νίκος Σύψας τόνισε πως οι ενήλικες πρέπει να καταλάβουν ότι τα παιδιά πρέπει να πάνε σχολείο. «Δεν θα κρατήσουμε τα παιδιά στο σπίτι και τα σχολεία κλειστά για να προστατεύσουμε τους ενήλικες» είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κ.Συψα, που λαοπλανεις δημαγωγικα στο χαζοκουτι και θρασυτατα μιλας για παραπληροφορηση, ελα αν τολμας σε δικαιη δημοσια αντιπαραθεση με αντιμασκιτες, να δουν ολοι που βρισκετε η παραπληροφορηση..και η αθλιοτητα της επιστημοσυνης που πουλας παρεα με την καφριλα της δημοσιογραφικης σοβαροφανειας. Αυτης που παιρνει γραμμη απο τα ελαχιστα διεθνη μεγαλα πρακτορεια ειδησεων των απατεωνων τοκογλυφων που κοβουν χρημα αβερτα για να χειραγωγουν παγκοσμιους δουλους..Στην υπηρεσια διεθνων μαφιοζων..
    Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ..ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ..

  2. ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΨΑΧΝΟΥΝ

  3. Ο/Η Μάγισσες φερτε συψη στις φαρμακευτικες και τα υπαλληλακια τους λέει:

    Σηψαιμία να παθεις φουστη.

  4. Δεν πας στο δ……. εσυ και οι «επιστημονες» ολοι!
    Μπουρδολογειτε απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

  5. Θα πω μπράβο για άλλη μια φορά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που δημοσιεύει απόψεις ενάντια σε τέτοιους “επιστήμονες” που ο μόνος σκοπός τους είναι να τρομάζουν τον κόσμο.
    Δεν σας πιστεύει ο λαός κύριε απλά σας φοβάται γιατί σπείρατε μέσα του τον τρόμο. Αν τον αφήσετε ελεύθερο δεν πρόκειται να ξαναβάλει μάσκα.Τα πρόστιμα φοβάται.Κανένας ψεύτικος ιός δεν τον φοβίζει.

Comments are closed.