Σύσκεψη Μητσοτάκη-Αβραμόπουλου για το μεταναστευτικό τη Δευτέρα

Κοινοποίηση:
maksimou

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο, τη Δευτέρα στις 10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 10:30 θα ακολουθήσει σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής με τη συμμετοχή του κ. Αβραμόπουλου, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο Αβραμοπουλος ειναι στον κοσμο του , οσον αφορα τους λαθρο, ειναι λαθρολαγνος, δεν λυνεται μ’ αυτους τους ανθρωπους το μεταναστευτικο προβλημα!!!!!!!!! Αν δεν κλεισει ο Εβρος και δεν γυρισει το Λιμενικο μερικες βαρκες πισω στους Τουρκους δουλεμπορους, το βιολι αυτο θα συνεχιζεται και θα κουβαληθει στη χωρα και η υπολοιπη Ασια και Αφρικη!!!!!!!! Μονο τον Ιουνιο ηρθαν στην Ελλαδα 3000 λαθρο!!!!!! Καλα παμε, σε λιγο θα ειμαστε μειοψηφια!!!!!!!!

  2. Συσκεψη, των Αλλογενων, Ελληνοφωνων, Ανθελληνων. Φωτο: Κουλης – Μαρεβα – Ισραηλ – Προσκυνημα.
    Αβραμο = Θαμων Ροταριανων Ομιλων. Μαλλον, παραδιδει μαθηματα, ο μεγαλοβαθμος! Κουμουτσα = Στην Συναγωγη, οπου περιμενει, καρτερικα την σειρα του, για να αναψει, την 7 φωτη, 9 φωτη!
    Και περιμενετε, απο δαυτους, καποιων εκ των οποιων, οι θεσεις για τους Λαθρομεταναστες ( ΣτΕ ), ειναι γνωστες, π.χ. Αβραμο, οτι θα υπερασπιστουν, τα συμφεροντα, της Ελλαδος! Ας γελασω, κινεζικα! Τσινχα, Τσινχο, Τσινχε!

Comments are closed.