Σύρος: Σκάφος με αλλοδαπούς πλέει ακυβέρνητο – Επί ποδός το Λιμενικό

Κοινοποίηση:
skafos-syros-allodapoi

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ στη Σύρο και το Λιμενικό Σώμα, καθώς εντοπίστηκε ιστιοφόρο σκάφος που πλέει ακυβέρνητο.

Στο σκάφος, σύμφωνα με το cyclades24.gr, βρίσκονται έξι αλλοδαποί, οι οποίοι πιθανότατα προσπαθούν να εισέλθουν στη χώρα. Το σκάφος πλέει ωστόσο ακυβέρνητο στη θάλασσα, βόρεια του νησιού, με ένα σκάφος να εποπτεύει την πορεία του και το Λιμενικό να σπεύδει, προκειμένου να διασώσει τα μέλη που βρίσκονται πάνω σε αυτό.

Το θετικό είναι πως οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές ώστε να ενεργήσει το Λιμενικό και να περισυλλέξει τα έξι άτομα που βρίσκονται πάνω στο σκάφος. Δεν υπάρχει προς το παρόν αναφορά για το αν υπάρχουν τυχόν τραυματίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ρε τι είναι αυτά που λετε εδώ ολοι οι βλακες,εδω δεν ξερετε που [εφτει η Συρος ρε ντουγανια τουρίστες ηταν παραθεριστες ηταν ρε ζωα ,μα ποσο σανο τρωτε πια εσεις οι χρυσαυγιτες???

  2. Ο τσιπρας υπέγραψε το συμβόλαιο περί μεταναστευτικού τον περασμένο Δεκέμβρη στο Ισραήλ . Και η αντιπολίτευση σφύριζε αδιάφορα…. αυτοί που δεν δέχονται λάθρο δεν υπέγραψαν , πχ Ιταλία . Η Ελλάδα δεν έχει πια το δικαίωμα να αρνηθεί τους εισβολείς . Τέλος. Θα έρχονται όσοι θέλουν ως που να γίνουν 31 εκατομμύρια οι νεγροειδεις στην χώρα . Αυτά συμφωνήθηκαν. Το ξεχάσατε;;;;;;;;;;

  3. Τους καλεσε κανεις να μπουν σε σκαφος και να μας κουβαληθουν;;;;;; Φτανει πια αυτο το βιολι!!!!!! Στην Τουρκια δεν πεφτουν βομβες σε ασφαλεια βρισκονται!!!!!!! Αν το λιμενικο δεν γυρισει τις βαρκες που ερχονται πισω στην Τουρκια, αυτη η κατασταση δεν προκειται να σταματησει!!!!!! Φτανει πια η αλλοιωση του Ελληνικου πληθυσμου με μουσουλμανους φανατικους, οι οποιοι οχι μονο δεν αφομειωνονται, αλλα θελουν να αλλαξουμε εμεις τα ηθη και εθιμα μας!!!!!!!! Κλειστε επιτελους τα συνορα, οπως εκανε ολη η Ευρωπη!!!!!!!

  4. Καλέ αφήστε τους…απλώς λιάζονται…τι να τους περισυλλέξουν…σπρώξτε τους από κει που ήρθαν να λιαστούν καλλίτερα…

  5. το λιμενικό αν θέλει να λέγεται ακόμα Ελληνικό να τους δώσει νερό και τρόφιμα και να το ρυμουλκήσει στα χωρικά ύδατα της τουρκιάς. Αλλιώς κύριοι εξακολουθείτε να είστε ανθέλληνες πληρωνόμενοι από τον Ελληνικό λαό.
    Άντε στην κόλαση τουρκοκουμουνάκια.

Comments are closed.