Σύρος: Σε υποχρεωτική άδεια η καθηγήτρια που χτύπησε μαθήτρια

Κοινοποίηση:
επαλ συρου

Προκαταρτική εξέταση για την υπόθεση της καθηγήτριας που φέρεται να χτύπησε μαθήτρια της Β’ τάξης του ΕΠΑΛ Σύρου, θα διεξάγει η διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων.

Η καθηγήτρια τέθηκε ήδη σε υποχρεωτική άδεια για τις δύο υπολειπόμενες ημέρες, μέχρι το κλείσιμο των Λυκείων για τις γιορτές του Πάσχα, αλλά και μέχρι να ολοκληρωθεί η προκαταρτική εξέταση.

Το πρωί της Πέμπτης, η οικογένεια της νεαρής μαθήτριας, συνοδευόμενη από μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Σύρου, βρέθηκε στο γραφείο του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων κ. Ξενοφώντα Βαμβακερού, όπου και ενημερώθηκαν σχετικά με τις διαδικασίες που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Αύριο, Παρασκευή, η καθηγήτρια θα κληθεί από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της.

logotypos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γι’αυτό κατάστράφηκαν τα πάντα!!! Επειδή ο Δάσκαλος αν τραβήξει ένα αυτί, ή δώσει ένα χαστούκι θα κουφαθεί το παιδί ή θα πάθει ψυχολογικό!!! Όλοι αυτοί οι τρόποι που διδάσκονταν παλιά στα Σχολειά και ο Δάσκαλος είχε και βέργα ήταν λάθος; ΌΧΙ ήταν απόλλητα Σωστός, Ο Ζωηρός και άτακτος Μαθητής γίνονταν Ανθρωπος και όχι κανίβαλος και Ταλιμπάν. Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος. Ακραία η σκέψη μου αλλά παλιά έβγαιναν ποιο Ακέραιοι Άνθρωποι στην Κοινωνία. Υπήρχε σεβασμός απέναντι στον σωστό, Δάσκαλο, Καθηγητή, Παππά, Χωροφυλακα, και γενικά σε κάθε Δημόσιο λειτουργό.

Comments are closed.