Σύμη: Συνελήφθη 30χρονος Αλβανός που αποπειράθηκε να βιάσει 32χρονη μέσα σε καφετέρια – Χτύπησε τους αστυνομικούς

Κοινοποίηση:
viasmos-rape-1

Τρομακτικές στιγμές βίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης (9/4) μια 32χρονη γυναίκα στην Σύμη, όταν ένας 30χρονος Αλβανός την κλείδωσε μέσα στην καφετέριά της και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η γυναίκα κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές και αστυνομικοί του Τμήματος Σύμης έσπευσαν στο σημείο.

Ο 30χρονος, μόλις είδε τους αστυνομικούς αντέδρασε και όταν εκείνοι προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αυτός τους επιτέθηκε και τους χτύπησε.

Τελικά συνελήφθη και σήμερα Τετάρτη (10/4) θα οδηγηθεί ενώπιον της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου για παράνομη κατακράτηση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα βιασμού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Η 32χρονη οδηγήθηκε στο περιφερειακό ιατρειο Σύμης για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ θα εξεταστεί και από Ιατροδικαστή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τώρα που έρχονται με τις καραβιές από Μπαγκλαντές, Αίγυπτο, Πακιστάν, Ινδία για εργατικά χέρια, εκεί να δείτε τι μουσουλμανική πουτσότριχα που έχετε να φάτε, θα χέζετε πουλόβερ. Και μετά θα παρακαλάτε τους Έλληνες να σας σώσουν, αλλά είναι ήδη αργά γιατί όλοι οι νέοι έχουν φύγει έξω και διαπρέπουν, και έχουν μείνει εδώ τα κομματόσκυλα οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι βρομόγεροι. Καμία λύπηση.

  2. Οι ελληνες ειναι μαλακες και μη τα ριχνουμε ολα στην κυβερνηση.. γνωριζα ενα αλβανο που εργαζοταν σε ενα σουπερ μαρκετ στη χερσονησο ηρακλειου ενα αλητη που τον ειχε στα οπα οπα το αφεντικό μια μερα μου κανα επίθεση και οι δυο… καλα να τους κανουν να τους γαμησουν οι αλβανοι..!!!! Ασε που τους γαμουν τις γυναικες και τους ταιζουν να εχουνε ορμες

  3. Τι είπανε εκεί οι κάτοικοι ότι ήταν καλό παιδί και δεν είχε δώσει δικαιώματα?
    Εσείς μπατσάκια άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι που τις φάγατε από τον αλβανό φύγετε να πάτε στα χωράφια για δουλειά και να αναλάβουν τίποτα αρσενικά παλικάρια που είναι άνεργα και μπορούν να δώσουν δύο μπουνιές!

  4. 2.500 άνθρωποι όλοι κι όλοι, όχι μόνο τον ανεχόντουσαν, τον έπαιρναν και στις δουλειές τους.
    Θερμά συγχαρητήρια στους ΣΚΑΤοίκους, που τον τρέφουν.
    Να πάνε να γαμηθούν. Κυριολεκτικά

Comments are closed.