Σύζυγος Μίμη Πλέσσα: «Ανοίξτε τους δρόμους – Θα θρηνήσουμε θύματα»

Κοινοποίηση:
syzygos-mimi-plessa-eimaste-sto-skotadi-kai-sto-kryo-3-meres-me-koyvert-960x480-1

Τρεις ημέρες είναι αποκλεισμένοι στο σκοτάδι ο Μίμης Πλέσσας και η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, στην Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία. Η Λουκίλα Καρρέρ, μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό» για τα προβλήματα που βιώνουν τις τελευταίες τρεις ημέρες που είναι αποκλεισμένοι στο σκοτάδι.

«Εδώ και τρεις μέρες είμαστε στο σκοτάδι, είμαστε στο κρύο και μέχρι πριν από μία ώρα, που πέρασε επιτέλους ένα γκρέιντερ, ήμασταν αποκλεισμένοι και από τον έξω κόσμο. Παρακαλώ όλους τους αρμόδιους να δώσουν μία προτεραιότητα στους συμπολίτες μας που βιώνουν αυτόν τον εκρηκτικό συνδυασμό. Δεν υπάρχει επικοινωνία, εγώ αν δεν είχα δεύτερο κινητό με έξτρα μπαταρία και εκπροσωπώ όλους τους κατοίκους που τα τελευταία τους τηλεφωνήματα χθες το βράδυ, ήταν κλαίγοντας και έλεγαν “πεθαίνουμε”» ανέφερε αρχικά η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μόνο στα εμβολια έχεις οργάνωση παλιό κουλη άχρηστοι ανίκανοι απατεώνες η τιμωρία που σας αξίζει είναι η ισόβια φυλακιση σας.Αυτη και μόνο αυτή να ξεβρωμισουμε από την μπόχα και την σηψη σας.

  2. Ρέ μισέλληνα γουρλομάτη άφησες αβοήθητο τόν μεγάλο μουσικοσυνθέτη τόν 97χρονο Μίμη Πλέσσα πού συνέθεσε 3.320 τραγούδια.Ρέ κάθαρμα γουρλομάτη 10.000 χιλιάδες Μητσοτάκηδες είναι μηδενικά μπροστά στόν μουσικό γίγαντα τόν Μίμη Πλέσσα.
    Τό σπαρακτικό ζειμπέκικο “μοιρολόι” από τήν ταινία “ό Αστραπόγιαννος” μέ τόν αξέχαστο Νίκο Κουρκουλα.Μουσική τού Μιμη Πλέσσα.
    “Ο δρόμος”.Στίχοι ό μεγάλος Λευτέρης Παπαδόπουλος.Τραγούδι Γιάννης Πουλόπουλος.
    “Βρέχει φωτιά στή στράτα μου” μέ τόν Στράτο Διονυσίου.
    Αν ήσουν αντρας γουρλομάτη θά ειχες βάλει τή θηλιά στό λαιμό σου.Εισαι ένας ερμαφρόδιτος ένα άχρηστο ανθρωπάκι.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.