Σύγχρονο παλάτι για Καραμανλή – Παζαΐτη: Δείτε το εντυπωσιακό εξοχικό τους στην Ραφήνα!

Κοινοποίηση:
9c54ca_123

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε το σύγχρονο παλάτι του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη! Αυτό είναι το εντυπωσιακό εξοχικό τους στην Ραφήνα!

«Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;»: Όταν ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε να μάθει το όνομα της γλυκιάς φοιτήτριας της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που βρέθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο νέο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το 1988, δεν περνούσε καν από το μυαλό του πού θα οδηγούσε αυτή η γνωριμία… «Νατάσα» απάντησε δειλά η ψιλόλιγνη κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά.

Μερικούς μήνες μετά, Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη, έχουν κάνει δύο παιδιά, δίδυμα μάλιστα (Τον Αλέξανδρο και την Αλίκη) και έχουν στεγάσει την γλυκιά αυτή οικογένεια στο εξοχικό τους στην Ραφήνα!

cc4b76_spiti

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, δείχνει και το διπλανό σπίτι! Και φυσικά δεν είναι κανένα παλάτι εάν το δείτε εσωτερικά θα καταλάβετε ότι είναι ένα απλό λιτό σπίτι!

  2. Σιγά, δεν ειναι ωραιο. Ουτε καλαισθητο ειναι, ουτε θετικη ενεργεια εκπέμπει. Τετοια παραθυρα μικρά και σκαλες εξωτερικες μονο στα μουναστηρια βαζουν.. Ηθελε να μονασει η νατασα; Δεν εμενα εκει ουτε να μου το χαριζαν! Δειχνει ψυχρό (?) και ακατοικητο. Κατάλληλο για κλινική.. Μια (παγο)κολωνα και ενας φοινικας άχρηστος σαν δεντρο ειναι η πρωτη εικονα που βλεπεις. Δεν δειχνει πολιτισμό αυτο το πράμα. Μια φυλακή δειχνει… Τζαμπα τα λεφτα που εριξαν. Ο αρχιτεξονας που το σχεδιασε εχει σοβαρα καταθλιπτικα θεματακια.. Αν ημουν αγοραστης, 260.000€ θα εδινα και πολλα ειπα.

  3. Ναι ρε μεγαλε!..Σε πειραζει?Ο πατερας του εισηγαγε τα κατεψυγμενα ψαρια Ευριδικης,ελεω μεγαλου εθναρχη.Επεται η συνεχεια των παιδιων του.Χωρια, που ο χοντρος θα αντικαστησει τον πακη .Ειδες η δεξια ,πως σε ανβαζει απο τον πατο στα υψη?

Comments are closed.