Σύγχρονος Αρτέμης Μάτσας: Ο δοσίλογος του παρακράτους που λέγεται Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Κοινοποίηση:
3022221

Το «νέο αίμα» της Νέας Δημοκρατίας -όπως εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης- θυμίζει χαφιέδες της χούντας στοχοποιώντας τους πολίτες που χτυπήθηκαν στη πλατεία Νέας Σμύρνης από την αστυνομία.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφού εξαπέλυσε κατηγορίες κατά του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και αφού έδωσε και στο πανελλήνιο το ονομάτεπώνυμό του, υποστήριξε ότι ο νεαρός συμμετείχε και σε πορεία διαμαρτυρίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο υπουργείο Υγείας.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ήξερε(;) ακόμα και σε ποια πολιτική ομάδα ανήκει ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε και την ανέφερε σαν να του απευθύνει κατηγορίες για αδίκημα.

Είναι απαράδεκτο ωστόσο πως είναι δυνατόν έναν βουλευτής να έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα πολιτών, όπως επίσης απαράδεκτο να τα δημοσιοποιεί για να μπορέσει να στηρίξει τις βιαιότητες της αστυνομίας.

Η κυβέρνηση οφείλει επίσης να απαντήσει αν διατηρεί ακόμα φακέλους πολιτών και ποιοι και γιατί έχουν πρόσβαση σε αυτούς.

Είναι ο Κυρανάκης, ο βουλευτής, το καμάρι της Νέας Δημοκρατίας, το διαμάντι της ελληνικής Βουλής. Να τον χαιρόσαστε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ρε μιξα τι βγαινεις εσυ να μιλησης εισαι το τιποτα

  2. Υφακι και στυλακι γλαρινογαμπρου ο μπαγασας……..

  3. Όταν είσαι ΤΙΠΟΤΑΣ τέτοια κάνεις. Όταν θα του κάνει βίζιτα ο “επιλεκτικός” Ρουβίκωνας θα γκρινιάζει. Εμ τάθελε και τάπαθε. Όμως δεν φταίει αυτός. Φταίνε οι ψηφοφόροι του ζωικού βασιλείου που τον ψήφισαν. Θα μου πει κανείς εδώ ψήφισαν τον Πολάκη……. Πολιτικοί μπαμπουίνοι εκπροσωπούντες λοβοτομημένους κρετίνους…..

  4. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα σιών λέει:

    Μην παραξενευτείτε αν δείτε το απόβρασμα σε μερικά χρόνια πρωθυπουργό.
    Αν δεν αποτινάξουμε το γερμανοτουρκοπουλημένο πωλητικό σύστημα της σκατογενιάς του σκατοπολυτεχνείου, κάτι τέτοιοι θα μας κάνουν κουμάντο.

  5. Όταν είσαι ΤΙΠΟΤΑΣ τέτοια κάνεις. Όταν θα του κάνει βίζιτα ο “επιλεκτικός” Ρουβίκωνας θα γκρινιάζει. Εμ τάθελε και τάπαθε. Όμως δεν φταίει αυτός. Φταίνε οι ψηφοφόροι του ζωικού βασιλείου που τον ψήφισαν. Θα μου πει κανείς εδώ ψήφισαν τον Πολάκη……. Πολιτικοί μπαμπουίνοι εκπροσωπούντες λοβοτομημένους κρετίνους….

  6. Κρητικος ρουφιανος της Αγιας οικογενειας δεν μειναναι οι τουρκοι 500 χρονια στιν Κρητη χωρις κατι τεττοιους για ρουφιανους………

  7. Τι να περιμένει κανείς από κάποιον που ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του παιδεραστή Νίκου Γεωργιάδη;

  8. μπραβο στον ηρωα κυρανακη που ξεφτιλισε το αναρχοπλουσιοπαιδο!

    1. Βάλτο ρε μάστορα να στροφάρει το ρημάδι το μυαλό λιγάκι. Τι μυαλά κουβαλάτε ορισμένοι. και δε σε κάνω για 80φευγα χρονών! Ξύπνα Γαβριήλ!

  9. το εξυπνο πουλακι απο τη μυτη πιανεται…..ταλεντο μεγαλο..

Comments are closed.