Σύγκρουση νταλίκας με βυτιοφόρο στην Αθηνών – Κορίνθου

Κοινοποίηση:
sygkroysi_4

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, με συνέπεια να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα αλλά και να παρέμβει η Πυροσβεστική. Βυτιοφόρο συγκρούστηκε με νταλίκα με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές και όπως μεταδίδει το Hlektra.gr στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος προκειμένου να συμβάλλουν στον απεγκλωβισμό των οδηγών αλλά και στην ασφαλή απομάκρυνση των οχημάτων από την μέση του δρόμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 137ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου.

sygkroysi_2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλά να πάθουν. Για να γλυτώνουν τα διόδια οι γύφτοι, χρησιμοποιούν παραδρόμους που δεν έχουν προδιαγραφές για βαρέα οχήματα. Όλα αυτά φυσικά με την ανοχή των μπάτσων. Συνήθως τα θύματα είναι μοτοσυκλέτες και Ι.Χ.δες. Αλοιφή και κιμά τους βγάζουν από τις λαμαρίνες κάθε φορά. Οι φορτηγατζήδες, στα παπάρια τους. Άλλωστε το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Τουλάχιστο αυτή την φορά χάρηκα που τα τσούγκρισαν 2 θηρία. Έτσι, ζημιές και χαλάσματα. Το πόρισμα θα είναι συνυπαιτιότητα, συνεπώς οι ασφάλειες θα τους πουν: παιδάκια ο καθένας τις ζημιές του !!!

  2. Καλά να πάθουν. Για να γλυτώνουν τα διόδια οι γύφτοι, χρησιμοποιούν παραδρόμους που δεν έχουν προδιαγραφές για βαρέα οχήματα. Όλα αυτά φυσικά με την ανοχή των μπάτσων. Συνήθως τα θύματα είναι μοτοσυκλέτες και Ι.Χ.δες. Αλοιφή και κιμά τους βγάζουν από τις λαμαρίνες κάθε φορά. Οι φορτηγατζήδες, στα παπάρια τους. Άλλωστε το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Τουλάχιστο αυτή την φορά χάρηκα που τα τσούγκρισαν 2 θηρία. Έτσι, ζημιές και χαλάσματα. Το πόρισμα θα είναι συνυπαιτιότητα, συνεπώς οι ασφάλειες θα τους πουν: παιδάκια ο καθένας τις ζημιές του !!!

Comments are closed.