Σόκαρε όλο το διαδίκτυο με το παράξενο δώρο που έδωσε στο αγόρι της. Μόλις δείτε τι ήταν, θα τα χάσετε! [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
560b4c5f456bef85d0773d125d9fcb07

Αυτοί είναι η 16χρονη Ρίγκαν Λι και ο 18χρονος Γκάρετ Γκίσομ, ένα ζευγάρι από την Γεωργία.

Η Λι είπε ότι στις αρχές της σχέσης τους περνούσε δύσκολες στιγμές. Έτσι, ο Γκίσομ της έδωσε την Βίβλο του και υπογράμμισε ένα από τα αγαπημένα του εδάφια. Αυτή ήταν μια στιγμή έμπνευσης για την ΛΙ, η οποία ξεκίνησε ένα σημαντικό έργο αγάπης: διακόσμησε μια ολόκληρη Βίβλο για τον Γκίσομ.

Αυτοί είναι η 16χρονη Ρίγκαν Λι και ο 18χρονος Γκάρετ Γκίσομ, ένα ζευγάρι από την Γεωργία.

Η Λι είπε ότι στις αρχές της σχέσης τους περνούσε δύσκολες στιγμές. Έτσι, ο Γκίσομ της έδωσε την Βίβλο του και υπογράμμισε ένα από τα αγαπημένα του εδάφια. Αυτή ήταν μια στιγμή έμπνευσης για την ΛΙ, η οποία ξεκίνησε ένα σημαντικό έργο αγάπης: διακόσμησε μια ολόκληρη Βίβλο για τον Γκίσομ. Νεαρή χάρηκε που το αγόρι της της έκανε δώρο μία τσάντα…6 εβδομάδες μετά νιώθει αφόρητους πόνους…Αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί ήταν φρικτό!

“Σκέφτηκα ότι η Βίβλος θα ήταν ένα γλυκό, πραγματικά αγνό δώρο”, είπε. “Και γνωρίζοντας το αγόρι μου, ήξερα ότι θα την λάτρευε ακόμα περισσότερο αν την διακοσμούσα.”

Κι έτσι το έκανε.

Όταν κοινοποίησε φωτογραφίες με το αποτέλεσμα στο Twitter, ο κόσμος έπαθε πλάκα.

“Φίλε… αυτό είναι αγάπη”, έγραψε κάποιος. Κάποιοι ξεχώρισαν τα αγαπημένα τους σχέδια.

Αλλά οι περισσότεροι είπαν απλά ότι είναι υπέροχο.

Η Λι είπε ότι δέχτηκε πολλή αρνητικότητα από κόσμο γιατί ζωγράφισε πάνω στην Βίβλο. Αλλά γενικότερα, είχε πολλή υποστήριξη για το εγχείρημα της.

Και το σημαντικότερο: ο φίλος της το λάτρεψε.

sokare_olo_to_diadik__7 sokare_olo_to_diadik__6 sokare_olo_to_diadik__5 sokare_olo_to_diadik__4 sokare_olo_to_diadik__3 sokare_olo_to_diadik__2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: