Σωματείο για την.. “Μακεδονική” γλώσσα αναγνώρισε πρωτοδικείο στην Φλώρινα – Το σχόλιο των “ΕΛΛΗΝΩΝ”

Κοινοποίηση:
mathima

Δυστυχώς ο Ελληνισμός βάλλεται όχι μόνο από τους εξωτερικούς εχθρούς, που τους γνωρίζουμε όλοι, αλλά και από τους εσωτερικούς. Έτσι λοιπόν, είχαμε το εξής τραγελαφικό: πρωτοδικείο στην Φλώρινα να εγκρίνει σωματείο που σκοπό έχει την διατήρηση και καλλιέργεια της «μακεδονικής» γλώσσας στην Ελλάδα. Η απόφαση του πρωτοδικείου Φλώρινας έρχεται ως συνέχεια της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως ήταν φυσικό ο Ζάεφ υποδέχτηκε με πανηγυρισμούς το συγκεκριμένο…κατόρθωμα των Ελληνικών αρχών. Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που υπέγραψε, όσο και τον νυν πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που τήρησε απαρέγκλιτα την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Χέρι χέρι προχωρούν στην εθνική μειοδοσία Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Θρηνούμε την χαμένη αθωότητα όσων ψήφισαν ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας ότι η ΝΔ θα πράξει το εθνικό της καθήκον και θα τηρήσει την διεθνή νομιμότητα καταργώντας την ΠΑΡΑΝΟΜΗ συμφωνία των Πρεσπών.

Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του μπλε ΣΥΡΙΖΑ. Μονόδρομος η καταγγελία της επαίσχυντης και παράνομης συμφωνίας των Πρεσπών και αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ με ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία.

ΕΛΛΗΝΕΣ – Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. 1.11.2022

    Από πότε υπογράφει η Ελλάδα συμφωνίες στη «Μακεδονική Γλώσσα»;

    Ο Σκοπιανός πρόεδρος Ζόραν Ζάεφ πανηγυρίζει για την αναγνώριση της «Μακεδονικής Γλώσσας» από την Ελλάδα, αφού όπως υποστηρίζει υπογράφηκε συμφωνία της χώρας του με την Ευρωπαϊκή Ένωση γραμμένη σε αυτή. Η συγκατάθεση της Αθήνας που «διαφημίζει» ο Ζάεφ και οι απαντήσεις που απαιτούνται από την ελληνική πλευρά.

    https://www.google.com/amp/s/www.newsbomb.gr/bomber/story/1366813/apo-pote-ypografei-i-ellada-symfonies-sti-makedoniki-glossa/amp

    Υ.γ. Προπαρασκευαστικες πραξεις Εσχατης Προδοσιας!

  2. Θα κάνετε κανένα σοβαρό ρεπορτάζ για αυτό το θέμα ή θα το αφήσετε και εσείς να περάσει έτσι; Ανοίγει η κερκόπορτα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα και εσείς ασχολείστε με ότι σας κατέβει. Σοβαρευτείτε.

  3. Κάποιος μεγάλος έλεγε …(δεν θα πω ποιος ..να ανατρέξετε στην Ελληνική Ιστορία και θα τον βρείτε..!) :
    <> .ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει…!! Συμφωνώ απόλυτα.

Comments are closed.