“Σωματέμποροι και σκορδάδες”. Μόνον που δεν του φίλησαν τα π@π@ρι@, οι Καλαματιανοί. Πάντα φημίζονταν -μερικοί- για την “φιλοξενία” τους.

Κοινοποίηση:
pavlopoulos

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα, και ειδικότερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, παρακολούθησε και φέτος την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Της Ακολουθίας χοροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, την οποία παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μαζί με πλήθος πιστούς σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Πρόεδρος έσπασε το πρωτόκολλο και χαιρέτησε Καλαματιανούς συμπολίτες του, οι οποίοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα.

Νωρίτερα, το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας, όπου ενημερώθηκε για τις δυο εκθέσεις που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο.

Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Ανάστασης επίσης στην Καλαμάτα, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Να συγχαρούμε, μερικούς Καλαματιανούς που αντί να τον πλακώσουνε με τα γιαούρτια, του απέδωσαν και τιμές. Και του χρόνου δούλοι, παιδιά. Τώρα που θα σας φτιάξει και το δρόμο για Κόστα Ναβαρίνο, να μην ξεχάσετε να του φιλήσετε και τ’ αχαμνά. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Με κάτι τέτοιους μαλάκες κινδυνεύουν ο καλαματιανοί να γίνουν χειρότερα και απο τους κρητικούς.Ευτυχώς που ακόμα υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι είναι πραγματικά πατριώτες και πρέπει να εξαφανίσουν αυτούς τους ραγιάδες

  2. Οι κατοικοι της Νιγριτας Σερρων κηρυξαν τον πιθηκα παυλοπουλο ανεπιθυμητο στην πολη τους , αρνηθηκαν μαλιστα να τον υποδεχθουν και δηλωσαν οτι δεν θα πληρωσουν τα εξοδα της επισκεψης και διαμονης του .Φυσικα ο πιθηκας δεν τολμησε να παει. . Ευγε!!!!
    Αλλα για εσας τους καλαματιανους μπινεδες φαινεται πως η Μακεδονια κειται μακραν….
    Ουυυ να μου χαθητε λιγουρια προδοτες τουρκοσποροι του κερατα!!!!!
    Μια κουραδα θα παρετε για την προδοσια σας.να το ξερετε.

  3. σατανιστής πρόεδρος κιναιδικής νεο-μπολσεβίκικης δημοκρατίας των νοτιοβαλκάνιων πρωην οθωμανών γραικο-πασοκτζήδων, η Κύπρος κείται μακράν οπότε πάνε να μαζέψουν καφέ στην Νικαράγουα που είναι πιο κοντά.

Comments are closed.