Σχολείο vs τηλεκπαίδευσης σημειώσατε 1! Τι έδειξε έρευνα που έκαναν μαθητές για τους μαθητές.

Κοινοποίηση:
sxoleio_ape

Η Ελλάδα είναι η χώρα με τις περισσότερες μέρες εγκλεισμού και τις λιγότερες μέρες σχολείου, γεγονός που έχει επηρεάσει τα παιδιά.

Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χρυσούπολης, πραγματοποίησαν έρευνα από τις 18 ως τις 23 Δεκεμβρίου με αντικείμενο “πώς σας έχει επηρεάσει η τηλεκπαίδευση”.

Στην έρευνα συμμετείχαν 171 μαθητές – μαθήτριες από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και από αυτή προέκυψαν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

72% των μαθητών προτιμάει το σχολείο

73% πεθύμησαν το σχολείο και τους λείπουν οι φίλοι τους

Η πνευματική κούραση είναι μεγαλύτερη με την τηλεκπαίδευση, ενώ η σωματική μικρότερη

Στεναχωριούνται που περνάνε τόσες ώρες μπροστά σε μια οθόνη (61%) και η συντριπτική πλειοψηφία καταλαβαίνει καλύτερα το μάθημα στο σχολείο (83%).

Στα ενδιαφέροντα και το γεγονός πως ξυπνάνε πέντε λεπτά πριν το μάθημα, ενώ κατά τη διάρκειά του μπορεί να στέλνουν μηνύματα σε φίλους, να τρώνε και να πίνουν ή ακόμα και να… κοιμούνται.

Δείτε τα γραφήματα:

ereuna1ereuna2 ereuna3 ereuna4 ereuna5 ereuna6 ereuna7 ereuna8 ereuna9 ereuna10 ereuna12 ereuna13

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μπράβο στα παιδια αλλά στείλτε το και στην υπουργό παιδιας μπας και ξεστραβωθει γιατί κακά τα ψέματα όλο αυτό είναι ένα φιάσκο με την τηλεκεπεδευση γιατί κακά τα ψέματα από τον Αρσένη (τότε υπουργό παιδιας) η εκπαίδευση δεν υπάρχει αλλά εμείς τότε με καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα τον κάναμε να παραιτηθει σε μια νυχτα στο χέρι σας είναι να την κάνετε να φυγει νυχτα

Comments are closed.