Συσχετισμοί CERN και σήραγγας Gotthard με όσα ζούμε σήμερα…Ένα video που πρέπει να δεις…

Κοινοποίηση:
Sysxetismoi-cern-kai-siraggas-gotthard-me-osa-zoume-simera

Μια σουρεαλιστική τελετή για το άνοιγμα της Ελβετικής κατασκευής του αιώνα. Τα «θεαματικά» εγκαίνια στο Παλάτζιο της Ελβετίας. Τα θυμάστε; Δείτε τα πάλι μήπως τώρα καταλαβαίνετε περισσότερα πράγματα για αυτά που μας προετοίμαζαν να ζήσουμε…

Πώς συσχετίζονται τα δύο γιγάντια υπόγεια έργα που έχουν και τα δυο έδρα τους την Ελβετία;

Για το μεγαλύτερο τούνελ του κόσμου Gotthard, μήκους 57 χλμ. και το άλλο τούνελ του CERN, το μεγαλύτερο έργο μηχανικής στον πλανήτη, το μεγαλύτερο έργο κβαντικής φυσικής, αφιερώθηκαν σε αμφότερα αστρονομικά ποσά και είναι και τα δυο τόσο αμφιλεγόμενα για τη χρήση και το σκοπό τους.

Παλιό θέμα θα μου πείτε, αλλά και σύγχρονο συνάμα μπροστά στην εμφανή ανάγκη τους να εντυπώσουν στο υποσυνείδητό μας τη σκοτεινιά και τη σατανοπληξία που αυτοί έχουν κάνει θρησκεία τους.

Πηγή: ellinikiafipnisis.blogspot.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τί λες μωρή; Όλο σατανιστικά σύμβολα είναι το βίντεο, μας τα πετάνε στα μούτρα. Πιο καθαρά δεν λέγονται.

  2. Συμφωνώ. Είναι αποκρυφιστικές τελετές. Έδειξε και το αρνί, τον αμνό του Θεού. Ο εκφωνητής είπε ότι ήταν νεκρό. Τί βιάζονται; Ο Αβαδδών, ο εξολοθρευτής άγγελος, ο άγγελος του θανάτου, όταν έρθει η ώρα, στην πέμπτη σάλπιγγα, θα ανοίξει το πηγάδι της αβύσσου και θα βγουν οι δαίμονες. Νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν; Αυτούς θα βασανίσουν οι δαίμονες, όχι τους ανθρώπους του Θεού. Η μεγάλη ακρίδα στο τέλος του βίντεο συμβολίζει τις ακρίδες της Αποκάλυψης στην πέμπτη σάλπιγγα. Το Σέρν στην Ελβετία δεν είναι; Στο βίντεο ειπώθηκε ότι είναι στη Γαλλία. Εωσφόρος λεγόταν πριν την πτώση του, τώρα λέγεται Σατανάς. Ο χρόνος είναι του Σατανά ο Νόμος μετά την πτώση των πρωτόπλαστων. Θέλουν να τον νικήσουν, να καταργήσουν τον χωροχρόνο, γι’ αυτό ψάχνουν τις πύλες.

  3. Π@παριες καμαρωτες… Κάτι τεμπέληδες ινφλουενσερ του YouTube βγάζουν φράγκα από κάτι τέτοια κατασκευασμένα θέματα… Βλέπε Βασούλα και αγγούρια κολοκύθια γεμιστά…

Comments are closed.