Συρία: Τουρκόφιλοι τζιχαντιστές απήγαγαν 16χρονη κουρδικής καταγωγής, την βίασαν και την σκότωσαν επειδή..! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ce9aceb1cf84ceb1ceb3cf83cf83

Οι θηριωδίες των Τούρκων εισβολέων και των συνεργατών τους τζιχαντιστών δεν έχουν τέλος στη Β Συρία. Μια 16χρονη κουρδικής καταγωγής ονόματι Melek από το Afrin αρνήθηκε να παντρευθεί έναν τζιχαντιστή των οργανώσεων που υποστηρίζει ο εισβολέας Ερντογάν και την απήγαγε μαζί με ομοϊδεάτες του πριν κάποιες βδομάδες.

Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στην περιφέρεια Χαλεπίου στις 7/6/20.Το τι υπέστη στα χέρια των απαγωγέων της πριν της κλείσουν το στόμα είναι εύκολο να το διανοηθεί κανείς. Αυτή είναι η ζωή στη σκλαβιά αυτή είναι η καθημερινότητα στη νεοθωμανική κατοχή με την απόλυτη ανοχή της διεθνούς κοινότητας.Κούρδικη πηγή διαβεβαιώνει πως το θύμα βιάστηκε πριν δολοφονηθεί….Η κοπέλα ήταν η Mala(e)k Nabih Khalil Jumah και το σώμα της βρέθηκε από τους κατοίκους του χωριού Darwish της περιοχής Shara. Οι απαγωγείς, βασανιστές και δολοφόνοι της ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Sultan Murad που στηρίζει με κάθε μέσο η Άγκυρα..

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Που ειναι τα τσογλανια που ειχαν ξαπλωσει στον λευκο τον Πυργο για τον πορνοσταρ Φλοιντ, να ξαπλωσουν και τωρα για την κοπελιτσα που την βιασαν και την εκτελεσαν τα κτηνη οι τουρκοσποροι;;;;;;;; Που εισαστε ρε παραπλανημενα ατομα;;;;;;; Μονο αν ηταν καποια λεσβια θα χαλουσατε τον κοσμο!!!!!!!! Τετοια κτηνη σαν κι’ αυτα που βιασαν και σκοτωσαν αυτο το κοριτσι ειναι γεματη η Ελλαδα………επενδυτες, τζιχαντιστες και πρακτορες, που κουβαλησαν στην χωρα αυτοι που ψηφιζετε!!!!!!!!! Οταν ο μη γενοιτω αρχισει το…….πανηγυρι απο αυτους μεσα στην χωρα, ουτε καν να το σκεφτητε, ποσο μαλλον να το κανετε, να ξαναξαπλωσετε μπρουμυτα στον Λευκο τον Πυργο η οπουδηποτε αλλου, γελοιοι!!!!!!!

    1. Για τον κωλοαραπη μέχρι λαϊκό προσκύνημα , για αυτή ούτε δάκρυ.

  2. Οι femmen που είναι! Οι σαλλονικιες αχλαδοκωλες lgbd που; Δεν θα διαμαρτυρηθούν για το αγγελούδι; Κρίμα μικρό κορίτσι, κρίμα.

  3. Βάρβαροι.Θα έρθει η ώρα σας.
    Τα σαπιοκαναλα που είναι να τα δείχνουν αυτά κάθε μέρα.
    Που ήταν όταν μαχαίρωσαν τον Έλληνα προχθές στο νησί.
    Την εισβολή και πυροβολισμό σε πορεία διαμαρτυρίας στην Αμερική για τον Αφρικανο το είχαν πρώτο θέμα σήμερα.Και αν θέλουμε το πιστεύουμε .Γιατί ο οδηγός βγήκε ανενόχλητος από το αυτοκίνητο και μετακινήθηκε στο πλήθος;Μόνο ένας και αυτός Αφροαμερικανός πήγε να τον σταματήσει με τα χέρια του;
    Δεν είχε κανεις άλλος εκεί όπλο να του ρίξει;
    Και έδειξαν και άλλο ένα βίντεο με αφροαμερικανο να τον ψήνει αστυνομικός με τειζερ.
    Φανταστείτε τι πόλεμο δέχεται ο Τραμπ από τα μέσα εκεί.
    Μόνο ότι πουν τα αφεντικά τους προβάλουν συνέχεια.
    Υποχθόνια όντα.

  4. Αφού δεν μπορούσε να την έχει αυτός τότε δεν θα την έχει κανείς. Κρίμα το κοριτσακι

  5. Στεφανε ! Δειχνε οσο μπορεις περισσοτερα ωστε η μελλοντικη αντισταση των στρατιωτων μας να ειναι σκληροτερη απο αυτην των Ιαπωνων στην Iwo Jima η στην Saipan στον ΒΠΠ.

  6. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ; ΟΥΤΕ ΝΕΓΡΟΕΙΔΕΣ ΠΟΡΝΣΤΑΡ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ.

    1. εσυ εισαι πολύ πιο γλοιωδης, και μη χρησιμοποιοεις το nick μου, ανοητε φασιστα

      1. Έλλην απ’ τα lidl μεγαλύτερο γλοιώδη καθίκι από σένα δεν ξανάδε ο τόπος όλος φασιστερέ

      2. ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΣΤΗ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

  7. Θα φιλησει κανεις τα πατωματα στη Θεσσαλονικη για διαμαρτυρια…? Φοβαμαι οτι θα τα ζησουμε και εδω αυτα συντομα!

  8. Θα διαμαρτυρηθεί κανείς ; Θα ξεσηκωθούν οι … “ειδικοί” ;

Comments are closed.