Συντριβή στην Πόλη από την «Φενέρ» για τον αποκαρδιωτικό Παναθηναϊκό (107-77)

Κοινοποίηση:
Φενέρ - ΠΑΟ 107-77

Την συντριβή από την Φενέρμπαχτσε με 107-77 γνώρισε ένας αποκαρδιωτικός Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις άσχημες εμφανίσεις παρουσιάζοντας αμυντική ανεπάρκεια βλέποντας το ρεκόρ τους στη φετινή Ευρωλίγκα να πέφτει στο 2-6.
Πολύ δυνατά ξεκίνησε η Φενέρ την αναμέτρηση. Με τον Καλάθη να δημιουργεί και τον Μότλει κύρια πηγή σκοραρίσματος η τουρκική ομάδα προηγήθηκε 13-5 στο 5’. Η αντίδραση του «Τριφυλλιού» όμως υπήρξε άμεση. Με τους Ουίλιαμς και Μπέικον να αναλαμβάνουν δράση στο σκοράρισμα, ο Παναθηναϊκός προσπέρασε 22-25 με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου .
Η δεύτερη περίοδος όμως ανήκε εξ’ ολοκλήρου στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν αισθητά στην άμυνα και με τους Έντουάρντς και Μαχμούτογλου να πυροβολούν από την περιφέρεια έκανε ένα σερί 11-0 προσπερνώντας 33-25 στο 14’, για να κλείσει το πρώτο μέρος με διαφορά 15 πόντων (55-40).
Τα πράγματα χειροτέρεψαν για τους «πράσινους» στην καταστροφική τρίτη περίοδο, όπου μόνο ο Μπέικον επέπλευσε από την γενικότερη μετριότητα. Την ώρα όπου η άμυνα και οι Λι, Γκουντάιτις και Πονίτκα αποτελούσαν την …αχίλλειο πτέρνα. Με τον Κλαάθη να δίνει ρυθμό και να σκοράρει και τους Ουίλμπεκιν – Έντουάρντς να έχουν πάρει .. φωτιά η Φενέρ έκλεισε την τρίτη περίοδο νε διαφορά 23 πόντων (78-55). Η κατηφόρα συνεχίστηκε στην τέταρτη περίοδο με την διαφορά να φτάνει τους 35 (106-71) πριν το τελικό 107-77.
Τα δεκάλεπτα: 22-25, 55-40, 78-55, 107-77

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. τελευταια εκανε την ομαδα απο φυγοστρατος…. σημερα τον εκτελεσε ο Καλαθης

  2. καθε σφαλιαρα για τον καταστροφεα του ελληνικου μπασκετ ειναι νικη για τον πολιτισμο

  3. Δημήτρη γιαννακόπουλε, πέρσι σου φταίγανε διαμαντίδης και Αλβέρτης, οι σημαίες του συλλόγου. Έφερες τον πεδουλάκη που τον έχεις διώξει 3 φορές! Όταν είσαι εξαφανισμένος όπως ήταν παλιά ο τζίγγερ, οι 30άρες θα πέφτουν σύννεφο. Ή βγες μπροστά και σπρώξε λεφτά(όπως ο Παύλος και ο Θανάσης) ή πούλα. Φτάνει πια η ομηρία του εξάστερου. Και στο λέει κάποιος που σε αγάπαγε αλλά πλέον αγανάκτησε. Σεβάσου τον πατέρα σου και τον Θανάση και βγες μπροστά φέρνοντα παιχταράδες, αλλιώς πούλα! Και φέρε πίσω Διαμαντίδη-Αλβέρτη, δεν σου φταίνε αυτοί που είχες προπονητές βόβορα και πρίφτη και από τα χαμηλότερα μπάτζετ της ευρωλίγκας. Φτάνει πια η ομηρία του εξάστερου.

Comments are closed.