Συντάξεις Ιουλίου: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές σε ΙΚΑ, ΟΓΑ και Δημόσιο

Κοινοποίηση:
ευρω

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου ξεκινάει η πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου από τον e-ΕΦΚΑ.
Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ έχει εγκρίνει τις παρακάτω ημερομηνίες για την καταβολή των συντάξεων Ιουλίου:

Οι συνταξιούχοι από τα πρώην ταμεία ΟΑΕΕ, OΓA, NAT, ETAA, ETAT, ETAΠ-MME KAI ΔEH θα πληρωθούν στις 27 Iουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα.

Οι συνταξιούχοι από τα πρώην ταμεία IKA-ETAM, TPAΠEZΩN, OTE, ΛOIΠΩN ENTAΣΣOMENΩN (TΣEAΠΓΣO, TΣΠ-HΣAΠ) και ΔHMOΣIO, που ο AMKA τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν στις 28 Iουνίου 2022, ημέρα Τρίτη.

Οι συνταξιούχοι από τα πρώην ταμεία IKA-ETAM, TPAΠEZΩN, OTE, ΛOIΠΩN ENTAΣΣOMENΩN (TΣEAΠΓΣO, TΣΠ-HΣAΠ) και ΔHMOΣIO, που ο AMKA τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν στις 29 Iουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σκατα ενημέρωση. Το ΝΑΤ πλήρωσε σήμερα σαινια.. ότι μαλάκια πουν να την μεταδώσετε αμάσητα. Φαντάζομαι τι γίνεται με όσα γράφετε.. Δεν χρειάζεται να το ανεβάσετε, αλλά λίγο προσοχή, όχι ότι να’ναι.

    1. Φίλε ,πρέπει να γνωρίζεις οι οποιεσδήποτε συντάξεις όταν είναι να πληρωθούν ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ μπίνουν στα ΑΤΜ (τελευταία εργάσιμη ημέρα των τραπεζών) Παρασκευή μετά τις 18:00 γιατί Σαββατοκύριακο είναι κλειστές.

Comments are closed.