Συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών στο Ναύπλιο ο καταζητούμενος τζιχαντιστής(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
DSC_0176

Με συνοδεία ισχυρής πάνοπλης αστυνομικής δύναμης προσήχθη στο εισαγγελέα Ναυπλίου στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου ο υπήκοος Τατζικιστάν μέλος του ISIS που συνελήφθη  σε τυχαίο έλεγχο κοντά στην Τρίπολη και ο οποίος καταζητείτο διεθνώς.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του κοντά στην Τρίπολη, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε «ερυθρά αγγελία», δηλαδή καταζητείτο διεθνώς.

Η σοβαρή υπόθεση του τζιχαντιστή εξετάζεται από κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που έχει αναλάβει τις έρευνες.

Τι έχει συμβεί:

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία της Αργολίδας μετά τη σύλληψη στελέχους του ISIS στην Πελοπόννησο και ην μεταφορά του στο Ναύπλιο.

Πρόκειται για υπήκοο Τατζικιστάν, ο οποίος έχει γεννηθεί το 1993. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς κοντά στην Τρίπολη, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε «ερυθρά αγγελία», δηλαδή καταζητείτο διεθνώς.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του σε διαμέρισμα που είχε παραχωρηθεί στην οικογένεια από μη κυβερνητική οργάνωση. Το 2017, ο άνδρας είχε καταγραφεί στη Μόρια της Λέσβου -όπου είχε περάσει από την Τουρκία- και του χορηγήθηκε πολιτικό άσυλο. Ακολούθως, μετέβη στην Τρίπολη.

Σε βάρος του, έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα από το Τατζικιστάν. Βάσει του εντάλματος, θεωρείται υψηλόβαθμο στέλεχος του ISIS.

Ο ίδιος, πάντως, ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του είναι αδερφή του αρχηγού της αντιπολίτευσης στο Τατζικιστάν και ότι εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα για εσωτερικούς πολιτικούς λόγους.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν βρίσκεται σε λίστες υπόπτων ελληνικών και διεθνών υπηρεσιών ασφαλείας για συμμετοχή στον ISIS.

Η υπόθεση εξετάζεται και από κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, με τον 27χρονο να περνά την πόρτα της εισαγγελίας Ναυπλίου το μεσημέρι της Πέμπτης κάτω από δρακόντια μέτρα .

argolikeseidhseis.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η πρόληψη απαιτεί αποτρεπτική ισχύ, χρειάζονται νόμοι, ανάλογοι της εγκληματικότητας. Το πρώτο υπάρχει, το δεύτερο είναι σε τέλμα.

  2. Στειλτε τον στην Κουμουνδουρου να τον κανουν Ευρωβουλευτη τον……κατατρεγμενο προσφυγα!!!!!!!!!!

  3. Δώσαμε ασυλο σε επικυρυγμενο τζιχατζιστη; εντελώς μπανανια

  4. Η σύζυγος του αδερφή του αρχηγού της αντιπολίτευσης στην χώρα του. Έχουν αφήσει τα υψηλά κλιμάκια της χώρα τους στα οποία ανήκουν έρχονται στην Ελλάδα με βεβαρημένο ιστορικό, εννοείτε ότι δεν δηλώνουν ποιοι είναι καθώς έχουν χάσει όπως πάντα τα έγγραφα τους, το παίζουν κακομοίρηδες για τζάμπα διαμονή και σίτιση. Τα χρήματα τους θα τα χρησιμοποιήσουν όταν εδραιωθούν για τα καλά για μεγαλοεπενδυσεις του τύπου πληρώνω και έλεγχω από δικαστικές αρχές μέχρι και εκλογικες υποψηφιότητες.Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να αλλοτριωνουν την χώρα , να την ξεπουλανε και να αντικαθιστουν τον πληθυσμό της. Αυτοί είναι οι εγκληματική οργάνωση που διοικούν κάνοντας πλάτες σε οτιδήποτε εξοντώνει αυτόν τον τόπο.

  5. <> Αφού υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης, πως η ΜΚΟ του έδωσαν επίδομα, χαρτιά και σπίτι, μήπως πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν.?
    Φανταστείτε πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν δίπλα μας με επίσημα χαρτιά που τους έχουμε δώσει…!!!

  6. Αυτοί είναι οι “πρόσφυγες”, οι κατατρεγμένες οικογένειες με τα παιδιά και τις μωρομάνες…. Οικογένειες τζιχαντιστών που έχασαν τον πόλεμο και το έσκασαν για να γλιτώσουν και να φτιάξουν τον νέο ISIS στην Ευρώπη για να μας παίρνουν τα κεφάλια στο δρόμο….

  7. Έχουμε γεμίσει από τέτοια κτήνη και τους έχουμε δώσει και άσυλο και σπίτια και επιδόματα και ιθαγένειες. Αυτοί είναι οι κακόμοιροι πρόσφυγες που έρχονται με τις γυναικούλες και τα παιδάκια τους εδώ και κάποιοι Δημητράδες και Κωνσταντίνου τους θέλουν εδώ και μιλάνε και για ανθρώπινα δικαιώματα. Ανθρώπινα δικαιώματα σε εγκληματίες πολέμου και ανθρωπόμορφα κτήνη σαν τους τσιχαντιστές δεν υπάρχουν. Θα έπρεπε να τον έχουμε κρεμάσει ήδη στο Σύνταγμα προς παραδειγματισμό των υπολοίπων που τριγυρνούν ανάμεσα μας και μια μέρα θα μας παίρνουν το κεφάλι όπως έπαθε και ο καθηγητής στη Γαλλία… Όσο για την ΜΚΟ που του έδωσε και σπίτι, γιατί δεν την έχουν τσακώσει ακόμη να πάνε ισόβια ως εγκληματική οργάνωση για υπόθαλψη εγκληματιών;

  8. Ποια είναι η ΜΚΟ;;;;….. Ποιοι είναι από πίσω;;;;…. Πρέπει να συλληφθούν και αυτοί για συγκάλυψη τρομοκρατών…

  9. Σε πόσους τέτοιους εχουν δώσει σπίτια και τους κρυβουν τα ΜΚΟ, διαλύστε τα ΜΚΟ να σωθούμε

Comments are closed.