Συνεχείς εξελίξεις – Αλέξης Κούγιας: «Αυτά που ακούγονται είναι μύθος – Καταθέσαμε αίτηση ακυρότητας»

Κοινοποίηση:
11

Καταθέσαμε αίτηση ακυρότητας, είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, κατά την έξοδο του από το ανακριτικό γραφείο που πήγε προηγουμένως με τον εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη.

Μία δικογραφία μόλις 10 σελίδων, είπε πως είναι η δικογραφία και την περιγράφει ως αναξιόπιστη. Ακόμη, είπε ότι, «μαζί με τον κ. Λιγνάδη εμφανιστήκαμε στον ανακριτή με σκοπό να καταθέσουμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας γιατί ο εισαγγελέας περιόρισε το υλικό μόνο στην κατάθεση των φερόμενων ως θυμάτων. Μπορεί ο εισαγγελέας να περιοριστεί στο υλικό και να ασκήσει ποινική δίωξη όταν είναι αυτόφωρη διαδικασία ή ο φερόμενος ως δράστης να κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Ο πελάτης μου ζήτησε να εξεταστεί ως ύποπτος αφού προηγουμένως λάβει το υλικό για να μελετήσει την υπόθεση. Ο πελάτης μου δήλωσε και την κατοικία του στην οποία μένει τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά ο πελάτης μου συνελήφθη. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολές μου είναι δύο και αφορούν μία δικογραφία 10 φύλλων».


11 12

Η δικογραφία:

11 12 13v 14 Do

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. FX, νομίζω ότι ζητάει εξαίρεση όλων των θεσμικών οργάνων που ενεπλάκησαν μέχρι τούδε στην εξέταση της υπόθεσης παιδεραστίας, γιατί κάνει λόγο για ΑΠΌΛΥΤΗ ΑΚΎΡΩΣΗ.

    Νομίζω ότι ο Κούγιας φάσκει και αντιφάσκει γιατί αφενός καταθέτει την ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας με το σκεπτικό ότι ο πελάτης του δεν εκλήθη μετά την άσκηση μήνυσης ή έγκλησης εις βάρος του, σε διάστημα πέντε ημερών, σύμφωνα με το νόμο, πριν την έναρξη της προκαταρκτικής εξέτασης και αφ’ ετέρου κατέθεσε αίτημα εξέτασης του πελάτη του εφόσον τού αποδοθεί από πριν ολόκληρη η δικογραφία. Δηλαδή λέει ότι ακόμη κι αν ο εισαγγελέας είχε καλέσει, βάσει νόμου, εμπρόθεσμα τον πελάτη του, πέντε μέρες πριν, πάλι δεν θα είχε καταθέσει λόγω ελλιπούς δικογραφίας. Δηλαδή το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.

    Ο δεύτερος όρος για να κληθεί κάποιος να καταθέσει είναι εάν
    κατά τη διενέργεια της προκαρκτικής εξέτασης τού αποδοθούν(μάλλον από την εξέταση άλλων μαρτύρων) αξιόποινες πράξεις. Πώς θα κληθεί το πρόσωπο αυτό πέντε μέρες πριν για να καταθέσει αφού κατά τη διεξαγωγή της, εκπρόθεσμα, ενεπλάκη το όνομά του;

  2. ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ…… ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΗΔΗ ΑΘΩΟΣ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ.

  3. 300 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟΝ Μ@ΛΑΚΑ ΚΟΥΓΙΑ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΒΛΑΚΑ

  4. Ο Κουγιας και για την συκοφαντια της πολυιδιοκτησιας ηταν σιγουρος οτι ο Σαββιδης θα καταδικαστει.Ο Σαββιδης ομως δικαιωθηκε πανηγυρικα ! Δεν ειναι Θεος ο Κουγιας! Και επειδη δεν υπαρχει στην αλλη ακρη καποιος μαρτυρας / κατηγορος πραγματικα να βγαλει στη φορα το σκανδαλο Λιγναδη με ολες τις προεκτασεις του -ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΑΝ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΟΥ ”PEDOPHILE RING” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΙΛ WHAT APP VIPER ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ .

  5. Δε σε ξέρω δε με ξερεις, υποφέρω και υποφερεις. Μιλαμε για ατελείωτα χαστούκια όλοι τους.

  6. Δηλ συγνωμη κι ολα αλλα πιστευει κανενας μας οτι με αυτα τα στοιχεια και ισως και αλλα 5 να προκυψουν στην πορεια , ο Λιγναδης θα καταδικαστει??? Πιστευε κανενας Αμερικανος οτι προτου ο Julian Assange θα μπορουσε να κανει την Χιλαρι να χασει τις εκλογες απο τον Τραμπ? Κανενας φυσικα ! Οταν ομως εβγαλε τα μαιλ της στη φορα που υποκινουσαν πολεμο με το Ιραν σε συνεργασια με την Σαουδικη Αραβια τοτε η Χιλαρι ΜΠΟΥΜ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ! …Εννοειται οτι με δικηγορο Κουγια (οπως αντιστοιχα Κεχαγιογλου -Καπερμαρο κτλ κτλ ) οποιοσδηποτε εν δευναμει κατηγορουμενος εχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να αθωωθει! ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ! ΩΣ ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ WIKILEAKS ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΙΓΝΑΔΗ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ! ..ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ! ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! ΓΙΝΕ Ο ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

  7. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟΤΕ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο “ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ??? ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ???

  8. Ο/Η ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ: ΖΉΤΗΣΕ ΕΞΑΊΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ! ΣΚΟΥΛΉΚΙ ΛΙΓΝΆΔΗ, ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΣΕ ΘΈΣΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΊΣ, ΜΌΝΟ ΝΑ ΥΠΑΚΟΎΣ! λέει:

    Δηλαδή κατέθεσε ένσταση ακυρότητας του εισαγγελέα λόγω τους ελλιπούς υλικού της δικογραφίας που έχει δικαίωμα να περιορίσει μόνο όταν ασκηθεί ποινική διώξη με αυτόφωρη διαδικασία ή αν ο εν αμφισβητήσει δράστης είναι ύποπτος φυγής; Επίσης ο δράστης προέβαλε τον όρο να παραλάβει ολόκληρη την δικογραφία για να δεχτεί να εξεταστεί!

    1. ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ: ΖΉΤΗΣΕ ΕΞΑΊΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ! ΣΚΟΥΛΉΚΙ ΛΙΓΝΆΔΗ, ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΣΕ ΘΈΣΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΊΣ, ΜΌΝΟ ΝΑ ΥΠΑΚΟΎΣ!24|02|2021 στις 14:22
      Δηλαδή κατέθεσε ένσταση ακυρότητας του εισαγγελέα λόγω τους ελλιπούς υλικού της δικογραφίας που έχει δικαίωμα να περιορίσει μόνο όταν ασκηθεί ποινική διώξη με αυτόφωρη διαδικασία ή αν ο εν αμφισβητήσει δράστης είναι ύποπτος φυγής; Επίσης ο δράστης προέβαλε τον όρο να παραλάβει ολόκληρη την δικογραφία για να δεχτεί να εξεταστεί!
      “O KOUGIAS ,DEN EHI KANENA NOMIMO DIKEOMA NA ZITISI EKSERESI TOU ISANGELEA, INE ,KE IPARHOUN IPARKTA STIHIA KAKOPIIMENON PEDION, O KOUGIAS KE O KATHE KOUGIAS ,OTAN ZITAI AKIROSI DIKOGRAFIAS, PREPI PROTA APO OLA NA KANI KATATHESI EFTHINIS, DILADI, ANALAMBANI KE APODEHETE PROSOPIKA TIN EFTHINI GIA OLES TIS KAKOPIISIS PEDION TOU PELATOU,KE TIS ERHOMENES KAKOPIISIS………, INE SE THESI O KOUGIAS NA KATATHESI AFTIN TIN ETISI APODOHI EFTHINIS? AN NE TOTES NA TO KANI ,KE I ISANGELIS IPOHREONETE NA ANANGILI TIN DILOSI ANALABI EFTHINIS KOUGIA AMESOS STIN DIMOSIOTITA……KE O KOUGIAS THA KATAZITITE OS PROSTATIS PEDERASTON DIETHNES………
      O KOUGIAS MALON NOMIZI EHI NA KANI ME STIHIA DIKIS DIAZIGIOU,ITE PORTOFOLADON,ITE ITE ITE…
      (I ISANGELEAS NA SINEHISI SOBARA KE NA MIN FOBITHI KANENAN KOUGIA KE MI KOUGIA…,MA KANENAN!!! TO DIETHNES DIKEO,TO “UN”DIKEO PROSTASIA PEDION, INE MAZI ME TIN ISANGELEA ……….!!!)

Comments are closed.