Συνεχίζεται το άγριο “γλέντι” στα social media στον Κυριάκο για το «χαρτζιλίκι» των 150 ευρώ στους νέους

Κοινοποίηση:
Καταγραφή1

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να γίνει viral με τις ανακοινώσεις του για το «χαρτζιλίκι» 150 ευρώ σε νέους που θα αποφασίσουν να εμβολιαστούν.

Το διαδίκτυο έχει πάρει από χθες «φωτιά» και εμείς μαζέψαμε μερικά χιουμοριστικά βίντεο.

Αρχικά μπορείτε να δείτε το βίντεο του pronews.gr με τις προτάσεις μας για το πως θα ξοδέψετε καλύτερα τα 150 ευρώ.

Δείτε μερικά ακόμα βίντεο και φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ – ΓΥΦΤΟΙ – ΡΟΜΑ – ΑΦΓΑΝΟΙ – ΣΥΡΙΟΙ – ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ – ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ – ΣΟΜΑΛΟΙ – ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΙ – ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ – ΑΛΒΑΝΟΙ – ΡΟΥΜΑΝΟΙ – ΠΟΛΩΝΟΙ – ΚΛΠ – ΚΛΠ… ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ..???

  2. Δεν το κάνω γιατί το λέτε εσείς που βάλατε ακαταδίωκτο στους ψεύτες λοιμοξιολόγους. Τι φοβάστε άραγε; Γύρευε πόσα τους δώσατε κρυφά και είναι όλη μέρα στα κανάλια και ξεφτιλίζονται γιατί όλο τα αλλάζουν. Γύρευε πόσα τους δώσατε κρυφά όταν φανερά πάτε να δωροδοκήσετε τη νεολαία. Κανένας το μπόλι ρεεεεε. Και μαυρίστε τους στις εκλογές, να γίνουν ο νέος γιωργάκης του 4%.

  3. Εχεις απόλυτο δίκιο!!! Δυστυχώς έτσι είναι τά πράγματα…!!!

  4. Χαρτζιλικάκι 150€ για να εμβολιαστείς/δηλητηριαστείς κι αν δεν τα τινάξεις μέσα σε έναν μήνα, θα τα τινάξεις του χρόνου ή σε 3 χρόνια! Απώτερος σκοπός να μειωθεί δραστικά ο πληθυσμός της Ελλάδας και να αντικατασταθεί με πάκηδες/νέγρους/αλμπάνια κι όλα τα κόπρανα που συρρέουν με τις ευλογίες των εβραιόδουλων προσκυνημενων του Σορρος!
    Τρέξτε ζώα να σας μπολιάσουν, αντί να βγούμε όλοι να τα κάνουμε ΛΊΜΠΑ!
    ΗΛΙΘΙΕ ΛΑΕ!

Comments are closed.