Συνεχίζεται ο σάλος στην Φινλανδία – Τι λέει η Σάνα Μάριν για τον τραγουδιστή: «Δεν με φίλησε, ίσως μόνο στο μάγουλο»

Κοινοποίηση:
Σάνα Μάριν

Σε μια περίοδο που η Ευρώπη βρίσκεται σε αναταραχή λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα καθώς επικρίθηκε με το σκεπτικό ότι η συμμετοχή της στο πάρτι θα μπορούσε να επηρεάσει την ικανότητά της να εκτελέσει γρήγορα τα καθήκοντά της σε περίπτωση κρίσης.

«Αν υπήρχε κατάσταση κρίσης θα το γνώριζα πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου», είπε νωρίτερα το μεσημέρι μιλώντας σε συντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην πρωθυπουργική κατοικία και πρόσθεσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι καλά εξοπλισμένες για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε στρατιωτική κρίση που θα επηρέαζε τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα ερωτηθείσα αν θα ήταν ικανή να λάβει αποφάσεις το πρωί της Κυριακής, τόνισε ότι οι συναντήσεις της είχαν κανονιστεί εκ των προτέρων, για να συμπληρώσει ότι δεν θυμάται ούτε μια φορά που υπήρξε ξαφνική κατάσταση μέσα στη νύχτα και χρειάστηκε να μεταβεί στο πρωθυπουργικό γραφείο. Πρόσθεσε, δε, ότι είναι πάντα διαθέσιμη.

Την ίδια ώρα απαντώντας στο ερώτημα για το εάν θα μπορούσε να λειτουργήσει επαρκώς αν υπήρχε κατάσταση ανάγκης, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας επανέλαβε ότι οι συναντήσεις της γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και πως η απόδοσή της ήταν καλή. Πρόσθεσε ότι δεν είχε προγραμματισμένες συναντήσεις για το Σαββατοκύριακο, ενώ υπογράμμισε ότι αν είχε προκύψει ανάγκη, «θα είχα φύγει αμέσως για να αναλάβω τα καθήκοντα μου μέσα στη νύχτα».

Για το επίμαχο όσο και πολυσυζητημένο φιλί με τον τραγουδιστή, η Σάνα Μαρίν αρνήθηκε ότι ο τραγουδιστής τη φίλησε στον λαιμό. Εξήγησε ότι μιλούσε και ότι της μιλούσε και ότι ίσως τη φίλησε στο μάγουλο.

«Εάν με φιλήσει κάποιος στο μάγουλο, δεν υπάρχει κάτι απρεπές ή κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον σύζυγό μου», είπε στους δημοσιογράφους.

Υποβλήθηκα σε εξέταση ναρκωτικών

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης η Σάνα Μάριν παραδέχθηκε ότι υποβλήθηκε σε εξέταση για ναρκωτικά  μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που την έδειχναν να συμμετέχει σε ένα πάρτι με φίλους της. Παράλληλα, τόνισε ότι ουδέποτε έκανε χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών.
Η 36χρονη Μάριν είπε ότι η ικανότητά της να εκτελεί τα επίσημα καθήκοντά της παρέμεινε άθικτη το εν λόγω βράδυ του Σαββάτου και ότι θα έφευγε από το πάρτι αν χρειαζόταν να εργαστεί.

Τα βίντεο με την πρωθυπουργό να διασκεδάζει συντροφιά με γνωστούς Φινλανδούς καλλιτέχνες αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης αυτήν την εβδομάδα. Πολύ γρήγορα αναπαρήχθησαν από πολλά μέσα ενημέρωσης στη Φινλανδία και στο εξωτερικό.
«Τις τελευταίες ημέρες διατυπώθηκαν σοβαρές δημόσιες κατηγορίες ότι βρέθηκα σε έναν χώρο όπου γινόταν χρήση ναρκωτικών ή ότι εγώ η ίδια έκανα χρήση», είπε η Μάριν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Θεωρώ πολύ σοβαρές αυτές τις κατηγορίες και, μολονότι θεωρώ άδικο το αίτημα να υποβληθώ σε τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών, για τη νομική προστασία μου και για να ξεκαθαρίσω τυχόν αμφιβολίες, έκανα το τεστ σήμερα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε περίπου μία εβδομάδα».

Αφού κυκλοφόρησαν τα βίντεο, μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού αλλά και πολιτικοί της αντιπολίτευσης ζητούσαν από τη Μάριν να υποβληθεί στο τεστ. Η ίδια είπε ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών και δεν είδε κανέναν να κάνει χρήση στο πάρτι όπου παραβρέθηκε. Αν και πολλοί είναι αυτοί που επαινούν τη Μάριν γιατί συνδυάζει την απαιτητική εργασία της με τη δραστήρια ιδιωτική ζωή της, άλλοι αμφισβητούν την απόφασή της να επιτρέψει να την βιντεοσκοπήσουν, ακόμη και αν της υποσχέθηκαν ότι τα βίντεο προορίζονταν μόνο για ιδιωτική χρήση.

Υπενθυμίζεται ότι ένα 24ωρο μετά τη δημοσίευση των βίντεο με τη συμμετοχή της Φινλανδής πρωθυπουργού Σάνα Μαρίν σε ξέφρενα πάρτι, έρχεται στη δημοσιότητα νέο υλικό με την ίδια να χορεύει αισθησιακά με έναν άνδρα σε νυχτερινό μαγαζί.

Το βίντεο, που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει την 36χρονη Φινλανδή πολιτικό στο νυχτερινό κέντρο Klubi γύρω στις 4 το πρωί της 7ης Αυγούστου να έχει τα χέρια της γύρω από τη μέση ενός άνδρα που – σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης – είναι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Olavi Uusivirta.

Σημειώνεται ότι η Μάριν είναι παντρεμένη από το 2020 με τον Μάρκους Ράικονεν και έχουν μία κόρη. Μάλιστα ο τραγουδιστής όπως φαίνεται στο βίντεο φέρνει πολύ κοντά το πρόσωπό του στον λαιμό της Σάνα Μαρίν, την φιλάει ενώ έχει το χέρι του πίσω από την πλάτη της.

Από την πλευρά του, ο γνωστός τραγουδοποιός και τραγουδιστής, κληθείς να σχολιάσει το βίντεο, αρκέστηκε να απαντήσει: “Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα προσωπικά μου θέματα και τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!”.

Στο μεταξύ άνθρωποι που ήταν παρόντες στο συγκεκριμένο πάρτι δήλωσαν στο Seiska ότι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας χόρεψε με τον ίδιο τρόπο και με άλλους άνδρες, ενώ μαζί της φέρεται να ήταν η Φινλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Alma καθώς και η influencer του TikTok Sabina Sarkka.

«Η Sanna χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες», δήλωσε ένας από τους παριστάμενους και πρόσθεσε πως «βρέθηκε στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο».

Την ίδια ώρα ένας άλλος δήλωσε πως «οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι φαινόταν ακόμα εκεί». Σύμφωνα με το Seiska η Φινλανδή πρωθυπουργός έμεινε στο κλάμπ μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα και στη συνέχεια έφυγε για το σπίτι της προκειμένου να ξεκουραστεί. Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας παραχώρησε συνεντεύξεις Τύπου με τη φωνή της να ακούγεται βραχνή. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πάρτι πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές διακοπές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. oι 2 γειτονες του Βορρά, Ο Πούτιν και η Π@@τ@ν@. Όπως είπε και ο Στεφάνος, δεν περνάνε πουτινιές στον Πούτιν.

    Φινλανδοι ελάτε με την όπισθεν, στον Βλαδημιρο

  2. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ.

    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΝΤΡΑΓΚΙ, ΤΖΟΝΣΟΝ, ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟ.

  3. πραγματική τσ@@λα και ο αντρας της κανει πλατες και σφυριζει αδιαφορα
    μοντερνα πορνοζευγαρια του μακρινού βορά
    ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
    αμα ητανε αντρας πολιτικος και εκανε αυτα τα ρεζιλικια θα ειχε παρει τον πουλο
    σουταρανε τον Μπορις στη Αγγλια επειδη εκανε ενα παρτακι ενω ειχε κλεισει μεσα τους μπεκρηδες και δεν μπορεσαν να πανε στις pub

  4. Μου τον ακούμπησε ελαφρώς ήθελε να το πει η κυρία αλλά δε με γ@μ@σ@ δυστυχώς.

Comments are closed.