Συνεχίζει να προκαλεί τους πιστούς ο Λαρίσης: “Όσοι μαζεύτηκαν έξω από την Μητρόπολη δεν έχουν σχέση με την Εκκλησία”

Κοινοποίηση:
μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιερώνυμος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της TRT “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα” την τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος έκανε αναφορά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Επισκοπικό Μέγαρο της Μητροπόλεως. “Όσοι μαζεύτηκαν έξω από την Μητρόπολη δεν έχουν καμία σχέση με την Εκκλησία” ανέφερε χαρακτηριστικά. “Η Εκκλησία οφείλει να δώσει μήνυμα ζωής στον κόσμο και να τονώσει την θέληση για ζωή”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ……..

  2. Σιγα σιγα θα κανουν και εγχειρησεις αλλαγης φυλου στην εκκλησια, με την ευλογια του κληρου.

  3. “Τήν ευλογία σας Σεβασμιώτατε” πολύ δουλοπρεπές.Ο πατέρας τού Νίκου Καζαντζάκη ό καπετάν Μιχάλης απαντούσε στόν παπά τήν Κυριακή πού τού ευχόταν “τίς ευλογίες μου καπετάν Μιχάλη”,τίς κατάρες σου.Αλλος ό καπετάν Μιχάλης καί άλλος ό δημοσιογράφος τής εκπομπής.
    Γιάννης Λάκων

  4. Οι απλοί πολίτες όχι δεν έχουν σχέση με την μητρόπολη. Έχετε μόνο εσεις με τους φουσκωμένους μισθούς τα χρυσά και τα φακελώματα που παίρνετε για να κάνετε το καθήκον σας, βαφτίσεις γάμους και λοιπά. Κρίμα στους αληθινούς παπάδες που τους ξεφτιλίζετε κάθε μέρα.

  5. Αφαιρεση ρασων (γιατι αυτα σεβομαστε)…και μετα ξυρισμα!

  6. Σιγά – σιγά βρε ” Άγιοι Πατέρες” και ένας – ένας…….Μην σπρώχνεστε όλοι μαζί για το ποιος θα καθίσει στον θρόνο του Ιερώνυμου………

  7. Μιλάει για τον φόβο που έχουν οι άνθρωποι για να εμβολιαστούν και δεν μιλάει για τον φόβο που καλιεργούν καθημερινά στην τηλεόραση. Μάλλον νεοταξίτης φαίνεται ο δεσπότης.

  8. εξω οι νεοναζι απο τις εκκλησιες

    1. Αν ήσουν γνήσιος Έλληνας, θα αγανακτούσες με εμβολιαστικά κέντρα έξω από ναούς και με την περιοδεία της αμάλ την ώρα που απαγόρευσαν την λιτανεία της Παναγίας. Προτείνω να πάρετε την αμάλ και να πάτε έξω από τις δομές για μπόλιασμα. Θα πάρετε και κανένα επίδομα από τις μκο και τον σόρος και τα εύσημα από τους 301 που νοιάζονται μόνο για λαθρομετανάστες. Εναλλακτικά προτείνω εμβολιασμό στο τζαμί με πλεύρη κσι άδωνι να είναι παρόντες και να μιλάνε για διεθνισμό!

  9. Ίσως ο κορονοιός συμβάλλει και στην κάθαρση της Εκκλησίας. Όσοι Εκκλησιαστικοί ταγοί παίρνουν θέση ξεκάθαρα υπέρ του εμβολίου σύντομα θα εκτεθούν. Τα χρόνια είναι πολύ δύσκολα και πονηρά και όσο και αν η Εκκλησία τα έχει καλά με το κράτος ο Θεός θα μας περάσει όλους από μεγάλη κρίση. Έρχονται δύσκολες μέρες και για την διοίκηση της Εκκλησίας. Οι δεσποτάδες (μαχαραγιάδες) δεν θα είναι πλέον άνετοι και χαλαροί.

  10. Τραγόπαπα κάνε λίγο νηστεία γιατί κοντεύεις να σκάσεις από τη μάσα.

  11. Για ποια Εκκλησία μιλάς;
    Γιατί με την Εκκλησία του Χριστού δεν έχεις σχέση ΕΣΥ.

  12. Εσύ καλοταισμένε μητροπολίτη δεν έχεις σχέση με την Ορθοδοξία γιατί ο Ναός του Θεού δεν γίνεται μπολιαστικό κέντρο. Έκανες Ανάσταση στις 10 υπακούοντας στις διαταγές της μπιλντεμπεργκ αντί να αντισταθείς όπως οι 2 Άξιοι Μητροπολίτες που τους καλέσατε και σε απολογία! Στις 12 βγαίνει ο κοροδοιός ή οι άθεοι θέλανε να ξεφτιλίσουν την Πίστη; Ρε ήρθε η αμάλ στη Λάρισα και δεν είδες εκεί συνωστισμό και κοροδοιό;;;; Παραιτηθείτε ρεεεεεεε.

  13. ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΚΩΛΟΤΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΟ ΤΣΟΛΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟς ΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟς ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟς ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΣΗΡΑ ΟΛΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΛΑΓΝΟΙ

  14. «Ιεροκήρυκες» του εμβολίου. Πρώτη μούρη οι παπάδες για να προωθήσουν το εμβόλιο,ενώ δεν είναι δική τους δουλειά ούτε έχουν την επιστημονική επάρκεια ώστε να κάνουν κάτι τέτοιο. Και ψεύδονται και χειρότερα των εταιριών παραγωγής των εμβολίων λέγονται ότι τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες. Όπως ψεύδεται και ο Κούλης.

  15. Φαίνεται το έχει η Λάρισα. Απ΄όταν έδιωξαν τον άγιο μητροπολίτη Θεολόγο, λες και έχει πέσει κατάρα και όποιος μητροπολίτης πατάει το πόδι του στη Λάρισα, η πόλη γίνεται βούκινο σε όλη την Ελλάδα.

  16. τι εννοείτε ότι δεν τον έχουν ξυρίσει ακόμα αυτόν τον τράγο ; (!)

  17. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΤΡΑΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ……….ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ……………………

Comments are closed.