Συνελήφθη 80χρονος στη Χίο με λαθραία τσιγάρα

Κοινοποίηση:
ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Στη σύλληψη ενός 80χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, περί λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων (Ν. 2960/2001) σε συνδυασμό με το αρ. 45 Π.Κ.

Ειδικότερα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Χίου, προερχόμενο από λιμένα Πειραιά και κατά τη διενέργεια ελέγχων που πραγματοποίησαν εντός περίφρακτου χώρου του λιμένα Χίου, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης Φ/Γ πλοίου, ύποπτο δέμα το οποίο τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση.

Πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, εντόπισαν στην περιοχή Θολοποτάμι Χίου, τον ανωτέρω ημεδαπό να έχει παραλάβει και να έχει στην κατοχή του το χάρτινο κυτίο,  το ποίο περιείχε πέντε (05) πλαστικές συσκευασίες χύμα καπνού συνολικού μικτού βάρους δύο κιλών και πεντακοσίων γραμμαρίων (2,500 kg) χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και χωρίς να συνοδεύονται με τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Διενεργείται προανάκριση από  το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρε άει στον διάβολο τομάρια. τον γέρο που πήρε χοντρική τον καπνό του βρήκατε να κυνηγήσετε ?
    Τους Αχμέτ που κόβουν βόλτες παντού χωρίς μάσκες, με τα κλοπιμαία υπό μάλης και χουφτώνουν και όποιον κώλο βρούνε αφύλαχτο, δεν τους βλέπετε ???

Comments are closed.